Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 14. Oktoober 2007, 14:53

Hea, paha ja inetu
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 14. Oktoober 2007, 15:11

Sicko
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Soprano » 15. Oktoober 2007, 22:53

Boogie Nights
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 16. Oktoober 2007, 20:39

This is England

American History X + La Haine kaheksakümnendate alguse Inglismaal, kus vohab töötus ja immigratsioon. Lugu poisist, kes sõbruneb skinheadidest noorukitega ja saab nende heaks sõbraks. Edasi sõbruneb ta äsja vanglast pääsenud Comboga, kes on puhas skinhead ja natsionalist. Stephen Graham, kes on enamusele tuntud Snatchi Tommy annab siin vaieldamatult elu parima rolli. Ta on vihane, et Inglismaale tuleb järjest rohkem odavtööjõudu, kes võtavad kohalikelt töö ära. Nagu AHXis ja La Haines jääb traagiline lõpp hästi meelde siis siingi pole erandit. Combo pajas keesid viha immigrantide ja värviliste vastu ning ängistus oma eraelu peale ja see kulminatsiooni hetk, kui Combo vihapada üle kees sööbis mu mällu sama kohutavalt, kui armid kannatanu kehale.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 17. Oktoober 2007, 16:17

"Queen of the Damned"
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Soprano » 17. Oktoober 2007, 18:19

Good Copy Bad Copy
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas kadunud » 18. Oktoober 2007, 04:55

Vacancy

väga hea.
Kasutaja avatar
kadunud
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LauraOlen » 19. Oktoober 2007, 00:46

Kuum tibi.
Umbes sama noorena julgen väita, et naerda sain küll, sest et mees tegi kohati väga hästi järgi. Ning kuna mulle sellises vanuses meeldivad sellised noortekad (aga mitte kõik!), siis selle filmi saaksin seada ka paremiku hulka, kuigi ma hetkel ei tea mis filmidest see paremik koosneb. Väga meelde ei tule hetkel head noortefilmid, aa ''Kuum pirukas'' on muidu ka üpris hea, siis ''Kutt, kus mu auto on?'' ja umbes sealt see rivi algabki. Hindeks paneks 7,5/10.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 19. Oktoober 2007, 17:16

LauraOlen kirjutas:Kuum tibi.
Umbes sama noorena julgen väita, et naerda sain küll, sest et mees tegi kohati väga hästi järgi. Ning kuna mulle sellises vanuses meeldivad sellised noortekad (aga mitte kõik!), siis selle filmi saaksin seada ka paremiku hulka, kuigi ma hetkel ei tea mis filmidest see paremik koosneb. Väga meelde ei tule hetkel head noortefilmid, aa ''Kuum pirukas'' on muidu ka üpris hea, siis ''Kutt, kus mu auto on?'' ja umbes sealt see rivi algabki. Hindeks paneks 7,5/10.

Kuule, see oli tõesti hea. Eile õhtul vaatasin ka ja päris hea oli...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 19. Oktoober 2007, 18:54

vana hea Sanjuro..
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 19. Oktoober 2007, 19:22

Forza kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Kuum tibi.

Kuule, see oli tõesti hea. Eile õhtul vaatasin ka ja päris hea oli...

Ma vaatasin seda teist korda kui eilset juurde arvestada. Mõned kohad oli juba veidi ära ununenud kuid jah, naljakas tundus see ikkagi olevat. :D

Vaatasin siis ära ka filmi Klass, mis oli väga vägivaldne ja julm minu arust. Filmi lõpp tuli üllatusena veidi, kui aus olla. Lootsin muu lahendusega lõppu :pööritus: Olgugi et see ei toimunud kõik reaalselt, aga enamuses inimesi ju saavad sellelt filmilt head koolitust, kuidas koolis käituda endast nõrgematega äkki :vihane: Ega see muuda midagi minu silmis halvemaks eriti seda filmi (kokkuvõtvalt õeldes)nii näitlejate poolest jne, aga selle filmi sees toimuv vägivaldne tegevus mind kurvastab küll. Filmile endale annan hinde (9,5/10)
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas hau » 19. Oktoober 2007, 19:42

offtopic

Klassist rääkides, Eesti vajaks praegu ühte Klassi sarnast filmi alkoholi mõju all autoga sõitmisest, kiiruse ületamisest, turvavööta sõitmisest ja nende tagajärgedest.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas siilupart » 19. Oktoober 2007, 19:56

Nii ta on. Olukord on täielikult väljumas kontrolli alt, kuna rooli taha kipuvad viimasel ajal minema just tihtipeale purjus inimesed, kes kaineid kimbutavad oma alla ajamistega ja üldse liiklusõnnetusi tekitades. Häbi neile, kes nii teevad, aga sellest lihtsast rääkimisest pole kasu. Aga kas selline film suudaks midagist ka päästa.. :? Tore oleks kui suudaks.
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas hau » 19. Oktoober 2007, 22:59

Dead Man's Shoes

Kui Shane Meadowsi uusim film 'This is England' näitas, mis saab kui noor poiss leiab endale valed sõbrad, siis 'Dead Man's Shoes' näitab, mis juhtub, kui noormees satub oma vägivaldsete kambajõmmide vägivalla alla. Õigemini, mis juhtub nende Inglismaa keskmaa väikeküla maffiossidega, kui selle noormehe vend tuleb Paddy Considine-i kehas kättemaksu turneele.
Lõppude lõpuks väga hea kättemaksu draama/triller. Hea kättemaksu film nende sügavate ja psühholoogiliste kättemaksu filmide mõistes, mitte killbillilikus coolnessis. Shane Meadows on minu jaoks uus hea üllatus. (Ta oskab väga hästi realiseerida Inglismaa külade ja looduse ilu ja ka karmust. Kaks filmi nähtud ja tahaks veel. Sama võib öelda Paddy Considine kohta, kes andis väga mõjuvalt edasi külma sõjaväelaslikku kättemaksuhimu. Alguses psühholoogiline ja paranoiline ajukepp, hiljem Meadowsi poolt dokumentaalselt tõsiselt üles võetud hukkamised.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 19. Oktoober 2007, 23:22

Üllatus: Dazed and Confused on filmibaasi lisamata.
lühidalt siis

Äratundmisrõõm. Seitsmekümnendate rokkhitid - huvitav on juba laule kuulates jälgida lüürika ja filmisisu siduvust ja niisama tore vanu häid laule ära tunda. Avastamata staarid - palju palju praegu kuulsaid näitlejaid said oma stardipaugu just sealt filmist, nimesid nimetamata, kõik on igatahes väga šarmikad. Situatsioonid ja ajastu - kuigi ma ei ole tollel ajastul elanud, siis tekitab Linklateri loodud olustik tuttavat ja kodust tunnet. Väga hea film.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist