Agent 007: Tema majesteedi salateenistuses

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Agent 007: Tema majesteedi salateenistuses

PostitusPostitas Robert » 27. Juuli 2005, 19:40

Agent 007: Tema majesteedi salateenistuses
On Her Majesty´s Secret Service

James Bond (George Lazenby) lööb kampa kuritegeliku jõugu pea Draco tütrega (Gabriele Ferzetti), kelle abiga peab ta
peatama SPETRE organisatsiooni pea Erst Stavro Blofeld´i (Telly Savales). Blofeld üritab seekord maailma oma uusima
leiutise (surmava viiruse) abil hävitada, juhul, kui tema rahalisi nõudmisi ei täideta. Ta kutsub enda juurde Shveitsi Alpide
sanatooriumisse igast maailma paigast noori naisi. Blofeld hüpnotiseerib nad ja paneb neile peale karmid reeglid, juhuks,
kui midagi peaks valesti minema. Nende abil kavatseb ta viirust levitada. Nüüd on maailma ainus lootus agent 007.

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Taavi » 27. Juuli 2005, 23:44

Film ise on väga hea ja põnev. Ainult Lazenby ei sobi minu arvates kuigi hästi Bondi mängima. Ta on võrreldes Sean Conneryga liiga erinev. Ja kui nüüd tagantjärgi võrrelda teda ka Moore-i, Daltoni või Brosnaniga, siis ta jäi mingis osas siiski alla. Tema näitlemisele ei oskagi midagi ette heita, aga kogu tema olemus - see nagu poleks see õige.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1180
Liitunud: 17. Jaanuar 2005, 01:29
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Madisp » 29. Juuli 2005, 13:35

njah! Ma ise olen kaa seda näinud! Väga põnev peab tunnistama! Aga jah seal filmis on näidatud kõik asjad mida bond suuudab teha!!! Aga mu lemmik osa on see kuidas bond peab peatama isikuid kui nad tahavad londoni hävitada ja kogu see asi toimub enamvähem vee all! Ja seal toimub veel veealune sõda ;) Mulle meeldis see kõige rohkem!
Enne mÃĩtle, siis Ãŧtle :D!
Madisp
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 29
Liitunud: 29. Juuli 2005, 13:24
Asukoht: Pärnus!

PostitusPostitas Taavi » 02. August 2005, 12:08

Keravälk on jah hea. Thunderball siis Inglise keeles.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1180
Liitunud: 17. Jaanuar 2005, 01:29
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Priit » 12. Juuli 2006, 22:45

Mnjah, vaatasin ära. Mis ma siis ikka oskan öelda, ennem siis sellest, kui hea ta oli teistega võrreldes ja siis naised :D. Muidugi võib ka kommentaar mingeid spoilereid sisaldada.

Film oli muidu parem kui Dr. No, , Thunderball kuid jääb alla Goldfinger*ile, You Only Live Twice'le ja From Russia With Love'le. Tracy oli kõige ebaatraktiivsem tibi siiamaani, jäädes eelnevatele alla, kuigi ega Pussy paremgi ei olnud. Filmist endast. Lazenby sissetoomine tegi filmile vist kõige rohkem häda, kuna Lazenby'l minu meelest ebaõnnestus 007't portreerida ja ma ütleks, et ta näitlemine oli pigem puine. Filmis puudusid ka vidinad, natukene ainult näitas neid. Minu meelest on vidinad Bondi filmide üks tähtsamaid osi ja kole lugu, et neid üldse ei näidatud! Ja veel, mõned stseenid olid kuidagi imelikult filmitud imo, ma ei oska seda seletadagi. Need kes on näinud, need mõistavad. Pleasence vahetamine Savalas'e vastu oli ka nõme imo, kuigi sellele oli ka põhjus. Raamatutes suutvat Ernst oma välimust muuta, seega andestan selle vea. Ja nüüd kõige suurem viga, mida ma eales olen näinud. Kuidas EI TUNDNUD ERNST BOND'I ÄRA!?!?!?!?!?!?!? Muidu ka sellel oli põhjus. Lugesin, et film pidavat algama operatsiooniga, kus Bond oma nägu pidavat muutma, et vaenlased talle jälile ei saaks. Aga kuna see stseen puudus, on see küll suht imelik. Nonoh, filmil peavad ka plussid olema. Sisu meeldis mulle vägagi, kuigi FRWL oma oli parem :P. Suusatamisstseenid olid parimad, mulle väga-väga meeldisid need. Igastahes, cut the crap. Annan filmile 7,5 punni, kuigi miinuseid oli palju. Loodan, et järgmine film on parem. :)
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1973
Liitunud: 19. August 2005, 03:08
Asukoht: Kohtla Järve


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist

cron