Rambo IV

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Rambo IV

PostitusPostitas Ristop » 19. Jaanuar 2008, 16:13

Rambo IV
Rambo (2008)

20 aastat on möödunud ajast, mil John Rambo (Stallone) Afganistanis lahinguid lõi. Mees elab Tai põhjaosas, Birma piiri läheduses, teenides elatist mürkmadude püügiga ja teejuhina Salweeni jõel. Ta on oma võitlused võidelnud ning elab rahus ja vaikuses. See muutub, kui tema poole pöörduvad inimõiguslastest misjonärid, kes tahavad viia üle Birma piiri sealsetele hõimudele ravimeid ja toitu. Pärast esialgset äraütlemist viib Rambo nad siiski kohale.

Kaks nädalat hiljem kuuleb ta, et misjonärid on langenud Birma armee kätte, mis tähendab ebainimlikes tingimustes sadistlikku piinamist ja praktiliselt kindlat surma. Rambo ei soovi enam vägivalda, armid tema kehal ja hinges on tuhmunud. Ent üksik sõdalane teab, mida tegema peab...

Loe täielikku tutvustust siit
Who needs reasons when you've got heroin.
Kasutaja avatar
Ristop
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 192
Liitunud: 03. September 2007, 21:01
Asukoht: Tallinn/Tartu

PostitusPostitas Ralf » 03. Veebruar 2008, 03:56

See film oli väga kreisi. Pidin algselt uuesti "Cloverfieldi" vaatama minema, ent too oli esimesest kümnendasse saali teisaldatud ja mõtlesin, et elamus ei oleks niimoodi piisav, ja läksin siis hoopis Rambole - totaalne meestekas! Nii vägivaldset filmi pole ma vist kunagi näinud, Ryani päästmine oli selle kõrval Disney! Inimesi tulistatakse sõna otseses mõttes ribadeks, jäsemeid lastakse küljest ja nii vibu kui matšeetet kasutades teeb Rambo melee kille - kõige mõnusam hetk oli see, kui ta ühe pahalase pea selja tagant maha lõi või umbes 6 jahikoera miini abil kõrvaldas. Lõputulistamine, kui ta .50 kaliibrise taha ronis ja 50 kurjamist hakkliha tegi, võttis kananaha ihule, no nii ehedat märulit pole mina ammu näinud. Lisaks Rambo-poolsetele tapmistele esines ka vägistamist, lapsetapmist ja muud loomavägivalda, nii et väheks ei jäänud millestki. Karm värk rsk.

7,5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Soprano » 03. Veebruar 2008, 04:01

Käisin Rambo (2008) esilinastusel. Kes on tuttav Angry Video Game Nerd sõnavaraga siis kasutan siinkohal tema ühte paljudest ütlustest: You don't Fuck with That! Nobody Fucks with Rambo! Vaatasin tema enda filmi ülevaadet youtube vahendusel. Nii vähe, kui ma enne filmi arvustusi üldse vaatasin siis negatiivset keegi midagi ei öelnud. Ainult see, mida ka AVGN ära mainis, et mis värk nende filmide pealkirjadega lahti on. Paar aastat tagasi ilmus Rocky I-V uus järg, aga see ei kandnud nime Rocky VI, vaid lihtsalt Rocky Balboa (2006). Nüüd on täpselt sama seis või isegi grammi võrra keerulisem. Meil olid filmid First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985) ja Rambo III (1988). Oleks igati loogiline, et uue pealkiri oleks Rambo IV, aga selleks pandi lihtsalt John Rambo. Mis on kõige naljakam, et kinos oli pealkirja all tõlge Rambo IV. Et me ikka aru saaks, doh.

Oli plaanis enne uut filmi vähemalt esimest Rambot vaadata, aga ei jõudnudki. Ma pole päris kindel, aga kunagi ammu ma mõnda neist ikka olen näinud. Mul on siiani meeles, kuidas ma väikese põnnina jäljendasin Sylvester Stallone pannes huuled niimoodi viltu. Ei tea, kas see image oli just Rambo filmist, aga on siiani üks Sly trademark, mida ma oskan järgi teha. :) Uues filmis ta ei teinudki seda ilmet.

Ilma naljatamata võib öelda, et Stallone on geenius. Ta on taastanud nüüd kaks ammust kangelast tehes seda väga edukalt. Nii Rocky kui ka Rambo puhul peale näitlemise vastutas ta ju veel käsikirja ja lavastamise eest. John Rambo filmis oli dialoogi ääretult vähe. Kõik tähtsamad laused võis juba treileris ära kuulda. Aga milleks ongi vaja sõnu, kui on selline Action! Esilinastusel oli kasutusel ka Feel the Difference heli. Ma käisin eelmine aasta kahel esilinastusel lootes seda omal nahal tunnetada, kuid sain vaid pettumuse osaliseks. Rambo puhul heli oli kõvem ja äkilisem kui tavaliselt. Nii et võib öelda, et lõpuks ometi tundsin seda vahet.

Rambo võtab Chuck Norris'e tiitli üle uskuge mind. Rambo nalja ei mõista. Ainus õige koht filmi vaatamiseks on kinos, aga DVD'lt oleks hiljem lahe mingeid extended stseene või äkki veel verisemaid klippe vaadata. Vaadake kasvõi seda charti, kus on võrreldud kõiki Rambo filme omavahel. Kui palju tapeti filmis kokku, ühes minutis jne. Uus film teeb selles osas pika puuga eelmistele ära. Ja üldse ega naljalt ühtegi verisemat action't mul ei meenu. Kui vaatate treilerit siis täpselt seda te 1:30 tunni jooksul saategi. Päris terve see aeg ei kõmmutata, aga kui madinaks läheb siis vaatamist jagub. Oma silm on kuningas siinkohal. 7/10
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas tharts » 12. Veebruar 2008, 00:47

Suht hea oli üle pika aja sellist vägevat killimisfilmi vaadata:P Suht verine ja julm film peab ütlema, üks viimaseid filme kindlasti stallone poolt:)
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 163
Liitunud: 19. Detsember 2007, 15:41

PostitusPostitas silx » 13. Veebruar 2008, 19:04

Peale neid kommentare tahaks kyll vaatam minna.Loodan et on hea film. :))
Are You Watching Closely?
Kasutaja avatar
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 321
Liitunud: 07. Detsember 2007, 22:10
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Lowra » 01. Märts 2008, 01:24

Käisin ka ära,no ma ei tea minule see küll väga ei meeldinud,suhteliselt mõttetu süzee oli ...aga no naersin küll ma väga palju. Tegelt ma ei naeraks üldse sellise filmi peale, aga minu taga olevad inimesed naersid iga kord kui rambo midagi ütles või kui teda üldse näitas,täielikud Beavis and Butthead . :pööritus:
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 193
Liitunud: 29. Veebruar 2008, 18:00
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas kigents » 06. Märts 2008, 00:32

Täna siis käisin ära..
Ei tea mulle tundus, et see lugu oli natuke lahja.
Aga actionit oli peaaegu terve filmi vältel, muidugi dialoogi eriti polnudgi aga jälle seda polnud ka vaja eriti kui selline killimine käis.

Ma annaks 7.5/10
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 741
Liitunud: 02. Jaanuar 2007, 17:10
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Shotgun » 06. Märts 2008, 01:49

Vana rääkiski filmi jooksul ainult paar sõna :D Hea, keskenduski kehastama killing-machine'i. Tegelikult vaatama minnes midagi sellist ei osanud kuidagi oodata, rohkem naljaga pooleks sai mindud vaatama, aga üllatus oli suur, kui pakuti toorest liha sellistes kogustes.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 376
Liitunud: 03. Detsember 2007, 02:59
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Hülss » 07. Märts 2008, 20:36

Märksõnad: lühike, laibameri, kättemaks ja südamlik. Puhas märul otsast lõpuni, lihtne ja konkreetne. Mida veel tahta ? :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Forzelius » 07. Märts 2008, 20:38

Haigelt hea oli. Polnud mingeid memmekaid kuulihaavu, vaid laibad lasti tükkideks. Gorefactor oli vägagi põhjas...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

PostitusPostitas hau » 23. Märts 2008, 23:23

Action oli ikka rämedalt hull. HULL. Mõningad kohad panid ikka coolnessist ja otsekohesusest vanduma ja naerma. Näiteks see, kus sniper tõmbab kaks venda jalust. Huvitav kas päriselt ka tolle snaipri kuul on nii võimas et lööb venna mitme meetri kaugusele. Sniper oleks pidand saama siis sama palju tagasitõukejõudu vms. Aga see viimane battle, kus Rambo tegi birmadele Normandia stiilis Wild Bunchi oli ikka väääga karm. Verd ja soolikaid lendas ikka nii pohuilt et ei oska isegi midagi öelda. Samas see oli tore, et Rambo ei teinud seda hävitustööd üksinda. Kuni viimase lahinguni olin ma kindel, et Rambo on lõpus üksi, aga üllatavalt hea, et ta sai ka backuppi. Selle Birma olukorra teadvustatus ja loo moraal ja mentaliteet ja mis iganes oli samuti paigas. Aga ma nii väga tahaks norida selle filmi sisu ja tegelaste üle, kuigi selle filmi puhul poleks selliste asjade kallal norimine adekvaatne. Ausalt öeldes jättis film tervikuna kuidagi natuke tühja mulje. Sisu oli liiga pealiskaudne ja lühike, tegelasi polnud, isegi Rambot oli üllatavalt vähe, kuigi ta on juba 3 korda established karakter, siis ootasin ikkagi natuke tegelast kah. Ah mis ma ikka vingun, action oli tasemel. Vähemalt Rambo ei teinud sellist bullshit actionit nagu John McClane oma viimases osas. Tuleb loota et Indy omab nad kõik ribadeks.
Lõpus lugesin tiitrite ajal kõikide kilide nimed ära ja vaatasin, kuidas John koju kõnnib. Järgmine Rambo pidavat olema mingist muust zanrist. Ei tea kas Sly sulest on oodata mingit perekonnadraamat või hoopis sci-fid.
hau
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4195
Liitunud: 12. Veebruar 2006, 17:22
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Kidd » 24. Märts 2008, 10:10

hau kirjutas:Näiteks see, kus sniper tõmbab kaks venda jalust. Huvitav kas päriselt ka tolle snaipri kuul on nii võimas et lööb venna mitme meetri kaugusele.


Tegelikkuses ei löö ükski kuul inimest kuskile kaugusesse. Snaiperrelv võib küll mitmest inimesest korraga läbi lasta, aga inimesed kukuvad ikka maha, mitte ei lenda ära. Show element ilmselt pea kõigis filmides. :))
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 872
Liitunud: 23. Jaanuar 2008, 15:14
Asukoht: Taiwan

PostitusPostitas hau » 24. Märts 2008, 16:11

Hot Fuzzist küsis Danny Butterman: Is it true that there's a point on a man's head where if you shoot it, it will blow up?
Oleks see küsimus esitatud peale Rambo 4, siis oleks vastus olnud jaatav.
hau
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4195
Liitunud: 12. Veebruar 2006, 17:22
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Rain » 07. Veebruar 2009, 21:48

Tahtsin ammu juba seda Rambot ära vaadata, ning lõpuks ma seda tegingi ja olen väga rahul et ära vaatasin. Actionit oli küllaga, see oli ikka nii vägev! Tulistamised, inimeste ribadeks lendamine, põnevus... see on võimas :irw:. Nii relvarohket ja vägivaldset filmi pole kaua aega näinud. Väga hea film! :P

9/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

PostitusPostitas rauls » 08. Veebruar 2009, 20:10

Minu jaoks on Rambo liiga ajuvaba ja tobe märul. Sisu on ikka äärmiselt nõrk. Mina liigitan filmi rämpsu kategooriasse.

3,5/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4385
Liitunud: 27. August 2008, 23:34

Järgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 60 külalist

cron