Hea. Vaadake ka need, kes pole filmi näinud.

Moderaator: Meeskond
LauraOlen kirjutas:http://uk.youtube.com/watch?v=FR8Di8TFTQs
Hea. Vaadake ka need, kes pole filmi näinud.
LauraOlen kirjutas:See fantaasiakoht on üks mu lemmikumaid kohti filmis (kuigi neid on mul palju), mulle meeldib see meloodia ka mis on lõpus ja see väike detail, et Mrs Lovett'i jalad on nagu tagurpidi vms, see lisab hästi palju juurde..![]()
Aga nüüd üks küsimus sulle, see on ühe tüdruku teooria filmi lõpust, mulle jääb see kerjusnaise osa segaseks, muidu ma saan pihta.
Spoiler.
Johanna peitis end kirstu.. Johanna ema, see kerjus, tuli sinna üles, kuna nägi, et ta tütar läks sinna.. Sweeney tuli ka sinna, ning mutt hakkas õiendama, aga ta ei tundud Sweeneyt ära ju. Pärast küsis et Do I know you mister?.. Aga siis see alan tuli et Mr.Todd.. Sweeney pidi kerjusest vabanema.. tappis ta ära... Johanna(tütar nägi pealt). No siis tappis ta Turpini ära ja kuulsin et keegi jälgib teda.. Avastas siis Johanna, aga ei tundud teda ära ja oleks ta peaaegu ära tapnud, kui Lovett poleks karjuma hakanud..(Turpin kiskus jalast).. Siis läks Sweeney alla ja avastas et tappis oma naise, meelitas Lovetti endaga tantsima ja tantsisid ahjuni ning Sweeney viskas Lovetti ahju!.. Siis läks oma naise juurde, laulis seal. Toby( Pirelli abiline, väike poiss) tuli siis oma peidukohast välja ning tappis sweeney... Johannast ei tea mitte midagi, mis temaga sai, ilmselt põgenes koos poisiga minema:)
Reinuvader Rebane kirjutas:LauraOlen kirjutas:See fantaasiakoht on üks mu lemmikumaid kohti filmis (kuigi neid on mul palju), mulle meeldib see meloodia ka mis on lõpus ja see väike detail, et Mrs Lovett'i jalad on nagu tagurpidi vms, see lisab hästi palju juurde..![]()
Aga nüüd üks küsimus sulle, see on ühe tüdruku teooria filmi lõpust, mulle jääb see kerjusnaise osa segaseks, muidu ma saan pihta.
Spoiler.
Johanna peitis end kirstu.. Johanna ema, see kerjus, tuli sinna üles, kuna nägi, et ta tütar läks sinna.. Sweeney tuli ka sinna, ning mutt hakkas õiendama, aga ta ei tundud Sweeneyt ära ju. Pärast küsis et Do I know you mister?.. Aga siis see alan tuli et Mr.Todd.. Sweeney pidi kerjusest vabanema.. tappis ta ära... Johanna(tütar nägi pealt). No siis tappis ta Turpini ära ja kuulsin et keegi jälgib teda.. Avastas siis Johanna, aga ei tundud teda ära ja oleks ta peaaegu ära tapnud, kui Lovett poleks karjuma hakanud..(Turpin kiskus jalast).. Siis läks Sweeney alla ja avastas et tappis oma naise, meelitas Lovetti endaga tantsima ja tantsisid ahjuni ning Sweeney viskas Lovetti ahju!.. Siis läks oma naise juurde, laulis seal. Toby( Pirelli abiline, väike poiss) tuli siis oma peidukohast välja ning tappis sweeney... Johannast ei tea mitte midagi, mis temaga sai, ilmselt põgenes koos poisiga minema:)
Sweeny tappis Lucy sama kinnisidee kütkes, tal ei olnud põhjuseid. Lucy tuli otsima seda bi....Ba bo misiganes, seda koledat vanameest, ta tahtis kaevata Mrs Lovetti peale, mitte Sweeney. Sweeney tappis ta lihtsalt sellepärast et tappis, küsimata, põhjuseid otsimata. sest ta oli seal.
Reinuvader Rebane kirjutas:tahaks nüüd kuulda muljeid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist