Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 20. Oktoober 2007, 13:48

hau kirjutas:Üllatus: Dazed and Confused on filmibaasi lisamata.

viewtopic.php?p=38033#38033
Pool aastat tagasi esitasin soovituse.... :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 20. Oktoober 2007, 23:40

eeleelviimane

Cleo from 5 to 7
Tahaks uuesti vaadata. Väga moodne uudne vinge ja prantsuse.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Merca14 » 22. Oktoober 2007, 16:00

Mägedel on silmad,häää film :))
Merca14
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas KiiZ » 22. Oktoober 2007, 16:23

Olen küll õudukatega lõpparve teinud ning end täielikult krimile ja vesternitele pühendanud, kuid see ei takistanud mul minna vaatamast '1408't. Film jõudis lõpuks Pärnusse ja kuna polnud see reede midagi teha, otsustasin paari sõbraga üle tšekata. Päris hea teos, peaks ütlema. Ei ületanud lootusi, kuid ei jäänud ka alla.
7/10
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 26. Oktoober 2007, 15:28

'Ladykillers'
Päris muhe ja hea film, naljakaid momente jätkus. Nüüdseks olen näinud nelja Coenite poolt tehtud filmi - Millers Crossing, Fargo, The Big Lebowski ja Ladykillers. Nendele kolmele esimesele jäi see küll alla, kuid see-eest minu arust üle keskmise komöödia.
7/10
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 28. Oktoober 2007, 11:40

Au hasard Balthazar
Film räägib eesli nimega Balthazar sünnist, elust, kannatustest ja surmast. Väga hea ja mõjuv film. Lõpus tõmbas kohe meele härdaks. Väikesed sarnasused piibliteemadega. Bressoni stiil on ikka üle teiste lavastajate oskustest. Asjata ta paljude suurmeistrite lemmik.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 28. Oktoober 2007, 20:56

The Godfather, II, III

Väga hea elamus ühe perekonna elust. Palju rohkem kui lihtsalt maffia film. Lugu ühest mehest(Michael), kes kasvab üles organiseeritud kuritegevusega tegelevas peres ning ta proovib sellest lahti murda ja iseseisev olla. Ta isa mõrvakatse sunnib teda olema oma perekonnale lojaalne ja sooritama kaks mõrva, mille tõttu peab ta hülgama oma abikaasa ja põgenema Itaaliasse. Teine osa näitab, kuidas ta võõrandub oma naisest ja on lõpuks sunnitud tapma oma venna. Viimane osa ekraniseerib ta kahetsusi.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 28. Oktoober 2007, 21:57

Raamat on imo parem. Teist ja kolmandat pole näinud, veel.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 29. Oktoober 2007, 22:14

Tänast päeva sai alustatud animatsioonistuudio Pixar lühifilmide koguga. Tõsiselt väärt kraam. Ideaalne sisu ja teostus. Huvitav, miks ma neid varem pole vaadanud? Päris mitmed neist on ju isegi vastavas kategoorias Oscari võitnud. Kõige enam meeldis… eemhh… raske otsustada aga pean vist ütlema, et “Lifted” ja “Geri’s Game”.

Veidi hiljem peale lühianimatsioone sai ära vaadatud Disney üks uusim teos “Meet the Robinsons”. No see oli küll üsna sürri sisuga. Nagu oleks stsenaristid kirjutades happe all olnud või midagi sellist. Või olin ma ise mõju all, vist mitte. Tihti olid ka tekstuurid liiga lihtsad ja keskkond tühi. Ehk siis ka tehnilise poole pealt nigela võitu. Kui hindama peaks siis “noh selline keskmine”.

Ning õhtul sai ära vaadatud Sony uusim animatsioon “Surf’s Up”, mis tuli suure üllatusena. Ideelt on ta võlts-dokumentaal ehk mockumentary või mis iganes sõna tänapäevases inglise keeles ei kasutada. See tõttu on kogu filmi pilt ka veidi udune, et jätta muljet nagu oleksid pingviinid selle odava käsikaameraga filminud. Aga hägune pilt ei rikkunud üldmuljet. Keskkond ja tegelased olid piisavalt detailsed, mitmed stseenid olid vägagi ilusad ja nendega oli vaeva nähtud. Erinevalt eelmisest Sony animatsioonist (teate küll, see karuga) oli siin ka normaalne sisu. Mis sest, et ma seda eelmist üle kahe minuti vaadata ei viitsinud… lihtsalt film algas nii mageda naljaga, et jätsin vaatamise pooleli. Aga see selleks. “Surf’s Up” on hea, väga hea, kuid mitte suurepärane. No Pixari tasemele veel ei küündi. Kuigi tegelased olid juba kulunud ja kasutatud ideed ning sündmustik oli ka täis klišeesid siis mulle meeldis. No jah, varem või hiljem tüütavad pingviinid nagunii ära (pingviinide marss, lustakad jalad ja nüüd siis see). Tegelastest meeldis kõige enam 24/7 aine mõju all oleva Chicken-Joe.

http://rez.twstr.ee/2007/10/29/paev-ani ... id-lained/
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 30. Oktoober 2007, 16:24

Viimase 24 tunni jooksul vaadatud filmi:

The Fountain kommentaaridega
Se7en kommidega
The Taking of Pelham One Two Three
Jackie Brown
Blood Simple.
Do the right thing kommidega
Terminator 2 kommidega
Made
Sunshine
Five Easy Pieces
Quick Change
The Warriors
Stand By Me
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jocelyn » 30. Oktoober 2007, 19:42

Viimasena vaatasin Ensemble, c'est tout, imdb on inglis keelne pealkiri Hunting and Gathering. Täitsa meeldis, aga ma läksin vaatama, kuna kinokavas oli kirjas, et on parem kui Amelie (ja see mulle väga meeldis), aga seda ma küll ei ütleks.
Kasutaja avatar
Jocelyn
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 30. Oktoober 2007, 20:25

"Klient", jäin rahule, kuna tegemist oli täpselt sellega, mida ootasin.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 30. Oktoober 2007, 21:17

Butch Cassidy and Sundance Kid
Ülikõva film oli vesternihuvilisele nagu mina...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 30. Oktoober 2007, 21:59

Howli Liikuv kindlus

ei kujune lemmikuks aga parem kui nt see sigade jmt film. misiganes too oli. vähem absurdne.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 31. Oktoober 2007, 11:24

Peter Weiri "Dead Poets Society" ja lühianimatsioon "The Geographic Explorations of Jasper Morello", viimane oli muuseas väga timburtonlik. Mõlema arvustused leiab mu filmiblogist.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist