hau kirjutas:Üllatus: Dazed and Confused on filmibaasi lisamata.
viewtopic.php?p=38033#38033
Pool aastat tagasi esitasin soovituse....

Moderaator: Meeskond
hau kirjutas:Üllatus: Dazed and Confused on filmibaasi lisamata.
Tänast päeva sai alustatud animatsioonistuudio Pixar lühifilmide koguga. Tõsiselt väärt kraam. Ideaalne sisu ja teostus. Huvitav, miks ma neid varem pole vaadanud? Päris mitmed neist on ju isegi vastavas kategoorias Oscari võitnud. Kõige enam meeldis… eemhh… raske otsustada aga pean vist ütlema, et “Lifted” ja “Geri’s Game”.
Veidi hiljem peale lühianimatsioone sai ära vaadatud Disney üks uusim teos “Meet the Robinsons”. No see oli küll üsna sürri sisuga. Nagu oleks stsenaristid kirjutades happe all olnud või midagi sellist. Või olin ma ise mõju all, vist mitte. Tihti olid ka tekstuurid liiga lihtsad ja keskkond tühi. Ehk siis ka tehnilise poole pealt nigela võitu. Kui hindama peaks siis “noh selline keskmine”.
Ning õhtul sai ära vaadatud Sony uusim animatsioon “Surf’s Up”, mis tuli suure üllatusena. Ideelt on ta võlts-dokumentaal ehk mockumentary või mis iganes sõna tänapäevases inglise keeles ei kasutada. See tõttu on kogu filmi pilt ka veidi udune, et jätta muljet nagu oleksid pingviinid selle odava käsikaameraga filminud. Aga hägune pilt ei rikkunud üldmuljet. Keskkond ja tegelased olid piisavalt detailsed, mitmed stseenid olid vägagi ilusad ja nendega oli vaeva nähtud. Erinevalt eelmisest Sony animatsioonist (teate küll, see karuga) oli siin ka normaalne sisu. Mis sest, et ma seda eelmist üle kahe minuti vaadata ei viitsinud… lihtsalt film algas nii mageda naljaga, et jätsin vaatamise pooleli. Aga see selleks. “Surf’s Up” on hea, väga hea, kuid mitte suurepärane. No Pixari tasemele veel ei küündi. Kuigi tegelased olid juba kulunud ja kasutatud ideed ning sündmustik oli ka täis klišeesid siis mulle meeldis. No jah, varem või hiljem tüütavad pingviinid nagunii ära (pingviinide marss, lustakad jalad ja nüüd siis see). Tegelastest meeldis kõige enam 24/7 aine mõju all oleva Chicken-Joe.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist