Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 03:39

http://uk.youtube.com/watch?v=FR8Di8TFTQs
Hea. Vaadake ka need, kes pole filmi näinud. :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 11:55

LauraOlen kirjutas:http://uk.youtube.com/watch?v=FR8Di8TFTQs
Hea. Vaadake ka need, kes pole filmi näinud. :)

sweeney domineeriv repliik: "mhhh....?"
see on supernaljakas

"Anything you say"

see on nii....inglaslik vastus.

Little Priest kummitab mul korralikult.

ja see ka: "You shave-a de hieeer. You shave-a de bieerd. You take a de UUUUUUuu whatever hoia hoia hoia pikka nooti hoia veel umbes pool minutit hoia!" bam. ma mõtlen et kas tal oli selleks mingi pesupulk ühes teatud kohas või tal on loomupäraselt selline kõri.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 17:32

See fantaasiakoht on üks mu lemmikumaid kohti filmis (kuigi neid on mul palju), mulle meeldib see meloodia ka mis on lõpus ja see väike detail, et Mrs Lovett'i jalad on nagu tagurpidi vms, see lisab hästi palju juurde.. :D
Aga nüüd üks küsimus sulle, see on ühe tüdruku teooria filmi lõpust, mulle jääb see kerjusnaise osa segaseks, muidu ma saan pihta.

Spoiler.

Johanna peitis end kirstu.. Johanna ema, see kerjus, tuli sinna üles, kuna nägi, et ta tütar läks sinna.. Sweeney tuli ka sinna, ning mutt hakkas õiendama, aga ta ei tundud Sweeneyt ära ju. Pärast küsis et Do I know you mister?.. Aga siis see alan tuli et Mr.Todd.. Sweeney pidi kerjusest vabanema.. tappis ta ära... Johanna(tütar nägi pealt). No siis tappis ta Turpini ära ja kuulsin et keegi jälgib teda.. Avastas siis Johanna, aga ei tundud teda ära ja oleks ta peaaegu ära tapnud, kui Lovett poleks karjuma hakanud..(Turpin kiskus jalast).. Siis läks Sweeney alla ja avastas et tappis oma naise, meelitas Lovetti endaga tantsima ja tantsisid ahjuni ning Sweeney viskas Lovetti ahju!.. Siis läks oma naise juurde, laulis seal. Toby( Pirelli abiline, väike poiss) tuli siis oma peidukohast välja ning tappis sweeney... Johannast ei tea mitte midagi, mis temaga sai, ilmselt põgenes koos poisiga minema:)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 18:01

LauraOlen kirjutas:See fantaasiakoht on üks mu lemmikumaid kohti filmis (kuigi neid on mul palju), mulle meeldib see meloodia ka mis on lõpus ja see väike detail, et Mrs Lovett'i jalad on nagu tagurpidi vms, see lisab hästi palju juurde.. :D
Aga nüüd üks küsimus sulle, see on ühe tüdruku teooria filmi lõpust, mulle jääb see kerjusnaise osa segaseks, muidu ma saan pihta.

Spoiler.

Johanna peitis end kirstu.. Johanna ema, see kerjus, tuli sinna üles, kuna nägi, et ta tütar läks sinna.. Sweeney tuli ka sinna, ning mutt hakkas õiendama, aga ta ei tundud Sweeneyt ära ju. Pärast küsis et Do I know you mister?.. Aga siis see alan tuli et Mr.Todd.. Sweeney pidi kerjusest vabanema.. tappis ta ära... Johanna(tütar nägi pealt). No siis tappis ta Turpini ära ja kuulsin et keegi jälgib teda.. Avastas siis Johanna, aga ei tundud teda ära ja oleks ta peaaegu ära tapnud, kui Lovett poleks karjuma hakanud..(Turpin kiskus jalast).. Siis läks Sweeney alla ja avastas et tappis oma naise, meelitas Lovetti endaga tantsima ja tantsisid ahjuni ning Sweeney viskas Lovetti ahju!.. Siis läks oma naise juurde, laulis seal. Toby( Pirelli abiline, väike poiss) tuli siis oma peidukohast välja ning tappis sweeney... Johannast ei tea mitte midagi, mis temaga sai, ilmselt põgenes koos poisiga minema:)

Sweeny tappis Lucy sama kinnisidee kütkes, tal ei olnud põhjuseid. Lucy tuli otsima seda bi....Ba bo misiganes, seda koledat vanameest, ta tahtis kaevata Mrs Lovetti peale, mitte Sweeney. Sweeney tappis ta lihtsalt sellepärast et tappis, küsimata, põhjuseid otsimata. sest ta oli seal.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 03. Veebruar 2008, 19:09

Reinuvader Rebane kirjutas:
LauraOlen kirjutas:See fantaasiakoht on üks mu lemmikumaid kohti filmis (kuigi neid on mul palju), mulle meeldib see meloodia ka mis on lõpus ja see väike detail, et Mrs Lovett'i jalad on nagu tagurpidi vms, see lisab hästi palju juurde.. :D

Spoiler.

Sweeny tappis Lucy sama kinnisidee kütkes, tal ei olnud põhjuseid. Lucy tuli otsima seda bi....Ba bo misiganes, seda koledat vanameest, ta tahtis kaevata Mrs Lovetti peale, mitte Sweeney. Sweeney tappis ta lihtsalt sellepärast et tappis, küsimata, põhjuseid otsimata. sest ta oli seal.

Spoiler!

Aga kui Sweeney oleks ta ära tundnud, siis ta poleks teda tapnud eks? Ja suht uskumatu.. :(
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 03. Veebruar 2008, 19:22

eks seda tuleb Steven Sondheimi käest küsida miks ta omal ajal sellise muusikali kirjutas.

kuigi sellest on mingi varasem lugu ka, raamat või...sest Sweeney Todd tehti esmakordselt filmiks juba midagi 1936 kui mu mälu ei peta.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 06. Veebruar 2008, 00:20

Nüüd, kui pärast No Country for Old Men nägin ära ka Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007), võin 2007. aasta filmidele vaikselt joone alla tõmmata. Ma pole vist kunagi varem nii palju ühel aastal toodetud filme vaadanud. Siiski on jäänud nii mõndagi head vaatamata. Oh seda rõõmu... Sweeney Todd hakkasin juba varakult eelmine aasta ootama. Eriti meeldisid mulle filmi posterid, millest mõned ka siin ära tõin. Mul on hea meel, et film kandideerib kunstnikutöö ja kostüümi Oscaritele.

Pange tähele, et kõik filmist kirjutajad mainivad seda, kas talle muusikalid meeldivad või mitte. Ma pole ühtegi vaatamas käinud, kuid tean ilma vaatamatagi, et need pole minu jaoks. Ainus muusikal mida ma näha tahaksin on Queen'i We Will Rock You, kuid üldiselt päevast päeva neid vaadata oleks jubedus. Samas Tim Burton'i muusikale võiks tulevikus veelgi vaadata. Muusikali teemaga sain nüüd vist ühele poole kuidagi lohisevalt.

Mind laulmine ei häirinud, kuid kõik laulud polnud head. Eranditult ei teinud Tim Burton'i filmile muusikat Danny Elfman, vaid algse Sweeney Todd muusikali laulude autor Stephen Sondheim. Johnny Depp ja Helena Bonham Carter ja Sacha Baron Cohen väärivad kõige rohkem esile tõstmist. Cohen mängis eriti vaimukat tegelast, kelle üle publik ka kõige rohkem naeris. Mrs. Lovett (Carter) esitas ühe laulu, mis oli samuti hästi koomiline. Depp istus samal ajal nagu mõtlik kuju oma triibulise rannatrikooga ja isegi abieluvande "Jah" asemel ainult noogutas. Nendes vähestes naljakohtades nägi tuttavat Depp'i tema eelmistest rollidest. Depp sai ka meespeaosa nominatsiooni, mille siiski Daniel Day-Lewis kindlasti ära napsab. Muidu oli Sweeney jõhker kättemaksu ihkav karakter. Ta jäi minu meelest ühekülgseks tegelaseks, aga eks algne muusikal seadis omad piirid.

Sisu oli lihtne ja lõpus ootamatute pööretega. Natukene külmaks jätsid filmis noormees ja tüdruk. Filmis tervikuna pettuma ei pidanud. Parajalt verine ja ilus vaatepilt ühtekokku. Muide mulle pole kunagi habemenoad meeldinud. Eriti siis kui näen, kuidas keegi teine nendega habet ajab, mis võtab kananaha ihule. Siin tuli minu nö. kartus nende nugade ees ainult kasuks. :P 8/10
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 06. Veebruar 2008, 00:46

noh, Sweeney pidi olema üsna ühte nurka kuju vähe sellest ta pidi olema täiesti pime ja emotsioonitu kõige muu suhtes peale oma kättemaksuplaanide ja minu arvates see tuli välja. isegi kui ta läks kohati kaasa millegi muuga, tantsis seal Lovettiga või vestles tänaval pissist ja tindist siis ikkagi tundus etselle taga ta kees ja vahutas. ta suutis oma raevu üpris minimaalselt maha suruda kui hirmsasti vaja. muidu mitte.

Ma tahaks et Alan Rickman teeks unelaulude plaadi. mulle meeldib ta kindel soe bariton hirmsasti. Bamp-bamp-bam, bam-ba-ba-bamp, bam-bam-bam bam.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tharts » 12. Veebruar 2008, 00:41

Sweeny-mhh....lootsin midagi palju enamat, veidikene pidin pettuma...sisu oli algusest lõpuni etteaimatav ja üleüldse väga palju oli mõtetut sisse pandud...lood olid aga suht head ning pean jätkuvalt tõdema et depp on ikka vägaväga hea näitleja :) 6/10
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 15. Veebruar 2008, 00:30

ega vist keegi põle veel kodu jõudnud kinust

tahaks nüüd kuulda muljeid.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 15. Veebruar 2008, 10:04

Reinuvader Rebane kirjutas:tahaks nüüd kuulda muljeid.

Sama siin !

Sõbranna, kes on ka väga hull Tim'i ja Johnny fänn läheb ka täna vaatama. Ei jõua ära oodata tema muljeid. Siis Weirdo muljeid ka ja üldse inimeste. :) Huvitav kuidas see film eestlastele peale läheb, youtube'is igastahes mõned on käinud isegi 8 korda vaatamas (väga üksikud, aga siiski).
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 15. Veebruar 2008, 12:23

ma vaatasin et see eilane asi oligi vist ainult kinoklubilistele, enamik lähebki täna homme....aga mõni siin vist ütles et läheb üldse siis kui film paar nädalat jooksnud on juba.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Weirdo » 15. Veebruar 2008, 15:06

Reinuvader Rebane kirjutas:aga mõni siin vist ütles et läheb üldse siis kui film paar nädalat jooksnud on juba.

me
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 15. Veebruar 2008, 18:32

miks sa meie vastu nii julm oled :D
tahaks kohe teada :P :D
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond