Kas omate midagi millega saab vaadate filme mitte kodus ega kinos nt: iPod ,psp või mingi hea telefon, ja kui tihti vaatate selle pealt filme kui vaatate? Vabandust kahtlase pealkirja pärast
Ise oman psp-d mis võimaldab filmide vaatamist, aga kahjuks palju ei vaata kuna convertimine võtab liiga palju aega.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Mul on ka PSP aga yhtegi täispikka filmi ma ple selle pealt vaadand. Enamasti filmide, mängude treilerid ja k6ige pikem video mis ma olen PSP pealt vaadand on olnud CSI Kriminalistide yks 5 hooaja episoodidest...
Endal mul midagi ei ole aga mõtlesin vahepeal dvd mängija (kaasaskantava loomulikult) osta... Aga no jh ega kus mujal ikka filme vaadata on mõtet kui kinos või kodus
PSP küll olemas, aga filmi olen sattunud vaatama sellega vaid korra. Vaadatud sai X-Men: Last Standi ja polnud väga vigagi, elas üle. Convertimine minu arvates kaua aega ei võta.. siis veel eriti priima, kui saad kohe converditud muuvi, mis sisse sööta, aga ma ei näe hetkel põhjust vaadata filme kuskilt mujalt kui kodukinost, arvutist või kinost..