Moderaator: Meeskond
Talveõhtud on pikad, koledad ja masendavad. Ühel sellisel õhtul või lausa ööl sattusin ma youtubes suvaliselt ringi kolades ühele videole, milles mälestati hiljuti lahkunud noort tüdrkut. Uudishimulik nagu ma olen, sorasin veidi kommentaarides ning selgus, et tüdruk oli sooritanud enesetapu. Noor tüdruk ja enesetapp - need asjaolud viisid mõtted kohe ühele enda lemmikfilmile “The Virgin Suicides”.
Noore inimese enesetapust räägib ka üks Eesti film, mida mul õnnestus hiljuti vaadata. Selleks on loomulikult kohtu kaudu levikeelu saanud “Magnus”. Film, mis oma sisu poolest peaks olema sünge ning traagiline oli siiski tahtlikult või tahtmata ka naljakas. Isegi naljakam kui keskmine komöödia. Narko teema selles filmis oli minu arvates vägagi viletsalt kirjutatud. Osad tegelaskujud olid väga stereotüüpsed, a la kanepisuitsetajad on pikajuukselised kitarri mängivad hipid jne. Kõrvaliste tegelaste puhul häiris kohutavalt halb näitlemine. Seda eriti noore Magnuse kui tema õe puhul.
Samas oli filmis ka mõned helgemad hetked, need just enda naljakate tsitaatide pärast. Ning mõtlema panevaks aineks oli vanemate ning õe kohutav hoolimatus oma poja/venna suhtes. Tegelikult oli isegi kokkuvõttes hea film.
Hinne 4- (hea)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist