Videokogu

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 20. Mai 2008, 18:56

Kui blu-ray turu ära vallutab, (mis on kaheldav. Ma ei usu, et blu-ray omab DVD niimodi ära, nagu omal ajal DVD omas VHSi) siis muutuvad blu-rayd umbes sama kalliks nagu praegu dvd'd. Osad ray'd juba praegu sama kallid kui uued dvd'd. DVD ja Blu kvaliteedi vahe pidi olema ikka mäesuurune.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 20. Mai 2008, 21:35

Sinikiire kvaliteet on üldiselt parem küll. Võrdlesin ükskord Star Wars III originaal-DVD'd ja 4,36 GB sama filmi Blu-Ray rippi MKV formaadis, oli vist 720p. Ja see ripp (mis polnud arvatavasti sama kvaliteetne nagu originaal Blu-Ray) oli oluliselt parem originaal-DVDst, lähivõtetes nahastruktuur, lahingutes masinate detailid jne...
Nii et kvaliteedi poolest tasub kindlasti ära, eriti ilmselt uute filmide puhul.
Samas... asi peaks ikka oluliselt kättesaadavamaks minema. Tehnoloogiat on siin üldse vähe saada, hind 7000 kuni 8000 krooni ei kutsu ka ostma. Olen filmifänn, kuid mitte nii fanaatiline.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 20. Mai 2008, 21:59

No me elame Eestis kah. Nii palju nagu ma USA filmifriike tean, siis seal enamikel blu-ray juba käib täies hoos.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 21. Mai 2008, 08:34

Cochrane kirjutas:Sinikiire kvaliteet on üldiselt parem küll. Võrdlesin ükskord Star Wars III originaal-DVD'd ja 4,36 GB sama filmi Blu-Ray rippi MKV formaadis, oli vist 720p. Ja see ripp (mis polnud arvatavasti sama kvaliteetne nagu originaal Blu-Ray) oli oluliselt parem originaal-DVDst, lähivõtetes nahastruktuur, lahingutes masinate detailid jne...
Nii et kvaliteedi poolest tasub kindlasti ära, eriti ilmselt uute filmide puhul.
Samas... asi peaks ikka oluliselt kättesaadavamaks minema. Tehnoloogiat on siin üldse vähe saada, hind 7000 kuni 8000 krooni ei kutsu ka ostma. Olen filmifänn, kuid mitte nii fanaatiline.

Ajad midagi segamini. Star Warsi filmidest pole ükski veel Blu-ray'l ning arvatavasti ei tule ka lähiajal (teate küll millised Lucas-Spielberg on). Ilmselt oli tegemist HDTV salvestusega ning teleülekanded teadupärast on madala bitratega ja neid ei anna korraliku Blu-ray plaadiga võrrelda.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 21. Mai 2008, 10:30

Kah täitsa võimalik ainult et see näitab siis veelgi paremini kvaliteedierinevust HD-materjali ja DVD vahel, kui video polnud isegi Blu-Ray plaadilt.

Huvitav ainult, miks seda Blu-Rayl välja ei lasta. Wikis oli selline tekst:
John Singh, spokesperson for Lucasfilm Ltd, has denied there are any plans. He was quoted as saying "Lucasfilm Ltd. has no plans to release any of the Star Wars movies on Blu-ray. Listings on Amazon.com or any other Web site are purely speculative and erroneous.

Star Wars on just selline film, mida Blu-Ray kvaliteediga näha tahaks. Või on nad siis ise ka pidevatest uutest väljalasetest tüdinenud :-). Nojah, isegi kui neil hetkel konkreetseid plaane pole nende filmide osas, millalgi tehakse see nagunii ära.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 21. Mai 2008, 16:22

Nagu ma juba mainisin, on asi Lucases ja Spielbergis. Nende arvates pole Blu-ray veel piisavalt laialt levinud. Sama oli ju ka DVD'ga. Kui ma ei eksi siis ilmus Star Wars DVD'l alles 2004. aastal.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 22. Mai 2008, 14:28

Amazonist saabusid järgmised
Gremlins Collection (1 ja 2)
Jumpin' Jack Flash
Terminator Definitive Editon
Terminator 2 Ultimate Editon
Terminator 3 2DVD
Police Academy Collection (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)

Gremlinsite teisel osal on päris mitu lisa. Terminaatorite plaadid on samuti korraliku lisamaterjaliga.
Eriti meeldivaks üllatuseks osutus Politseiakadeemia kogu. 1. osa on seal 20th anniversary edition, millel on kommentaar ja mõned lisad veel. Arvasin, et see ja teised kõik ilma lisadeta, kuid ka filmidel 2-7 väikesed lisad peal. Hind tuleb umbes 400 krooni ja seega selle filmisarja huvilistele kindel ostusoovitus.
Pole jõudnud veel kontrollida, kuidas Subclubi ümberjutustused neile sobivad.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 23. Mai 2008, 17:48

Keegi eBay'd või PayPali oskab kasutada? Proovisin tellida, aga paypal ütles, et:
"This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card."
Paar päeva tagasi regasin krediitkaardi paypali ära ja lõin mingi verification koodi sisse, et nüüd peaks töötama, aga ei tea.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 23. Mai 2008, 20:14

Mul töötab PayPal ja sellega läbi eBay ostmine/tellimine täiesti probleemivabalt. Mis tüüpi krediitkaart on? Kontrolli kõik andmed üle. Võibolla on krediitkaardi limiit ületatud?
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Mai 2008, 11:16

Oh, LOTR Blu-ray kohta on õnneks veidi positiivset infot tulnud:
Peter_Jackson: Hi Icaroz - We are working on a blu ray version of the LOTR trilogy with Warner Bros at the moment, not sure when it is due for release. It certainly won't be this year.

http://www.comingsoon.net/news/hobbitnews.php?id=45413

Siiski on selleni veel kaua aega. Arvan, et parimal juhul november 2009 või ootavad üldse Kääbiku linastumist.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Mai 2008, 14:46

Muidu ei mängi helikvaliteet minu jaoks erilist rolli, kuid teatud filmid nagu LOTR, 300 ja teised sellised tahaks küll ära näha blu-ray versioonis
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 25. Mai 2008, 14:59

Ma sain "Terminator 2" Ultimate Edition'i kõigest 159.- eest. :)

Ja huvitav, miks Viru Keskuse RR filminurgas on "Basic Instinct"-i karbi küljele kirjutatud 10th Anniversary Special Edition, samas kui lisadeks paistavad olema ainult kaks audiokommentaari?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 25. Mai 2008, 17:09

Forza kirjutas:Muidu ei mängi helikvaliteet minu jaoks erilist rolli, kuid teatud filmid nagu LOTR, 300 ja teised sellised tahaks küll ära näha blu-ray versioonis

Btw 300 ei pidavat nii kõva olema blu-rays, sest to film on teadlikult tehtud grainy. Apocaylpto pidi olema üks parimaid blu näiteid. Muidugi Pixari filmid ka.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas mad3in3stonia » 25. Mai 2008, 23:17

+
Transformers
Hitman (Extended Edition)
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 26. Mai 2008, 16:08

omgomgomgomgomgomgomg

Vanemad tulid USA-st tagasi:

1) The Treasure of the Sierra Madre (2-disc release)
2) Citizen Kane (2-disc release)
3) Casablanca
4) The Best of Bonanza (31 Bonanza episoodi ja 3 episoodi Wagon Traini)
5) Bad Boys (Collectors Edition)
6) Bad Boys II
7) A Knight's Tale
8 ) The Pursuit of Happyness

Esimese nelja üle olen rohkem kui üliõnnelik. Esimesed kolmed olid minu poolt tellitud ja ülejäänu oli nende fantaasia, kuid nad teadsid, et mulle Bonanza meeldib ja olen tõesti väga õnnelik, et ka selle sain. Samas 5 ja 6 on väga hea niigrou action heade näitlejatega, 7 samuti hea komöödia mida saab mitu korda vaadata ja 8 on paljude tuttavate sõnul üleeelmise aasta üks parimaid filme, niiet olen nende Ameerika-käiguga väga rahul...

Ahjaa, samuti sain oma kolmanda Scene iti, sedapuhku siis spordireliisi ja see on selles mõttes uus kogemus, et esimest korda saan ma täisvarianti mängida, tuli seekord koos lauaga ja the whole shebang, eelmine kord, kui olen saanud movie editioni ja series editioni, siis need on olnud ainult telekapõhised, see kord saab siis koos lauaga mängida...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist