Oleksid pidanud ütlema, et elektrooniline ja väga väga tuntud filmimuusika, mis saavutanud ka erilise tähtsuse spordimaailmas!No ma ju ei teadnud, et see Vangelis oli ja "Chariots of Fire"...
Ma poleks hetkegi kõhelnud....
ModeraatorCOLON Meeskond

Jude Law on üks ilueedi (kes pole minuarust üldse kena), ning sellest Farrell'ist ei oska ka midagi arvata, mõnes filmis olen ka midagi näind agajah. JOHNNY ! JOHNNY ! JOHNNY !Reinuvader Rebane kirjutasCOLONkõik kolm? kas nad pannaks digitaalseks Ledgeriks kokku või mis trikki see Gilliam nüüd plaanib.
Ma ei tea, ma ei oska tast midagi arvata. Olen näinud vist ainult filmis ''Alfie'', kuidagi tundub selline. Võibolla on see jälle sellest, et kui enamused promovad teda kui väga seksika või sellisena, siis mul jääbki mulje et ta on ennasttäis ja selline, noh nagu inimesed üritavad teda näidata.Forza kirjutasCOLONTead sa ka, millest sa räägid, LauraOlen, Jude Law ei ole ilueedi, no absoluutselt mitte kohe. Ta võtab oma rolle vägagi tõsiselt ja ei eputa seltskonnaajakirjade esikaanel nagu mõni...
Nagu Johnny Depp?Forza kirjutasCOLONTa võtab oma rolle vägagi tõsiselt ja ei eputa seltskonnaajakirjade esikaanel nagu mõni...