Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 29. Märts 2008, 11:30

Jussu kirjutas:The Untouchables - Maffiafilm, mis on perfeksuseni lihvitud. Lisaks Sean Connery tipptasemel (Oscari võitnud) esinemisele tegid väga hea etteaste ka K. Costner ja R. de Niro, kuid tõelise elamuse tekkimisele aitas kaasa Ennio Morricone ülipeenelt loodud filmimuusika.
Igast aspektist kvaliteetne film - 9/10

Zeitgeist - Vaatasin sõbra soovitusel vahelduseks üht dokumentaalfilmi. Filmis tõestati mitmete faktide abil, et kristlus on lihtsalt 3000 aastat vanema Egiptuse religiooni koopia ning usk Jeesusesse pole midagi muud kui usk päikesesse, mida kohtab veel kümnete iidsete rahvaste usundis.
Lisaks lahati filmis USA valitsuse poole osavalt lavastatud "Terroristide rünnakut" WTC-le, milles küll polnud minu jaoks eriti midagi uut, kuid mõned huvitavad faktid sain sellegipoolest teada. Nt: WTC rusudest tuli välja sulaterast, mida on võimalik saavutada üksnes teatud spetsiaalselt paigaldatud lõhkeainetega - lennukitabamusest tekkinud tulekahju sellist asja ei suudaks. Lisaks pilt kaksiktornide kõrval olnud hoone kokkuvarisemisest, mis tegelikult millegagi pihta ei saanud. Kaader antud hoone kokkuvarisemisest kõrvutati kaadriga ühe sama kõrge maja suunatud lõhkamisega. Pildid olid sisuliselt identsed... jne.
Veel räägiti filmis, sellest kuidas maailma juhtivad pangad üha rohkem võimu enda kätte koondavad, laenates riikidele intressiga raha välja ning intressi tasumiseks laenavad veel raha jne.., mistõttu võim tegelikult üsna väikese seltskonna käes on ning "demokraatiast" antud olukord üha kaugemale tüürib. Lisaks mainiti seda, kuidas USA-s üha vähem haridust rahastatakse ja ühe rohkem raha meelelehutusse suunatakse, et lihtne inimene mingil juhul ise millestki aru saada ei püüaks.

Igatahes võib öelda, et film pakub palju mõtlemisainet ja avardab maailmapilti kõvasti. Siiski on filmis ka palju liialdusi ning kõike nähtut ei tohiks kindlasti tõe pähe võtta. Eelkõige on antud filmi eesmärk siiski panna inimesi ise antud teemal rohkem kaasa mõtlema ja oma teadmisi avardama.

Soovitan kõigile. 10/10

rääkides
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 29. Märts 2008, 14:52

Matrix.
Täna on 2 filmi, mingi komöödia (vaatan igavusest) ning ED WOOD ! <3 :)) :))
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 29. Märts 2008, 18:48

"Sherrybaby" ETV-lt!
"Ed Wood" kanal 2-st.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Lowra » 30. Märts 2008, 00:45

Horton ;D
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Jussu » 30. Märts 2008, 03:20

Vene Rahvusliku Poliitika Eripära - Võrreldes kahe varem nähtud filmiga, kus samad karakterid figureerivad (Kalapüügi ja jahi eripära), on antud film veidi igavam. Üksikud naljad on kahtlemata head (tummine tõmmis :))) ning üsna osavalt pilatakse vene poliitikamaastikku, kuid üldine tegevustik on veidi puine ja film ei mõjunud nii kaasahaaravalt, kui ma oleks oodanud.
Siiski soovitan filmi kõigi antud "žanri" huvilistele. ;-)
7/10
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Shotgun » 04. Aprill 2008, 03:20

8 Mile - no mis tast ikka rääkida, ammu nähtud mitu korda. Lihtsalt sattusin räigelt allahinnatud DVD peale - mõtlesin, et mis seal ikka, korvi ja minek. Vaatasingi siis nüüd korra veel, imelik film - ei ole nii jõhkralt ära tüüdanud, et ei oleks kõlvanud uuesti vaadata. Suht hea. See oli nüüd siis ka, muuseas, DVD, mille tõttu ma olin sunnitud dvd-mängija regioonivabaks 'timmima'.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Shotgun » 05. Aprill 2008, 04:40

Tänane 'filmikas' tõi endaga kaasa sellised (taas)kogemused: The Libertine, The Big Lebowsky, Kopps.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Jussu » 05. Aprill 2008, 12:26

Shotgun kirjutas:Tänane 'filmikas' tõi endaga kaasa sellised (taas)kogemused: The Libertine, The Big Lebowsky, Kopps.

Sama.
Kommentaariks niipalju, et "The Liberine" oli ainus film kolmest, mida ma polnud varem näinud ning ma jäin filmiga väga rahule. Johnny Depp tegi järjekordselt perfektse etteaste ning terve film oli väga ajastutruult kujutatud - ilustamata porine Inglismaa ilm, joomingud ja hooramine..Kõik mõjus väga loomulikult.
Olgugi et ma olin "Kopps"-i varem näinud, ei mäletanud ma, et see nii jõhkra huumoriga oli, komöödiažanrist kahtlemata üks mu lemmikuid. : )
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Shotgun » 06. Aprill 2008, 04:50

Brokeback Mountain - milline stoori, milline stoori! Nii vastuolulist filmi ei ole ammu näinud. Näitlejatöö viimase peal, võtted/kaadrid viimase peal, helistik sobib. Ilma asjata nii palju auhindu ei võitnud. (10/10)

Femme Fatale - ei teagi, mida öelda. Midagi erilist ei pakkunud, isegi näitlejad ei teinud midagi, mis oleks rohkem paelunud.. (6/10)
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Mirko » 06. Aprill 2008, 10:05

10.000 B.C pole tükk aega sellist paska näinud kogu film keerles selle naise ümber see oli suht ulme et olid lumistes mägedes siis järsku kuskil dzunglis kus ajasid dinosauruste moodi asjad neid taga.
Mirko
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 06. Aprill 2008, 10:30

Vidocq. Hää oli. Meeldiv olustik + hea plot ja cast
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jussu » 06. Aprill 2008, 11:16

Kiss Kiss, Bang Bang - Esialgu ei osanud sellest filmist midagi erilist loota, kuid juba algustiitrite ajal hakkas see film mulle väga meeldima.
Igatahes helitöö oli väga tasemel ning samuti oli väga huvitav näitlejatevalik ning üsna omapärane, kohati absurdne huumor.

Film minu maitse järgi. 9/10
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Kidd » 07. Aprill 2008, 08:47

The Eye

Polnud küll eriti originaalne minu arvates, tavaline japside stiilis õudukas. Isegi Jessica Alba ei päästnud. Võib-olla kinosaalis vaatamine päästis natuke.

6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Shotgun » 07. Aprill 2008, 17:36

Fight Club (vastu hommikut) - vahel tehakse ja on tehtud 10/10 filme ka.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Shotgun » 08. Aprill 2008, 00:43

Üürnik (Sõpruses) - Polanski meistriteos. Film haaras enda raudsesse haardesse kohe alguses ja ei lasknud lõpuni lahti. Ülimalt täiuseni mõeldud detailid ja väga nauditav näitlejatöö muutsid teose suurepäraseks. Õudsed efektid olid niimoodi kujutatud, et ei olegi selliseid tundeid tekitavaid efekte kaua-kaua kogenud - need praegused Hollywoodi õudukad on rohkem komöödiad. Alla 10/10 raudselt ei pane. Muuseas, väga hull scream oli ka!
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist