Kariibi mere piraatide soundtrack

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

ModeraatorCOLON Meeskond

ellipsis
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 12
LiitunudCOLON 18. Juuni 2007, 18:27

Kariibi mere piraatide soundtrack

Postitus Postitas ellipsis »

Kas keegi hea inimene oskab mulle öelda kas Kariibi mere piraadid:maailma lõpus soundtrack on Eestis müügil???? Ja kui on siis kus???
Aitäh! :))
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 741
LiitunudCOLON 02. Jaanuar 2007, 17:10
AsukohtCOLON Tartu
CONTACTCOLON

Postitus Postitas kigents »

kas see on üldse olemas kuskil müügil w?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
LiitunudCOLON 06. Jaanuar 2007, 05:24
CONTACTCOLON

Re: Kariibi mere piraatide soundtrack

Postitus Postitas Soprano »

ellipsis kirjutasCOLONKas keegi hea inimene oskab mulle öelda kas Kariibi mere piraadid:maailma lõpus soundtrack on Eestis müügil???? Ja kui on siis kus???
Aitäh! :))
Ikka võin öelda:
http://www.lasering.ee/index.php?make=i ... e_id=18603
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 524
LiitunudCOLON 23. August 2006, 14:15
AsukohtCOLON kuum ja kõle kõrb
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Reinuvader Rebane »

julmalt ikka ekspluateeritakse seda piraatide teemamuusikat. Kanal 2 üksi on kasutanud vähemalt 4 saate reklaamis ja tv3 vist oli kes kasutas muusikaauhindades ja missivõistluse taustal.

eks mujal ka aga meil on ikka täielik hullus.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2036
LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30

Postitus Postitas Peata Ratsanik »

julmalt ikka ekspluateeritakse seda piraatide teemamuusikat
Seda ja "Reekviem unistusele" muusikat on ka väga-väga palju kasutatud.
matjusm
Batman alustab
Batman alustab
PostitusiCOLON 80
LiitunudCOLON 27. Veebruar 2007, 22:35
AsukohtCOLON Pääsküla/Inglismaa
CONTACTCOLON

Postitus Postitas matjusm »

Kuigi "Requiem for a Dream"i on küll väga üle kasutatud, eksivad tihti inimesed nende lugude indeintifitseerimisel sest see on üks vähestest tollelaadsetest lugudest mida tuntakse.

Kuigi ma just väga palju telekat ei vaata (eelistan DVDsid) siis vähemalt nii palju kui mina olen kuulnud TV3e ning Kanal 2e reklaamide taustamuusikat, siis Piraatide soundtrackilt küll seal eriti midagi pole. See muusikas seal ning üldse suur osa muusikast televisioonis, filmides arvutimängudes ja tollelaadsetes kohtades on kokku litsenseeritud production music kogumikest ehk siis firmadelt, kes spetsialiseeruvad tollelaadsele muusikale.
TV3e ning Kanal 2e promodes olen kuulnud väga palju Immediate Music-u (tantsusaate reklaamis vist) ja Media Ventures-i (näiteks "Paanikatoa" reklaamis) töid, lisaks veel X-Ray Dog-i (Viasati reklaamid ning mitte ainult üks vaid väga mitmed) ning 615 Music (Heroes´i reklaam- loo nimi on "Goth" mida kasutati ka Die Hard 4-a treileris. See lugu, mida kasutatakse nendes Tele2-e klippides on näiteks "Victory Quest" firmalt Media Ventures ning heliloojaks John Powell kes tegi näiteks Bourne-i filmide soundtrackid.
Tean seda kõike kuna kogun sellelaadset muusikat ja telekat vaadates kohtab mind pidevalt äratundmisrõõm.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 548
LiitunudCOLON 04. Detsember 2007, 21:18
AsukohtCOLON Pärnu

Postitus Postitas _eesti999_ »

Palju Soundtrack'e on ka Tartu Kaubamaja muusikapoes müügil. Ehk leidub ka seal midagi.
BUTTON_POST_REPLY