Ma olen viimasel ajal hakanud mõtlema mõne asja peale seoses Johnnyga. Esimene on see väike asi, et Johnny eriti filmides nii laialt ei naeratagi..

Vähemalt mina pole märgand ikka väga ammu. Just sellist siirat naeratust, nagu kasutaja Weirdo pildi tõi.. Äkki see kuulub kuidagi näitlemise juurde, et päris selliseid emotsioone ei näita või sellist siirat naeratust või ma ei teagi..
Teine asi. Ma hakkasin mõtlema, et ma ei tea enam isegi kui hästi ma Johnnyt tunnen. Ma mõtlen just selle all seda, et ma ei tea ega saa ka arvatavasti kunagi teada, mis on ta elu eesmärk. Või mis on olnud nagu ta unistus võinoh. Hästi raske seletada. Jah, midagi unistuse sarnast. Mulle on päris palju õeldud, et kuule cmon sa ei tunnegi teda, kõik ainult filmidest ja intervjuudest ja sellist üldmuljet. Ja nüüd ma hakkasin just kurvastama viimasel ajal, et see ongi arvatavasti (kahjuks, väga kahjuks!) tõsi. Ma ei tea ju milline on ta inimesena, see mõte kurvastab mind kohutavalt, kirjeldamatult lihtsalt. Tegelt ma tahaks lihtsalt väga teada, mis on olnud ta elu eesmärk või asi mida ta on alati tahtnud. Umbes nagu enamustel naistel on leida see härra õige, mõnel rikkaks saada jne.
Ja kolmas asi on natuke teisega seotud. Kas talle meeldib tegelikult näitlemine? Ta on ju nii palju õelnud, et ta ei tahtnud vanasti näitlejaks saada. Ehk on see kergelt sellest ka, et ma olen viimasel ajal vaadanud nii palju Keira intervjuusid, ta ikka ütleb kuidas ta jumaldab selle ja selle osa sisse sulanduda ja miks talle see roll meeldis ja miks ta võttis vastu selle pakkumise jne. Ja Johnny ütles ju just viimati, et näiteks see pole tema asi kui edukad ta filmid on, et kui Tim ütleb et kõik, et siis see pole enam tema asi. Sellesosas saan aru, enamusi näitlejaid see auhind vist tõesti nii väga ei huvita.
Et just kui õnnelik ta inimesena on? Kindlasti praegu ta on, et tal on hea naine ja kaks imearmsat last, aga kas ta on saavutanud mis ta on tahtnud? Nüüd kui ma tean enamvähem ta elulugu peast, siis tal on ju olnud nii palju halbu perioode ka seoses näitlemisega seriaalis jne, kindlasti lahkuminekud ka või näiteks selle mehe surm ta ööklubis jne.