Alvin ja koopaoravad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Alvin ja koopaoravad

PostitusPostitas Kaido » 13. Detsember 2007, 21:57

Alvin ja koopaoravad
Alvin and the Chipmunks

Laulukirjutaja Dave Seville (Jason Lee) on meeleheitel, sest teda kimbutavad lakkamatult kolm koopaoravat Alvin, Simon ja Theodore. Ühel heal päeval tekib mehel hiilgav idee: mis siis, kui tema laule esitaks needsamad oravad? Asjal on ka oma varjukülg. Kuigi kolmikust saab tõeline popsensatsioon, mõjuvad nad vägagi laastavalt Dave’i kodule ja karjäärile, pöörates tema seni tavalise elu täiesti pea peale.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2223
Liitunud: 28. Detsember 2004, 23:57

PostitusPostitas kbong » 14. Detsember 2007, 11:19

Oh god! Jason Lee, why?
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1882
Liitunud: 25. Detsember 2005, 20:14
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Ralf » 14. Detsember 2007, 12:18

Ju siis mehel napib raha. "My Name is Earli" tegemine on WGA streigi pärast vist takerdunud ning Banky tegelasest tal arvatavasti kah mingit sissetulekut ei tule. Aga ma tahan küll seda filmi näha !
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas kigents » 16. Veebruar 2008, 19:35

Vaatasin ka filmi ära...
Tegelikult oli suhteliselt normaalne nalja sai kah.

7/10
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 741
Liitunud: 02. Jaanuar 2007, 17:10
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Hülss » 04. Aprill 2008, 02:11

Ma ei tea mis närilised need on, aga Tiku ja Takut ma mäletan küll. MTV3'st sai väiksena neid palju vaadatud, inglise keelne nimetus oli vist "Chip and Dale" ja loomulikult ei räägi ma siin nendest meesstripparitest. Algul näidati neid Walt Disney multikates, siis hiljem tehti neile oma sari, mis meenutas Indiana Jonesi või midagi sellist. Aga nüüd siis selle filmi juurde...

Alvin and the Chipmunks jätkab Hollywoodi perversset vajadust või traditsiooni panna loomad rääkima filmis. Siiani ei ole ma näinud kuigi palju normaalseid filme, kus see tunduks...loomulikuna. "Babe" oli üks esimesi mida ma mäletan ja kuigi see film oli täiesti talutav ei näinud ma vajadust, et taolisi filme peaks veel kunagi tegema. Alvin'is olid loomad arvutianimatsooniga tehtud, mis on veel aksepteeritav teatud mõttes, et mitte panna elus loomadel suud pähe hiljem ja oma tahtmist mööda liikuma. Viimane on minu jaoks lihtsalt haiglane idee. Tühjale õhule on aga näitlejad lihtsalt pidanud hakama näitlema, sest ajad on sellised. Kui on siiski kindel kavatsus panna siin planeedil eksisteerivad loomad rääkima kinolinal, siis peab vähemalt sisu olema tasemel.

Ülla, ülla! - siin on see ideaalist väga kaugel. Sisu on kokkuvõttes selline: heeliumist sõltuvuses kolmest (animeeritud) vöötoravast saab peaaegu ülemaailmne sensatsioon, sest nende hääl võlub masse. Inspiratsioonipuuduses vaevlev laulukirjutaja astus kogemata tõelise kullamäe otsa ja plaadifirma mees ihub nende järele hammast. Siinkohal lõpetan sisust rääkimise, sest rohkem ma ei suuda.

Vöötoravad, kes terve elu metsas elanud, teavad kõike inimeste maailmas eksisteerivate asjade nimetusi: muffinid, krediit, latekskindad jne. Aga noh nad oskavad ju lugeda, nii et muu pole eriti oluline. Kui vaataja on kõige selle debiilsusega harjunud, siis ta võibolla isegi suudab naerda mõned korrad selle filmi jooksul. David Cross, plaadifirma mehena on peamiselt see, kes filmi parima teksti ette kannab ja tema sobib sellesse rolli kui valatult. Ka Jason Lee ise suudab mõne koha peal naerma ajada, aga kuna stsenaariumi üldine saastane tase paneb piirangud peale, siis pole siin lihtsalt millegagi eriti tööd teha. Ma ei imestaks, kui filmi parim tekst oleks kohapeal improviseeritud, kuid vaevalt ta niimoodi läks. Lisaks on siin üüratul määral muid loogikavigu, mis on lihtsalt absurdsed, aga lapsed nendest nagunii ei hooli. Oravad räägivad ja käituvad põhimõtteliselt nagu väikesed lapsed ikka, kuid see on ka täiesti suhteline, sest mõnes kohas ei lähe tekst kokku sellega mida normaalne väike laps muidu ütleks. No näete isegi, ma räägin inimlastest oravatele viidates. Vot nii haige film.

Filmi parim koht on see kui üks oravatest võtab suure heeliumi hingetõmbe ja ta hääl muutub sellest ajusid keevitavast häälest mõnusaks bassiks. See oli naljakas. Lisaks tuleb meelde see Akoni esimene hittlugu, kus refrääni laulis sama heeliumihääl. "Lonely" või mis ta oligi. Filmi ennast ei soovita, eriti mitte väikstele lastele. Hollywoodist tuleb sellele sihtgrupile tunduvalt paremat kraami, kasvõi nt. Pixari filmid.

Alvin and the Chipmunks
4.5/10
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Pixie » 05. Märts 2010, 17:41

Tahaks näha, kes suudaks terve konterdi aja sellist piiksuvat muusikat kuulata.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

PostitusPostitas _eesti999_ » 02. Jaanuar 2011, 22:52

Ei leidnud midagi erilist filmist. Pole veel "Keskkooli muuskalit" näinud, aga arvan et "Alvin ja koopaoravadki" oli noortele massidele suunatud "muusikali"-film. Pidin vist sellest filmist teadma saama, et bändidemändezerid on petturid ja sulid? Ei kujuta ette milline "Alvin ja koopaoravad 2" eestikeelne versioon võib olla - eriti kui originaalversioonis on laulud inglisekeelsed.

Järgmiseks võiks teha filmi laulvatest bassihäälega karudest.

5/10
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 548
Liitunud: 04. Detsember 2007, 21:18
Asukoht: Pärnu

Re: Alvin ja koopaoravad

PostitusPostitas Rasmus » 27. Jaanuar 2013, 14:15

Sattusin siis eile telekast selle peale ja kuigi kohati oli isegi naljakas, siis kokkuvõttes ei saa seda kuidagi tõsiselt võtta. Koopaoravad on päris armsad, aga muidu... halb, lihtsalt halb. 4/10

Muide teist osa käisin kunagi kinos vaatamas ja päris meeldis.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist

cron