Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 07. November 2007, 21:54

Ma tegelikult üritasin irooniliselt naljakas olla. Ja btw, kas sa oled kõiki ülejäänusid tema filme näinud?
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 07. November 2007, 22:50

Forza kirjutas:Ma tegelikult üritasin irooniliselt naljakas olla. Ja btw, kas sa oled kõiki ülejäänusid tema filme näinud?

Mõned on veel vaatamata.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 07. November 2007, 22:52

"Death at a Funeral", mõnus inglise farss oli. :)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 10. November 2007, 18:18

fistful of, aga eile üks väga hea dok The King of Kong. Väga tore sisu: räägib kahest kaheksakümnendatest pärit arcademängu Donkey Kong meistrist. Üks tüüpidest on vana rekordi hoidja, kes '82 aastal tegi maailma rekordi ja teine on vend, kes tegi selle doki ajal rekordi üle. Mõlemad on lahedad täisealised mängufriigid/noliferid. Iseenesest film on väga heaks aknaks nende ja arcademängurite ellu.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 12. November 2007, 17:50

Matrix 3
Esimene Matrixi osa mida olen näinud, ning pean ütlema et see oli selline nii ja naa. Kuna ma ei ole mees soost, vaid naine ja shoppamise friik ja üldse selline tüdrukulik vahest, oli raske mõista paljusid asju seoses selle filmiga. Kindlasti peab olema esimest osa näinud, et mõista. Samas mõned kohad olid väga head, ning mulle meeldib selline masinad-võtavad-maailma-üle ulmekas, sest et ma ise kardan sama asja suhteliselt, ning see lisas sellist kerget ulmelisust ja õudsust juurde.Lisaks Keanu Reeves oli tõeline silmarõõm, näitlemine polnud ka paha. Tegelikult meeldis, aga uuesti ei vaataks. V.a esimest osa, ma mõtlen ainuke Matrixi osa mida tahaksin veel näha.
Hinde paneks midagi 6,5/10. Täiesti vaadatav ja isegi nauditav.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 14. November 2007, 23:29

Air Guitar Nation

Järjekordselt väga huvitav dok. Räägib siis lähemalt kahest Ameerika õhukitarristist. Poolasiaat on USA tsempion, ta on rohkem selline naljavend, ja teine kutt on midagi paulkerese sarnast, aga rohkem selline tehniline ja hingega asja juures tüüp. Filmis näidatakse siis kuidas need kaks venda võitsid Ameerikas kohalikke võistlusi ja siis läksid Soome maailmameistri võistlustele. C-Diddy ehk see USA meister võitis ka maailmameistrikad.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 15. November 2007, 21:39

American Gangster, väga hea elamus. Kaasahaarav ja huvitav film, kus Crowe ja Washington olid ikka väga tasemel. Kuigi märkasin, et Denzelil on enamus filmides sarnased näoilmed jne. Ta kordab ennast ja see film on selle tõestus.

9/10
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 16. November 2007, 22:20

Once

Kaks imelist inimest ja väga head laulud. Mis muudavad selle filmi eriliseks? Uskumatult ilusad laulud, sest ilma nendeta oleks see film teine asi. See, et muusikud on ise peategelased, teeb selle nii palju paremaks ja ehtsamaks. Peategelastega on veel see hea asi, et nad ei pea näitlema, nad mängivad ennast. Glen Hansard kirjutas suurepärased laulud ja esitas need väga hästi, samuti Marketal on väga hea hääl. See on isegi nagu muusikal, sest nad laulavad oma tunnetest ja elust. Teine huvitav aspekt on filmi välimus. DV kaameratega filmitud uurivat tüüpi kaameratöö ja tegevuspaikadeks näitlejate enda kodud ning avalikud tänavastseenid annavad väga dokumentaalselt edasi iiri industriaalset lowlife-i. Suur pluss on ka see, et ei ole klišeesid. Väga hea lõpp on, sest Carney ei teinud seda suurt viga, mis enamikel sarnastel esimesearmastuse filmidel on. Vaatamise ajal kripeldas hinges, et äkki juhtub midagi kohutavat ja kurba, mis poleks selle filmi juures üldsegi hea otsus olnud.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 17. November 2007, 12:03

Rush Hour 3 (Mai Kino, Pärnu) 5/10
Peale kino: Sleepy Hollow (7/10)
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas GTASAN » 17. November 2007, 12:16

Vaatasin Elmi tänava luupainaja (1984) ära ja peab ütlema , et mulle meeldis (8/10) õudusklassika nagu ka The Texas Chain Saw Massacre (8/10) The Texas Chain Saw Massacre vaataksin ma korduvalt, sest see on hea film nagu ka Elmi tänava luupainajagi :)) ja vaatasin ka veel Sleepy Hollow it (7/10)
GTASAN
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Soprano » 17. November 2007, 16:57

American Gangster - hea
Shoot 'Em Up - veel parem
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Pixie » 18. November 2007, 21:13

Mõnus klassika "Star Wars: Epsiode VI - Return of the Jedi".
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas mannu0701 » 18. November 2007, 21:55

Telekast The Kid
Video pealt...The Kingdom of Heaven
Arvutist Pirates of the Caribbean 3
mannu0701
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LauraOlen » 18. November 2007, 23:45

Päeval Star Wars, hiljem ühe silmaga see Disney film, mida olin varem näinud.
Star Wars on jah väga hea, ning seda filmi olen lapsepõlves vaadanud miljoneid kordi, üldiselt ei unune kunagi need õhtud vist. Samas nii mitmendat korda jälle uuesti vaadates polnud nii hea enam kuidagi. Olid tunda vanale filmile omased kohad, ma ei tea ma olen kuidagi uute filmidega rohkem kaasa läinud nüüd.. :))

Siis see Disney film ei meeldinud nii väga, ning ma võin õelda, et see on üks halvemaid Disney filme üldse, ma ei tea ma ei suutnud seda üldse eriti vaadata. Juba Bruce Willis ei meeldi mulle üldse, tõsiselt ükskõikseks jäetav näitleja. No ma ei saa lihtsalt, kui mul näitlejate vastu sellist erilist tunnet ei ole, et nagu väga (või natukenegi) meeldiksid, siis film ise ei meeldi ka nii palju. :pööritus:
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas lostinthemist » 19. November 2007, 00:36

Saag IV, tulin just Ekraanist.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist