Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LauraOlen » 07. Detsember 2007, 17:38

Viimati vaadatud film on ''Nõiutud''.
Nii, mis meeldis. Meeldis filmi alguses multika osa, see oli tõsiselt ilus ja kuidagi väga Disney'lik. See oli väga kümnesse pandud. Meeldis ka filmi keskel olev laul, see oli hästi hea jällegi. Samas ma pean tõdema, et Disney täispikad multikad on siiski paremad, mõned üksikud erandid on ka. Ma ei tea mis siis jälle puudu jäi.. Võibolla häiris natuke naisnäitleja, meesnäitlejad olid väga head. Kinost tulles kujutasin ette miuke oleks Keira Knightley seal rollis - kindlasti väga vapustav. Samas ta ei vali selliseid rolle ning ma väga ei usu et kunagi ka valima hakkab. Ning ühe vanema uudise järgi ta ei tahagi enam POTC'i sarnaseid ülisuuri filme teha. Sellest oli isiklikult muidugi väga kahju, aga peaasi et ta näitlemist ei lõpeta, nagu seda teeb arvatavasti Emma Watson - väga, väga võluv, andekas ja ilus noor näitleja.
Okei, kaldun jälle teemast kõrvale. :))
Aga üldkokkuvõttes oli tõsiselt tore film, võiks isegi tulevikus uuesti vaadata, täiesti nauditav.
hindeks annaks kuskil 7,5/10. :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas _eesti999_ » 07. Detsember 2007, 19:35

Eile sai esimest korda ära vaadatud Soome üks parimatest filmidest "Pahat pojat" ("eesti k. "Vinged vennad"). Sisu oli võrdlemisi kurb ja dramaatiline. Kuid film oli võrdlemisi hästi tehtud (seal hulgas mõtlen operaatori, kostümeerija ja muidugi ka lavastaja Aleksei Mäkelä tööd).
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Mihkel » 07. Detsember 2007, 22:04

Käisin PÖFFil ja vaatasin "Antenni". See oli midagi teistsugust.
Kasutaja avatar
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Shotgun » 07. Detsember 2007, 22:33

Lõpetasin just filmi "Un Chien Andalou" vaatamise - kuna siin kiideti seda paari inimesi poolt. Täitsa vaadatav, aga sürr oli tõesti. Silmastseen oli julm, ikka väga hull. Soovitaks siis ka omakorda teistele, kes veel näinud ei ole.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas _eesti999_ » 07. Detsember 2007, 23:30

Paar minutit tagasi sain taas ära vaadatud 1902. aastal valminud filmi Le Voyage Dans La Lune (eesti keeles "Reis Kuule"). Filmi lavastaja, produtsent ja stsenarist prantslane Georges Méliés.
Filmi sisu: Film algab teaduskongressiga, kus proffessor Barbenfouillis (G. Méliés) üritab veenda oma kolleege osa võtma uurimisretkest Kuule. Kui tema plaan saab heaks kiidetud, pannakse kokku ekspeditsioon ja teadlased saadetakse kosmoselaevaga Kuule. Raketitaoline laev tabab maandudes Kuud otse silma (kuud kujutatakse antropomorfse olendina). Peale maandumist kohtutakse kuuelanike seleniitidega, kes viivad nad oma kuninga juurde. Avastanud, et vaenlased kaovad suituspilve, kui neid vihmavarjuga puudutada, õnnestub pranstlastel põgeneda ja Maale naasta. nad kukuvad ookeani ja uurivad selle sügavusi, enne kui nad lõpuks päästetakse ja Pariisis kangelastena vastu võetakse.

Vaatamata sellele, et film on 14 minutit pikk ning mustvalge, väärib see igati vaatamist filmina, kui esimese teadaoleva ulmefilmiga filmiajaloos.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Shotgun » 08. Detsember 2007, 00:18

Commandot vaatasin just. Põnev jälgida. Kiire, hoogne tegevustik. Selline ühemeheshow siis.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas LauraOlen » 08. Detsember 2007, 00:54

Kuum pirukas 2.
Natuke vanema filmi omadusi andis kuidagi tunda, ning ma ei tea mitmendat korda ma seda juba vaatasin.. :D Samas esimene osa meeldis kuidagi rohkem. Tegelt vaadatav, hinnata praegu ei oska.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas null » 08. Detsember 2007, 01:06

Täna vaatasin siis andaluusia koera ära ning memento. Viimast nägin teist korda, aga oli ikkagi sama põnev.
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Shotgun » 08. Detsember 2007, 02:37

The Usual Suspects kukkus nüüd vaadatud filmide listi. Hämmastav - vastupidiselt enamusele filmidele oli selle filmi algus igavapoolne, aga lõpp seevastu vägagi nauditav. Kuigi selle kurjajuure äraarvamine väga raske ei olnud..
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 08. Detsember 2007, 11:13

Shotgun kirjutas:The Usual Suspects kukkus nüüd vaadatud filmide listi. Hämmastav - vastupidiselt enamusele filmidele oli selle filmi algus igavapoolne, aga lõpp seevastu vägagi nauditav. Kuigi selle kurjajuure äraarvamine väga raske ei olnud..

Huvitav et sa algust igavaks pead. Minu arust oli see film just imeline tervik, kus korrakski ei hakka igav...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 08. Detsember 2007, 12:20

Sa pole üksi, Shotgun. Minul oli ka kergelt igav filmi ajal, näiteks kui ma esimest korda vaadata püüdsin, siis jäin peale 20. minutit magama. Lõpp muidugi kompenseeris selle.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 08. Detsember 2007, 13:42

Eks ma ole siis ainuke, kellele see täielikult meeldib. Muidugi võibolla osadele ei meeldigi selline plot...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Storm » 08. Detsember 2007, 17:37

Forza kirjutas:Eks ma ole siis ainuke, kellele see täielikult meeldib. Muidugi võibolla osadele ei meeldigi selline plot...

:D :D Ja nyyd on siis see koht, kus keegi peaks kommenteerima, et ei Forza, sa ei ole yksi, mulle meeldis kaaa, ja siis oleks Forzal j2lle meel hea. Ma ei saa lihtsalt aru, Shotgun avaldas oma arvamust, sina, kes oled seda teinud selle filmi kohta juba rohkem kui vaja, tundsid ikka ennast puudutatuna ja suutsid veel l6petada oma m6tte t2iesti ajuvaba vabandusega, et m6nedele v6ibolla ei meeldigi selline plot :D . Tahaks teada filmi, mille plot K6IGILE meeldib-.-

Aa, ise vaatasin samuti American Pie kahte. Kuna yks 6htu olin just kolmanda osa 2ra vaadanud, siis oli v2ga lahe n2ha neid k6iki koos. Halvemaks polnud film minu jaoks l2inud, naerda sai ikka k6vasti. Mulle meeldis.
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas null » 08. Detsember 2007, 19:49

Täna siis lõpuks võtsin kätte ja vaatasin Stalkeri ära. Üks parimaid filme mida viimaselajal olen vaadanud. Eriti meeldis kaamera töö ja olustik. Vana hõbedasest kahe kroonist oli isegi näha filmis:)
Lisaks sai veel Georges Méliès - Sorcellerie Culinaire (France, 1904) ka vaadatud.
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 08. Detsember 2007, 20:56

@ Storm...

Palun, palun, palun, tegele oma asjadega. MA lihtsalt avaldasin oma arvamuse. Sorri, kui sinuarust olen ma selle filmi kohta liiga palju rääkinud. Nendele, kes siin Sweeney Toddist rääkgivad, pole sa sõnagi öelnud, mul on nt. selle filmi haipimine siin foorumis samuti kopa ette visanud, aga ma pole midagi öelnud.
Ja veel. Ma ei saa aru, kas nii kui sa sisse logid hüppab sul mingi aken ette, et kommenteeri Forzat kuidagi. Ma palun sind viimast korda, tegele oma asjadega ja ära tule mind õpetama. See ei ole absoluutselt sinu asi, kuidas mina postitan...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist