"Saag IV" kujuneb veriseks vaatepildiks

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Priit » 17. Oktoober 2007, 20:45

LauraOlen kirjutas:Ee, inimesed pidid mingi saama shoki ja ära surema kinos (pidi olema olnud selliseid juhtumeid)

Kohatu öelda küll, aga paras neile! Kui nad on nõrganärvilised, mis tikuvad siis seda vaatama!
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 19. Oktoober 2007, 11:33

Hahah, jah kindlasti surevad inimesed filmi vaatamisest ära. Kõlab pigem nagu hea reklaamitrikk, või mis?
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 19. Oktoober 2007, 15:37

kbong kirjutas:Hahah, jah kindlasti surevad inimesed filmi vaatamisest ära. Kõlab pigem nagu hea reklaamitrikk, või mis?

Kusjuures kõlab küll.
No ma ei tea kas see on tõsi, aga iseenesest täiesti võimalik ju, SELLISE filmi peale. :pööritus:
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 19. Oktoober 2007, 17:03

"Passion of the Christi" ajal mingid kristlased said ju küll südamerabanduse, aga ma ei tea, kas see nad ka tappis.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 19. Oktoober 2007, 19:33

Saw 5 pole kellelegi uudis, aga Saw 6 on küll üllatus. No kaua võib! Saw-isid tehakse juba nagu Friday-sid ja Elm streete omal ajal, iga aasta uus. 5 ja 6 plaanitakse filmida korraga ja lavastajaks David Hackl(eelmiste osade "lõksutegija"). Aga kõik oleneb neljanda kassatulust loomulikult.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 19. Oktoober 2007, 19:37

hau kirjutas:Saw 5 pole kellelegi uudis, aga Saw 6 on küll üllatus. No kaua võib! Saw-isid tehakse juba nagu Friday-sid ja Elm streete omal ajal, iga aasta uus. 5 ja 6 plaanitakse filmida korraga ja lavastajaks David Hackl(eelmiste osade "lõksutegija"). Aga kõik oleneb neljanda kassatulust loomulikult.

Saw 6???
Kaduge ära, ma ei viitsinud 3-ndatki kinno vaatama minna :D
Suht mõttetu, minu arust oleks sari oma võlu säilitanud, kui oleks ainult esimene osa olnud.
Teisest küljest on tal kõik elemendid olemas, et olla selline pikk õudusteseeria..
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 19. Oktoober 2007, 19:44

Forza kirjutas:...
Saw 6???
Kaduge ära, ma ei viitsinud 3-ndatki kinno vaatama minna :D
Suht mõttetu, minu arust oleks sari oma võlu säilitanud, kui oleks ainult esimene osa olnud.
Teisest küljest on tal kõik elemendid olemas, et olla selline pikk õudusteseeria..

See 6-es osa vist peaks mingi 2009 aasta oktoobris tulema ve, nagu ma mäletan ja see 5-es vist 2008 oktoobris. ;-) Tahe seep ikka tehakse sellest küll. :D
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas LauraOlen » 20. Oktoober 2007, 01:14

WTF ?!!!!!!!!!!!
Ma pole ühtegi osa neist näinud, absoluutselt ei tõmba ka, aga tundub et see on niiiiiii edukas, et mingi KUUS osa tehakse. :x
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Sepateus » 20. Oktoober 2007, 09:08

LauraOlen kirjutas:WTF ?!!!!!!!!!!!
Ma pole ühtegi osa neist näinud, absoluutselt ei tõmba ka, aga tundub et see on niiiiiii edukas, et mingi KUUS osa tehakse. :x

No millest selline pahameel, kui pole nainud siis ka ei tea ju mille peale vihastada. Joo kummeliteed see rahustab!
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas kbong » 20. Oktoober 2007, 13:22

Loomulik ju, et teevad nii kaua kuni raha sisse toob. Ma ise teeks ka, isegi kui usk enda projekti oleks kadunud...
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 20. Oktoober 2007, 16:29

Mulle on küll kõik need "Saag" filmiosad senini meeldinud, olgugi et esimene oli parem. Ja nagu näha läheb selline film rahvale peale, siis andku aga minna. Aga jah kui tuleks mingi kaheksa või üheksa osa kokku sellele filmile, siis muutuks see küll liiga jamaks. Nagu on seda juhtunud Hellraiseri filmidega, Halloweeniga ja siis ka 13 reedega, kus mängib siis filmikillerit Jason. Neid filme on kindlasti veel mida on mitmete osadega tehtud (hetkel ei meenu). Aga mulle meeldib see, et tulevad ka viies ja kuues osa ;-)

kbong kirjutas:Loomulik ju, et teevad nii kaua kuni raha sisse toob.

Ja mitte ainult see pole põhjuseks vaid ka ideed, mis filmiloojatel tekivad, ka see ju loeb peamiselt. Mõni võibolla tahabki teha filmi mitmeosaliseks, see paneb inimesed ootusärevalt seda ootama, millal viimaks kinolinadele jõuab järgmine osa.
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas kbong » 20. Oktoober 2007, 22:00

siilupart kirjutas:
kbong kirjutas:Loomulik ju, et teevad nii kaua kuni raha sisse toob.

Ja mitte ainult see pole põhjuseks vaid ka ideed, mis filmiloojatel tekivad, ka see ju loeb peamiselt. Mõni võibolla tahabki teha filmi mitmeosaliseks, see paneb inimesed ootusärevalt seda ootama, millal viimaks kinolinadele jõuab järgmine osa.

Ma olen suhteliselt kindel, et esimese osa tegijad ei plaaninud seda seeriana. Pigem oli filmi edu neilegi üllatuseks...
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 20. Oktoober 2007, 22:16

Ma ei väidagi sellele vastu, et nii pole. Aga asi hakkas arenema siiski :D
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Ralf » 21. Oktoober 2007, 13:29

1 nädal veel! Ma olen selle filmi suhtes meeletult kannatamatu, sest nii mõnigi varasemates osades vastamata jäänud küsimused peaksid neljandas osas vastatud saama ja loomulikult huvitab mind see, mis kontseptsiooniga stsenaristid üllatama hakkavad, nüüd kus John ja Amanda on mõlemad surnud. Autopsy trailer ju näitab, et Jigsaw' kõhust leitakse väike kassett, millest algab uus mäng, kuid nii mõnedki arvavad, et see juhtub hoopis filmi lõpus ning see lugu jätkub viiendas osas. Mind veidi häirib see, et John juba kolmandas osas maha tapeti, sest oodata on ju kolme uut osa ja kui kõikidesse järgedesse on Tobin Bell end kirja pannud, siis kardan, et lugu võidakse liiga utoopiliseks ajada - juba see kasseti kõhust leidmine teeks Johni natuke liiga geniaalseks. Mina juba igatahes tahan näha, kes Jigsaw järgmine apprentice on, sest nüüd ju peab olema keegi, kes kogu mängu korraldab! Ma pakun, et Donnie Wahlbergi poeg Daniel on võimalus, kuna teises osas pääsesid nad ju koos Amandaga... see oleks lihtsalt huvitav. Kuuldavasti pidavat olema oma osa ka kolmandas osas Johni nähtud unenäos / flashbackis olnud Jillil, ehk siis tema abikaasal või tüdruksõbral. See oleks ka suhtelsielt loogiline.

Samuti tahan ma juba näha, kui pööraseks nad selle filmi teevad. Kolmas osa oli minu meelest uskumatult jõhker (ütleme nii, et ta tabas neid kohti, milles minu gore'i-närv nõrk on, "Cannibal Holocausti" vaiade otsa torkamine mind häiris ju näiteks kümme korda vähem kui Elisha Cuthberti sõrme küljesthakkimine "House of Waxis"), kuid ma kahtlen, et neljas veel karmim saab tulla. Mõlemad ju R-reitinguga ja "Saw III" oli nii-öelda maksimumR'iga, paar kaadrit juurde ja oleks vast NC-17 ära lajatatud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 21. Oktoober 2007, 13:49

Nagu netti lekkinud piltidest näha siis Jigsaw seisab kahel jalal ja ei paista häda midagi olevat, aga mul on praegu pöidlas pihus, et see Jigsaw ei muutuks mingiks Freddy, Jasoni või Myersi sarnaseks surematuks. Mind tõmbas nende filmide juurde just see reaalsus, mängulisus ja muidugi need haiged lõksud. Iseenesest kui juba järgmine aasta tuleb seeria kallale kolmas lavastaja siis filmid võivad minna järjest kaugemaks originaal ideest. Kui kunagi jõutakse Sawiga nii kaugele, et tehakse midagi Jason Xi sarnast bullshitti siis mind huvitaks väga kuidas Jigsaw paneks Freddy, Jasoni ja Michaeli oma mängu ning vanad kurikaelad peaks üksteise elusid päästma. Ja lõpuks tuleb Ash ja päästab maailma ja teeb seeriale otsa peale.
Mulle Sawi saaga meeldib igatahes. Saagu mis saab.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist