suri näitleja Heath Ledger

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 25. Jaanuar 2008, 16:27

See on muidugi, nagu öeldi, väga minor asi, aga kas see jääbki ära siis, hau?
Sest imdb seda küll ei väida...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Jaanuar 2008, 17:41

Forza kirjutas:See on muidugi, nagu öeldi, väga minor asi, aga kas see jääbki ära siis, hau?
Sest imdb seda küll ei väida...

http://www.people.com/people/article/0, ... 11,00.html
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 25. Jaanuar 2008, 17:50

Imdb ei näita üldsegi paljusid asju väga liiga kiiresti, kohati küllaltki suure inertsiga süsteem. Praegu on fakt aga see, et kogu Dr Parnassususe filmimeeskond on koju minema saadetud. Mis automaatselt ei tähenda nagu oleks kogu projektile vesi peale tõmmatud, nagu mõned infoallikad juba järeldavad. Aga vist ütles Gilliam ise ka kuskil, et nii asi edasi minna ei saa (mul on siiralt kahju temast ka, filmi kaotust ei saa muidugi võrrelda inimese surmaga aga Gilliamil oleks nagu mingi needus peal - ainult läbi hullu valu saab midagi valmis).

Lugesin kuskilt Gilliami poolt vahetult enne seda traagilist sündmust antud intervjuud, milles ta kirjeldas Heath Ledgeri töömeetodeid ja kuivõrd palju lisab just nimelt tema osalus filmile. Lisaks kiitis ta, et ühel hetkel saab Heath'st temast palju parem lavastaja ja et tema esimene töö režissöörina, milles peaosa mängima pidanuks fantastiline Ellen Page tuleb väga põnev.

Ja siis murdis kurbus mu küll maha ja ma sain aru kuivõrd ränk kaotus see kogu filmimaailmale siiski on. Väga jube, et niivõrd vitaalsest energiast pakatav ja mitmekülgselt andekas inimene tohutult liiga vara lahkuma pidi.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Jaanuar 2008, 20:50

Hülss kirjutas:See grupp, kes peab TDK'le uue reklaamikampaania korraldama, nende kingades ma praegu olla ei tahaks, ja ka Nolani omades mitte.

Essa samm on juba tehtud. tdk kodukas
loogiline ja viisakas.

Kui ma essat TDK tiiserit nägin ja Heathi häält Jokerina kuulsin, siis ma juba mõtlesin, et TDK lõpus võiks Joker Batmani võita ja ellu/vabadusse jääda. Praegu oleks selline lõpp veel eriti sümboolne, aga triloogia mõttes ilmselt nii ei juhtu. Kurat küll kui kahju on, et kui näed midagi väga vinget, siis ta lahkub.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 25. Jaanuar 2008, 23:09

See, mis täna lehes, nagu muuseas, ära oli mainitud, ärritas mind küll. SL Õhtuleht pole eriti tõsiseltvõetav ajaleht, kuid iseenesest poleks selles midagi uskumatut. Nimelt selles, et mingid homofoobid tahtvat Ledgeri matustele meelt avaldama minna, kuna neid häiris tema roll "Brokeback Mountain'is". :pööritus:
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 26. Jaanuar 2008, 00:23

See on mingi vihagrupp vms. Eriti tõsiseltvõetavad vennad pole, aga iseenesest tappa vaja sellistele.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 26. Jaanuar 2008, 03:13

Ma just mõtlesin, et võiks tema mälestuseks "Brokeback Mountainit" vaadata, kuna minu meelest tegi ta seal oma karjääri parima rolli (muidu ta näitlejana mulle ei meeldinud).
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Hülss » 26. Jaanuar 2008, 12:49

Weirdo kirjutas:See, mis täna lehes, nagu muuseas, ära oli mainitud, ärritas mind küll. SL Õhtuleht pole eriti tõsiseltvõetav ajaleht, kuid iseenesest poleks selles midagi uskumatut. Nimelt selles, et mingid homofoobid tahtvat Ledgeri matustele meelt avaldama minna, kuna neid häiris tema roll "Brokeback Mountain'is". :pööritus:

Vastab tõele, tegemist on usuhulludega organisatsioonist WBC ehk Westboro Baptist Church. Kuigi LA's peetakse jumalateenistus osade pereliikmetega ja Hollywoodi kuulsustega, maetakse Ledger ikkagi sünnilinna Perthi, kuhu need maniakid loodetavasti protestima ei lähe. Kui aga nii juhtub, siis vaevalt kohalikel oleks mingi probleem neid haiged inimesi pildituks peksta või politsei saatel minema eskortida.

See, et sellised inimesed ennast Jumalaga seostavad, ajab kergelt öeldes marru.

Surmapõhjus peaks nüüd enam vähem selge olema: unerohu Ambien'i üledoos. Ledger vaevles tõsise unepuuduse all kuuldavasti ning üritas siis ilmselt magama jääda. Enesetapp pole aga siiani välistatud ja lõplikud uuringu tulemused pole veel avaldatud.

http://nz.entertainment.yahoo.com/080124/6/3pw7.html
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 26. Jaanuar 2008, 17:45

Hülss kirjutas:
Weirdo kirjutas:See, mis täna lehes, nagu muuseas, ära oli mainitud, ärritas mind küll. SL Õhtuleht pole eriti tõsiseltvõetav ajaleht, kuid iseenesest poleks selles midagi uskumatut. Nimelt selles, et mingid homofoobid tahtvat Ledgeri matustele meelt avaldama minna, kuna neid häiris tema roll "Brokeback Mountain'is". :pööritus:

Vastab tõele, tegemist on usuhulludega organisatsioonist WBC ehk Westboro Baptist Church. Kuigi LA's peetakse jumalateenistus osade pereliikmetega ja Hollywoodi kuulsustega, maetakse Ledger ikkagi sünnilinna Perthi, kuhu need maniakid loodetavasti protestima ei lähe. Kui aga nii juhtub, siis vaevalt kohalikel oleks mingi probleem neid haiged inimesi pildituks peksta või politsei saatel minema eskortida.

See, et sellised inimesed ennast Jumalaga seostavad, ajab kergelt öeldes marru.

Ajab! Ja rämedalt kohe. Loodan tõsiselt, et nad Perthi ei lähe ja kui lähevad, siis loodan, et saavad peksa ja korralikult.
Ei poolda küll homoseksuaalsust, kuid "Brokeback Mountain" oli ikka väga hea film...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 27. Jaanuar 2008, 11:34

T6esti viimase aja yks kurvemaid uudiseid :(

Aga samas arvan et Dark Knight'i kasumid t6usevad nyyd taevase.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 29. Jaanuar 2008, 17:55

Üks parimaid austusavaldusi, mida mina olen lugenud.
by Nolan

ja Lewise kõne SAG awardsil oli ka hea.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas _eesti999_ » 09. Märts 2008, 22:58

Heath Ledgeri testament tuli avalikuks
Varalahkunud näitleja Heath Ledger pärandas kogu oma vara enda vanematele ja õele.
Ledger kirjutas kolmeleheküljelise testamendi 2003. aasta aprillis, enne suhet kaasnäitleja Michelle Williamsiga ning enne tütre sündi, kirjutab People.

Testamendi kirjutamise ajal oli näitlejal vähem kui 145 000 dollari (umbes 1,5 miljoni krooni) väärtuses vara.

Tema suurem rikkus, sealhulgas usaldusfondid ja kinnisvara, on selgusetu. Pole ka teada, kas Williams või praegu kaheaastane tütar Matilda Rose sellest osa saavad.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist