Imelaps Malcolm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Storm » 02. Juuli 2008, 22:25

Njaa, tõmbasin endale siis 24 giga eest kõik hooajad ja noh, peab tunnistama, et see on lihtsalt ülikõva! Enamus naljad on just minu maitsele sellised kas siis sarkastilised või just idiootselt lihtsad ja tabavad. Minu jaoks üks parimaid pärleid oli, kui Reese Malcomi ühe eksperimendi koostisosa meeldetuletamiseks hakkas oma tegemisi taasesitama. And then i took Malcolm's shirt and did this... :D . Kahju on ainult selliseid mitmehooajalisi seriaale vaadates see, et kui nad ära lõppevad, siis on selline imelik tunne, et no mis, kuidas enam osi ei ole, seriaali vaatamine oli justkui üheks heaks päeva veetmise osaks saanud. Ainuke asi, mis mind häiris seriaali juures oli, et seriaal ei läinud ühtlaselt edasi. Muidugi mõni osa oleks võinud nii olla, aga siiski minul sellist mõnusat terviku tunnet ei tekkinud, mis nagu näiteks O.C puhul tekkis.
Aga muidu on täiesti super sari!
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Laadi » 03. November 2010, 22:53

See veider sari, kus naine on täielik hüsteerik :D
http://www.seriaalid.net

Vaata Seriaale Online
Kasutaja avatar
Laadi
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas CM-Girl » 06. November 2010, 15:12

Kui ma veel laupäeviti ja pühapäeviti vara ärkasin, siis jälgisin seda sarja telekast iga kord kuna midagi paremat ei tulnud. Vaene ema, 4 poega. Minu lemmik oleks vast kõige vanem poeg.

Netist järgi uurides avastasin, et Christopher Masterson on Danny Mastersoni vend. Ajee..Mõlemad kehastavad nn pahasid poisse. Järelikult pole ime et mõlemad meeldivad. :))
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist