Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Shotgun » 29. Veebruar 2008, 21:16

The Kingdom - Suhteliselt aktuaalsetel teemadel tehtud film, selle eest plusspunktid. Näitlejad olid ka enam-vähem, kuigi Garneri selline 'corpse-face' on suht ära tüüdanud, koguaeg nii vingus nägu ees. Sellegi poolest ausad 8/10 punni.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas _eesti999_ » 29. Veebruar 2008, 21:18

"I, witness" ("Mina, tunnistaja"). Film oli üldiselt hea. Tegevus, mis seal toimus (tulistamine, kihutamine) oli isegi parem, kui sisu ise. Kuid on vaatamist väärt. Ka teist ja kolmandat korda. Hinne: 6/10
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas mad3in3stonia » 29. Veebruar 2008, 21:43

Kuna fight club v6itis filmimängu siis ma vaatasin fight clubi uuesti ära..
simply amazing movie 10/10!!
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas hau » 02. Märts 2008, 22:45

Tropa de Elite / Elite Squad

Berlini Kuld karu võitja. See on üks selle aasta parimaid filme. Selle filmi valem oleks umbes midagi sellist: City of God miinus see mtvlik atraktiivne visuaal korda HBO seriaal The Wire pluss realism ja tõestisündinud lugu võrdub uskumatult shokeeriv ja hea. Ehk see on City of Godi vastand selles mõttes, et CoG näitas kuidas slummides kriminaalide elu käis, aga see näitab kuidas Rio de Janeiro löökrühm puhastab slumme kriminaalidest ja kasutades väga karme meetodeid. Selle rühma väljaõpe on juba nagu rohelistel barretidel või midagi sarnast. Sisu on lühidalt nii, et 97. aastal, kui paavst tuleb Riosse, siis palgatakse BOPE(brasiilia vastand ameerika SWATile ehk?) rühm, et teha mingi piirkonna slummid relvastatud narkaritest puhtaks. Ja lugu räägibki selle rühma pealikust, kes tänavatel on väga karm ja halastamatu, aga eraelu on tal väga kriitilises olukorras ja iga hetk lagunemas, samal ajal saab ta naine lapse ja kapten peab otsima endale asendaja ja siis paralleelselt räägitakse ka kahe noore suht alandliku ja tagasihoidliku kuti lugu. Üks õpib juurat ja on politseis ja teine töötab lihtsalt politsei garaažides. Lõpuks neist kahest kooruvad välja kaks karmi eriüksuslast. Film näitab väga realistlikult kuidas rahvas suhtub politseisse ning kuidas politsei, eriti just politsei pealikud, käitub sellises olukorras, kus võetakse narkodiileritelt pidevalt altkäemaksu ja müüakse neile relvi.
Film läheb iga hetkega järjest shokeerivamaks ja lõpus on täitsa palju kohutavaid hetki, mis sööbisid mu mällu pikaks ajaks.
Väga kõva film. Tuleb vaid loota, et seda näidatakse sama palju kui CoGi. Auhindadega on juba ots lahti ja ei imesta kui kõikidel järgnevatel festivalidel see film lööb lärmi.

Meelelahutuslik, reaalne, huvitav, pingeline, sügav, shokeeriv.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 02. Märts 2008, 23:26

Ja ka Breach, mis on mu arust väga korralik film ja oleks võinud saada rohkem kõlapinda. Üks eelmise aasta parimaid alahinnatuid filme. Chris Cooper teeb ühe elu parima rolli, Laura Linney oma tavalises headuses ja Ryan Philippe samuti väga hea. Huvitav lugu, hästi tehtud, töötab.

Ja My Blueberry Nights. Hoolimata puudustest ja mõningatest tehnilistest lahkarvamustest, üldpildina ta mulle meeldis. Mõnus jazzilik improviseeritud chill lugu. Keskmes tavaline süütu tüdruk, kes avastab elu ja kõrval super osatäitmised Lawilt, Weiszilt, Strathairnilt ja Portmanilt. Kõik kõrvaltegelased olid mõnusalt ebaharilikud, keda roadmoviedes alati on kohatud. Kaameratöö ja värvid oli väga nauditav, väljaarvatud slowmotion. Põhimõtteliselt kõik ebameeldivused võiks põhjendada faktiga, et see on WKW film, aga võrreldes 2046ga, siis see on rohkem nagu tagasi minek ta varasemate filmide juurde ja natuke toore, aga üleminek HKlt USAle nõuab ka harjumist.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Shotgun » 03. Märts 2008, 00:01

No Country for Old Men - Suht selge peaks olema.. (10/10)

The Rounders - Film-noiri kõrval meeldivad mulle ka veel täpselt sellised filmid, nagu see. Norton on, ja jääb üheks mu lemmiknäitlejaks, kõik filmid, kus ta mängib, meeldivad mulle, vanal on oma stiil.. (8/10)
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Lowra » 03. Märts 2008, 01:04

Rohelise tänava huligaanid etv-st ... 6/10 ,ei tea võibolla ei süvenenud aga võibolla ei meeldinudki väga film kuigi näitlejatöö oli hea
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Forzelius » 03. Märts 2008, 20:18

Gangs of New York - 10/10. Paremat filmi viimasel ajal näinud ei ole. Tõsiselt fännan seda, soundtrack oli ka väga kõva. Kahju, et Akadeemia nii Kodusõja-temaatika vastane on. Orson oli omal ajal tark õnneks ja seda viga ei teinud. Samas, selline väärtteos ongi nüüd geniaalsem, kuna ta ei võitis 0 Oscarit. Nüüd need tropid Akadeemias kunagi vaatavad, et mis suurepärase meistriteose me ilma jätsime. Seda filmi hakatakse kindlasti ka filmikoolides õppima...

Suurepärane kümnendifilm...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Lowra » 03. Märts 2008, 23:09

Ps . I love you ,,
Normaalne ;), kuigi ma pole suur romantikafilmide austaja
5/10
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas null » 03. Märts 2008, 23:38

ken park. üsna huvitav. kajastas ka erinevaid seksuaalkalduvusi. osales ka sherminator või mis iganes nimega näitelja kuumast pirukast.
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas null » 04. Märts 2008, 18:44

vaatasin täna paranoid park'i ära. taaskord meeldis. ega ma üldjuhul ei vaatagi vist filme, mis ei paku huvi. oli ka üks seik mis minuarvates ei sobind filmi, kuigi ei saaks väita, et see ei oleks meeldind. see jalutu valvuri roomamine, soolikad järgi lohisemas. teiste filmide teema see:D
imelikul kombel kahes viimases filmis mingilmoel läbi jooksnud rulateema. kokkusattumus.
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas mad3in3stonia » 04. Märts 2008, 19:06

Heat 10/10... l6puks ometi sai see ka ära vaadatud.. Great movie!
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Cagefactor » 05. Märts 2008, 20:28

täna kinos vaadatut :
Rambo - Metsa , see oli faking verine
Darjeeling Limited - Naerda sai aga ei saanud eriti poindist aru , need filmid pole minu jaoks
Hüppaja vaadatut ja minu arust oleks võinud see olla palju-palju parem .
(thankg god et elan plazast mitte eriti kaugel , muidi 8 tundi järjest kinos oleks tappev )
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Shotgun » 05. Märts 2008, 21:42

Realiseerisin ka oma 4 soodsalt hangitud piletit filmideks:
- Step Up 2 The Streets - esimene jättis sügavama mulje. Palju oligi käidud esimese jälgedes, aga ei kukkunud kõige paremini välja. Suuremaks muutuseks oli ainult see "The Streets" võistlus. Vaadata aga kannatas küll ja metsikut koreograafiat pakkuv film saab ka 8/10.
- There Will Be Blood - kui nüüd vaielda, kumb parima filmi Oscari pidanuks saama, kas No Country või TWBB, siis mina annaksin esimesele. THBB-is oli palju suhtedraamat ja ülesehituselt küllaltki hea, aga No Country pakkus midagi täiesti teistsugust, see mulle meeldiski. (9,5/10)
- Jumper - sealt ootasin küll millegi pärast rohkem, kui ekraanilt paista lasi. Ei jäänud kuigi rahule, näitlejad olid kõik head vaadata, aga jah, film ise oli suht jama. (6/10)
- Cassandra's Dream - ma nüüd ei ütleks, et ta teab mis põnevusdraama oleks olnud, pigem midagi draama ja komöödia vahepealset. Hõngus sellist mõnusat briti huumorit, vaevu tajutav, aga terve filmi kestel oli pidevalt huumor üleval. Täitsa normaalne vaatamine.. (7/10)
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 06. Märts 2008, 00:09

No Country - hea oli, keskendusin seekord Ed Tom'ile ja Llewelyni karakterile - endiselt 9/10
Rambo - ülihea oli, verine ja kõik, mida selliselt filmilt oodata - kindel 9/10
Darjeeling - dramedy hakkab mulle aina rohkem meeldima. tegelased vinged, sisu vinge - 10/10
Cloverfield - ei õnnestunud siiski seda satelliiti näha, kuid meeldis ikkagi üldjoontes - 8/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist