Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hobugreif » 26. Veebruar 2008, 19:53

Minu arust oli väga super film 10/10, kuigi ma üldiselt ei ole eriline muusikalide fänn, siis see film mulle täitsa meeldis (: Depp on muidugi üks parimatest näitlejatest üldse minuarust, juba tükk aega püsib esikohal mul x) ja nagu sweeney'st näha, siis laulab ka hästi. Muidugi teised näitlejad olid ka väga head (Rickman, Carter, Spall ja Cohen). Hea film igal juhul...soovitan vaadata, kes veel näinud pole.
Kasutaja avatar
hobugreif
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas DjD » 27. Veebruar 2008, 02:30

Kunagi laibast pruuti vaatasin sis see meeldis mulle ka väga, siuke tume ja synge nats aga samas suht hoogne ja omamoodi lõbus ... siis mõtsin et depp juba peale loeb, et ullult lahe oleks kui mingi sarnane projekt oleks ka päris filmina ja see ongi SEE :D nagu oleks mu palvetele vastatud :D mingil määral D:
ei mulle meeldib

8.2/10
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas hau » 27. Veebruar 2008, 14:57

DjD kirjutas:
8.2/10

Miks mitte 8.3 või 8.1? Miks 8.2?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DjD » 27. Veebruar 2008, 15:13

lihtsalt tunde järgi ..
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Lowra » 29. Veebruar 2008, 18:25

Super film/muusikal oli...väga meeldis selline mõnus müstiline ja teistsugune teistest ;-)
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 29. Veebruar 2008, 23:07

mul oli täna väääga imelik moment. Olin Rahvusraamatukogus, tellisin virna vanu ajakirju moeloengu koostamiseks. sain oma portsu viiendalt kätte, hakkasin trepist üles minema niimoodi otsustavalt ja tempokalt ajakirjad kahe käe peal süles ja tekkis selline veider paralleel Mrs Lovettiga. et nagu tooks keldrist pirukaid. päris imelik hakkas nagu oleks kuhugi rollimängu liiga sisse elanud.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Lowra » 01. Märts 2008, 01:08

Päris tore ju :D ,mul tekivad küll nõmedamate karakterite tunded
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas kigents » 05. Märts 2008, 20:11

Päris huvitav oli, sisu oli ja nalja sai ka ikka. Karakterid olid ka päris head aga kui ausalt öelda ma sellist löppu küll ei ootanud...

8.5/10
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 06. Märts 2008, 14:33

Ega ma ka ei oodanud, aga lõpp andis nii palju juurde filmile. ;-)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Gatito » 06. Märts 2008, 18:27

Käisin Forum Cinemas sünnipäeva puhul siis eile 2. korda Sweeneyt vaatamas. Imelik, et seekord mulle meeldis, et saal inimesi täis oli. Naerdi näiteks palju rohkem kui eelmisel korral. Ja veel oli hea see, et seekord suutsin ma juba esimesi kõrilõikamisi ka täiesti rahulikult vaadata, mitte ainult viimaseid. :D Ma pole just nõrganärviline, aga pean harjuma veidi sellise asjadega. Nii et teine kord meeldis mulle mõnes mõttes rohkem, kuigi enam polnud nii põnev, sest teadsin mis juhtub. Aga panin tähele pisiasju, mis enne olid märkamata jäänud.

kui ausalt öelda ma sellist löppu küll ei ootanud...

Eks see oli jah veidi ootamatu. Minu jaoks eriti just see, et Sweeney surma sai.
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Kasutaja avatar
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas LauraOlen » 06. Märts 2008, 20:37

Gatito kirjutas:Käisin Forum Cinemas sünnipäeva puhul siis eile 2. korda Sweeneyt vaatamas. Imelik, et seekord mulle meeldis, et saal inimesi täis oli. Naerdi näiteks palju rohkem kui eelmisel korral. Ja veel oli hea see, et seekord suutsin ma juba esimesi kõrilõikamisi ka täiesti rahulikult vaadata, mitte ainult viimaseid. :D Ma pole just nõrganärviline, aga pean harjuma veidi sellise asjadega. Nii et teine kord meeldis mulle mõnes mõttes rohkem, kuigi enam polnud nii põnev, sest teadsin mis juhtub. Aga panin tähele pisiasju, mis enne olid märkamata jäänud.

kui ausalt öelda ma sellist löppu küll ei ootanud...

Eks see oli jah veidi ootamatu. Minu jaoks eriti just see, et Sweeney surma sai.

Sama siin.
Aga mis pisiasju? :))
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 06. Märts 2008, 20:45

Gatito kirjutas:Eks see oli jah veidi ootamatu. Minu jaoks eriti just see, et Sweeney

Ega ikka ei olnud küll.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas KiiZ » 07. Märts 2008, 00:17

fakk, pidin ma lugema, nüüd on teada kamh. mitte et mind väga kotiks, aga ikkagi nii põnev enam pole.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gatito » 07. Märts 2008, 16:44

Ma ütlesin et MINU jaoks oli ootamatu :)

Aga mis pisiasju?
Noh, et millised olid need majad ja inimesed jne. ja siis Tim oli kuskil intervjuus öelnud et ta lemmikkoht on filmis (kuigi nalja tehes) kui Sweeney ütleb "What?" Eelmine kord ma seda kohta tähele ei pannud. Ja üks asi veel, kuigi mitte nii pisiasi, et ma olin esimesel korral suutnud maha magada selle koha, kus alguses see kaamera liikus hästi kiiresti mööda linna. Ma ei tea, kuidas, ju ma siis kuulasin laulu või midagi :D
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Kasutaja avatar
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas LauraOlen » 08. Märts 2008, 02:25

Gatito kirjutas:Ma ütlesin et MINU jaoks oli ootamatu :)

Aga mis pisiasju?
Noh, et millised olid need majad ja inimesed jne. ja siis Tim oli kuskil intervjuus öelnud et ta lemmikkoht on filmis (kuigi nalja tehes) kui Sweeney ütleb "What?" Eelmine kord ma seda kohta tähele ei pannud. Ja üks asi veel, kuigi mitte nii pisiasi, et ma olin esimesel korral suutnud maha magada selle koha, kus alguses see kaamera liikus hästi kiiresti mööda linna. Ma ei tea, kuidas, ju ma siis kuulasin laulu või midagi :D

Heh, okei.. :))
See kiire liikumise koht on hästi lahe, ise olen vaadanud ka seda paar korda üle.
Aga kus ta what ütleb, kui võib küsida? :|
Ma polegi tähele pannud, nii süvenenud story'sse.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist