Forza kirjutas:@ Hülss
Sama siin. Kui Champions League'i veel TV 3-st ka näitas, siis isegi siis eelistasin Soomet, kuna neil inimlikumad kommentaatorid...
Täpselt. Mulle ei istu üldse Eesti kommentaatorid, sport või mitte sport. Eriti meeldib mulle üks Soome hokikommentaator, kelle nimi hetkel meelde ei tule. See vend elab nii kaasa, räägib siga kiirelt ja äärmiselt informatiivselt, et lausa lust on kuulata. Soome kommentaatorid on hoopis teisest liigast.
@ Reinuvader Rebane
Mulle meeldib terve see üritus, väljaarvatud Red Carpet, mis on suhteliselt mõttetu osa sellest. Aga on ka seal nalja saanud vahest. Lihtsalt meeldiv on näha oma lemmiknäitlejaid võitmas, eriti neid kes saavad oma esimese Oscari. Ja paljude karjääri jälgides läbi aastate ja siis seda hetke tunnistada otse-eetris on mõnus tunne. Näiteks kui Forest Whitaker sai oma Oscari, väga tagasihoidlik ja siiras kõne. Need on ilusad hetked.
Lisaks siis veel huumor, mis on aasta-aastalt varieeruv ja oleneb paljustki õhtujuhist. Billy Crystal on siiani üks parimatest ja Chris Rock'i juhitud õhtu oli ka üks meeldejäävamaid. Jon Stewart jäi kuidagi kuivaks minu arvates. Õhtujuhina tahaks ma kunagi näha Conan O'Brien'it, kes on üks mu lemmikkoomikutest.
Kõige huvitavam ongi näha, kuidas inimesed käituvad selle õhtu jooksul. Kes on pinnapealne või ennast täis. Kes üritab olla vaimukas, aga saal jääb vaikseks. Kes on rahulik ja tunneb ennast kui kodus. Kes närveerib ja sõnad segamini ajab. Kes on oma kõnedes siiras ja kas hakkab nutma. Jne, jne, jne.
Kindlasti aasta tähtsaim sündmus minu jaoks, pean tunnistama.