suri näitleja Heath Ledger

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 23. Jaanuar 2008, 12:05

Näitleja Heath Ledger leiti eile surnuna Manhattani korterist. Esialgsete andmete põhjal võib tegemist olla narkootikumide üledoosiga. Ta oli vaid 28 aastane. Austraalia päritoluga näitleja on filmihuvilistele tuntud filmidest nagu "Brokeback Mountain", "10 Things I Hate About You", "The Patriot", "Ned Kelly" ja "A Knight´s Tale"

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas lostinthemist » 23. Jaanuar 2008, 15:26

Ma olen šokeeritud. Heath Ledger oli andekas näitleja. Jube, et nii noorelt suri. :shokeeritud: narkootikumite üledoos...
Puhka rahus!
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 23. Jaanuar 2008, 15:40

imelik mõelda, et surnud :shokeeritud:
puhaku rahus tõesti, pole sõnu lihtsalt eriti :?
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Jaanuar 2008, 16:46

Sama siin, ei oskagi midagi öelda, shokk on sees, et nii noored surevad. Puhka rahus, Heathcliff...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 23. Jaanuar 2008, 17:16

Ei meeldinud mulle üldse see näitleja, kuid sellegipoolest oli imelik koju tulla, Filmiveeb lahti teha ja lugeda, et Heath Ledger on surnud. :?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Weirdo » 23. Jaanuar 2008, 17:17

See oli mullegi paras šokk, kui koolis tunni ajal pinginaaber kiikas eesistuja laptopi ja ütles, et Heath Ledger on surnud. Kahtlesin, et äkki tegu mingi "kõlakaga".
Olen teda näinud vaid paaris filmis, kuid sümpateeris kohe. Tõeliselt kahju, et noored andekad inimesed on niivõrd rumalad, et enda elu narkootikumide/alkoholiga pe.. keeravad
:(
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 23. Jaanuar 2008, 18:01

Kuradi kohutav uudis. Hommikul ei suutnud mitte üldse kohe ennast voodist püsti ajada, aga kui poolekõrvaga uudist kuulsin siis ehmatas kohe nii ära, et sai kohe kargu alla. Venna karjäär hakkas just parimat trajektoori mööda käima. Im Not There valmis, suvel TDK, plaanis Gilliami ja Malicku filmid. Raisk! Poleks iial uskunud, et aasta oodatuima filmi peategelane ja oodatuim ja vingeim kurikael lahkub enne filmi valmimist. Ma just lootsin, et teda saab veel Jokeri rollis näha. Kui TDK on juba reklaamikampaaniatega põhimõtteliselt kultusfilm, siis see kohutav uudis lisab filmi mainele veel rohkem traagikat. Jääb vaid loota, et ta sai post-pros kõik valmis. Väga kahju ta naisest, Michelle Williamsist, ja kahe aastasest lapsest. Irooniline on see, et Williamsil valmis just film, kus ta mängib naist, kelle mees sai surma ja proovib eluga toime tulla jne.
Viimastes intervjuudes ütles Heath Jokeri kohta, et see oli kõige kurnavam roll ja haigem tegelane, keda ta mänginud. Ma arvan, et ta võis oma viimase rolliga väga rahule jääda ja Jokeriga süüvib ta kindlasti kõigi mällu kui üks hullult hea näitleja.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kaido » 23. Jaanuar 2008, 18:43

Mulle Heath Ledger meeldis!
Mul pole siin pikalt midagi kirjutada.. Puhka rahus!
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Storm » 23. Jaanuar 2008, 19:12

Ralf kirjutas:oli imelik koju tulla, Filmiveeb lahti teha ja lugeda, et Heath Ledger on surnud. :?
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 23. Jaanuar 2008, 19:14

Õnneks tema töö TDK juures oli lõpetatud. Aga ei tea, kas Gilliam valib Heathi tegelase asemele uue näitleja, sest midagi on juba filmitud.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Jaanuar 2008, 20:02

hau kirjutas:Õnneks tema töö TDK juures oli lõpetatud. Aga ei tea, kas Gilliam valib Heathi tegelase asemele uue näitleja, sest midagi on juba filmitud.

Tõsiselt loodan, et mitte!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 23. Jaanuar 2008, 21:32

Mul on tõsiselt kahju!
Olen näinud teda ainult ühes filmis (''Casanova''), aga ta oli hästi sümpaatne seal filmis. Ja ta tütar jääb ka isata... :'(
Minu kaastunne. Hea näitleja oli.
Ja kui ma youtube'is vaatan mõnda ta vana intervjuud, siis ajab ikka väga endast välja, kui loen mõnda kommentaari kus keegi ütleb, et mehel polnud üldse annet ja selle laadseid halbu kommentaare näen, õeldakse loomulikult hullemaidki asju.. :(
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tharts » 24. Jaanuar 2008, 00:11

Tema surma põhjused on veel selgitamisel, aga arvatavalt oli tegemist siiski unerohtude või valuvaigiste liigne tarvitamine...tõenäolislt viimast kasutas ta arvatavalt selle tõttu, et teda vaevas kopsupõletik :( ... tulemused saab teada nädala pärast.
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Hülss » 25. Jaanuar 2008, 07:19

hau kirjutas:Õnneks tema töö TDK juures oli lõpetatud. Aga ei tea, kas Gilliam valib Heathi tegelase asemele uue näitleja, sest midagi on juba filmitud.

Kuidas saab millelegi taolisele üldse mõelda praegu ? Meie põlvkond kaotas ühe andekaima näitleja ja tütar kaotas oma isa. Rääkimata tervest Ledgeri perekonnast ja lähedatest sõpradest.

See on Nolan'i ja Gilliam'i probleem kuidas nad sellest olukorrast välja tulevad ja kui edukalt, seda näitab aeg. Ma ei imestaks kui Gilliam oma projekti tühistaks. Nolanil aga vedas, sitaks vedas kui ausalt öelda. Dark Knight'i post-production läheb kõigele vaatamata probleemsemaks Ledgeri surma tõttu, aga see on kõige vähem tähtsam asi hetkel, kui inimesed on murest murtud ja leinavad.

See grupp, kes peab TDK'le uue reklaamikampaania korraldama, nende kingades ma praegu olla ei tahaks, ja ka Nolani omades mitte.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Jaanuar 2008, 12:12

Hülss kirjutas: Ma ei imestaks kui Gilliam oma projekti tühistaks.

Tehtud.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist