Moderaator: Meeskond
kui ausalt öelda ma sellist löppu küll ei ootanud...
Gatito kirjutas:Käisin Forum Cinemas sünnipäeva puhul siis eile 2. korda Sweeneyt vaatamas. Imelik, et seekord mulle meeldis, et saal inimesi täis oli. Naerdi näiteks palju rohkem kui eelmisel korral. Ja veel oli hea see, et seekord suutsin ma juba esimesi kõrilõikamisi ka täiesti rahulikult vaadata, mitte ainult viimaseid.Ma pole just nõrganärviline, aga pean harjuma veidi sellise asjadega. Nii et teine kord meeldis mulle mõnes mõttes rohkem, kuigi enam polnud nii põnev, sest teadsin mis juhtub. Aga panin tähele pisiasju, mis enne olid märkamata jäänud.
kui ausalt öelda ma sellist löppu küll ei ootanud...
Eks see oli jah veidi ootamatu. Minu jaoks eriti just see, et Sweeney surma sai.
Gatito kirjutas:Eks see oli jah veidi ootamatu. Minu jaoks eriti just see, et Sweeney
Noh, et millised olid need majad ja inimesed jne. ja siis Tim oli kuskil intervjuus öelnud et ta lemmikkoht on filmis (kuigi nalja tehes) kui Sweeney ütleb "What?" Eelmine kord ma seda kohta tähele ei pannud. Ja üks asi veel, kuigi mitte nii pisiasi, et ma olin esimesel korral suutnud maha magada selle koha, kus alguses see kaamera liikus hästi kiiresti mööda linna. Ma ei tea, kuidas, ju ma siis kuulasin laulu või midagiAga mis pisiasju?
Gatito kirjutas:Ma ütlesin et MINU jaoks oli ootamatuNoh, et millised olid need majad ja inimesed jne. ja siis Tim oli kuskil intervjuus öelnud et ta lemmikkoht on filmis (kuigi nalja tehes) kui Sweeney ütleb "What?" Eelmine kord ma seda kohta tähele ei pannud. Ja üks asi veel, kuigi mitte nii pisiasi, et ma olin esimesel korral suutnud maha magada selle koha, kus alguses see kaamera liikus hästi kiiresti mööda linna. Ma ei tea, kuidas, ju ma siis kuulasin laulu või midagiAga mis pisiasju?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist