Atlantise tiimist lemmikud liikmed on David Hewlett ja Joe Flanigan, aga noh, nagu alati meeldivad mulle pahad tegelased rohkem kui head, ehk siis Wraithid on minu lemmikuteks...

Muidu seriaal on superhea...

10/10
Moderaator: Meeskond
uus Atlantise komandör on Richard Woolsey!
tutvustatud travelerid ning kogu Michael'i hübriidide-jama ei paku absoluutselt pinget.
Next goal for SGA: Cast stability!
Ford'i tegelaskuju ei mängind välja, tehti ensüümi-sõltlaseks ning toodi Ronon asemele. Siis tapeti Carson ära ja asendati Keller'iga. Weir tehti poolenisti replicator'iks ning asendati Sam'iga,kes nüüd asendatakse Woolsey'ga. C'mon. Natuke liiast, I think. Njh, mulle Ford'i ega Carson'i tegelaskujud ei istund... Kuid ikka. Ja kes S4 vaadand on... Carson on tagasi. Kind of.
Peavalude tõttu on Jason Momoa otsustand need ära lõigata.
Ei leidnud kohta, kuhu SGU kohta postitada, aga esimesed trailerid on SciFi (või peagi SyFy) kodukal üleval. Annan uuele sarjale võimaluse - tahan näha uut väravat (:irw:) ningkigents kirjutas:No Stargate Universe tuleb nüüd välja uute näitlejatega.
Tõesti ei oska ette kujutada, mis sellest tuleb.
Jack O'Neill on nii mitmeski osas. Võib-olla odav trikk panna SG-1 fännid sarja vaatama, aga mina olen müüdud.
Mhm.AvP_75 kirjutas:TV6 ikka jah?
Millist osa viimati nägid?Oh jeah, mul jäi endal ka vaatamine kinni neljanda hooajaga, ei viitsinud kuidagi neid hankida.
Sama siin, kõige rohkem vaatangi TV6'e - Simpsonid ja SGA.TV6 on üldse praeguse seisuga mu lemmikkanal (kui E4 välja jätta)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist