Filmile annaks 0,5/10. Miks siis selline hinne? Kuna ma pean ennastki fänniks, siis pettusin ma meeletult. Sellel polnud midagi pistmist mänguga, ainult "licker" ja zombied. No ka see erirühm ning veel mõningased elemendid, kuid resisöör ei osanud neid korralikult ära kasutada, et teha vääriline film, mis oleks Resident Evil nime vääriline. Karakterid olid ka sisutühjad, nad ei arenenud absoluutselt üldse. Ja see Alice ei sobinud üldse filmi, ta oli rohkem nagu mingi X- Men oma kung-fu trikkidega. Ja tegelased olid kõik liiga kangelaslikud. Soundtrack oli hea, kuid rikkus filmi fiilingu ära, see oli rohkem mingi järgmine äktsion, mitte horror. Minu arust see ei väärigi horrori nime, kuna zombiede make-up oli KOHUTAV. Need polnud isegi väärt zombiede nime. No ainuke asi mis hea filmis oli, olid effektid, muidu ma arvatavasti oleks ainult 0 punkti andnud. Ja mida see rezhisöör omast arust üldse tegi?!? Ta lihtsalt sittus(vabandust) RE mängule peale. Ja omast arust oli kõva mees, kui tõi fännidele Jilli tagasi Apocalypse filmis. Ja ta oli ka veel tavaline tegelane, mitte peategelane. No ja mis ma veel võin öelda selle muteerumise peale, mida me teises osas nägime. Mul vahest oli tunne, et Alice võiks Captain America't asendada. Need trikid olid tal täitsa ajuvabad. Ja noh, Alice oli lihtsalt liiga wannabe'ks oma mootorratta ja tuusa hoiakuga muutunud. Tal oli mingi getto nägu peas, kui ta teises osas viskas suitsukoni kooli, et see põlema läheks. Ja lõpus muteerus ta veel tugevamaks. NO ANNA OTSAD, kes selle filmi välja mõtles. Ainult Nemesist oli tore näha, kuigi liiga imelik, Nemesisel olid tunded?! Ta peab olema tundetu tapamasin! No minu arust oli tegu mängu pilamisega, kuigi hea, et see pole veel Uwe Bolli tasemel. Ja ta kavatseb veel ühe filmi teha! No mida asja, ma arvan et Jill on nüüd mingi 500 automaadiga Terminaator. Ma ei imestaks, kui ta tapab pool armeed ühe silmapilgutusega ära.
http://www.imdb.com/title/tt0432021/Ãldiselt, mõlemad 2 filmi olid non sense non stop äktsion, meelelahutuseks kõlbas isegi. Andersoni peaks risti lööma! Mõelda veel mis ta tegi Alien vs. Predator'iga

.
Minu poolt siis kõik, järgmise filmi ajal tellin palgamõrvari, et keegi ta maha koksaks.