Tegelikult on kõik seebid mõttetud. Kuigi mulle see "silgusööjate" seep meeldib, nii naljakas, kui see ka poleksPriit kirjutasCOLONÕnne 13 on küll nüüd viimane mõtetus, imo. Aga noh, maitseasi.Weirdo kirjutasCOLONÖÖK! Minu meelest ääretult igav ja nõme eesti jamps. "Õnne 13" teeb iga kell silmad ette.
Kerttu Rakke rules, oh yeah..
Kodu keset linna
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Storm
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 732
- LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 19:42
- AsukohtCOLON Tartu
tam kirjutasCOLON
see on nii tobe ja totter ja nõme, ei ole olemas lollakamaid karaktereid, stseene, näitlejaid, dialooge, tegevuskohti, sündmustikku ega midagi muud.
T2pselt
Legalize IT!
- hullmees
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 111
- LiitunudCOLON 24. Detsember 2007, 19:59
- AsukohtCOLON tallinn
- CONTACTCOLON
Siin pean küll ütlema et see on ikka täielik rämps ja saast. Olen vaadanud nii kahte osa. See on täielik ajuvaba pläma. Isegi seebi kohta saast. Ma ei saa aru miks nii paljud seda vaatavad. Arvatavasti sellepärast, et kodumaine.
Aga kõik juhtumid on nii igavad. Põnevust üldse ei ole ja ükski inimene ei käitu nii nagu seal käitutakse. Stsenaarium on kõnts ja näitlemine ei kõlba ka kuhugi.
Aga kõik juhtumid on nii igavad. Põnevust üldse ei ole ja ükski inimene ei käitu nii nagu seal käitutakse. Stsenaarium on kõnts ja näitlemine ei kõlba ka kuhugi.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn