Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LauraOlen » 30. September 2007, 15:31

Printsess Mononoke
Esimene Jaapani animafilm. Üldiselt esimene selline Jaapani film üldse. Üldiselt ütlen kohe ära, et hindeks saab tugeva 10/10. Kui varem on olnud eelarvamusi Jaapani filmikuntsi ees, siis nüüd kahetsen seda, et need olid. Muidu film on 10 aastat vana, ning ma ei ole enam ammu eriline multikade fänn, aga see võttis tõesti sõnatuks. Varem olin ma seda näinud umbes 5 aastat tagasi, aga ma mäletasin sellest filmist ainult seda, et seal olid mingid õudsad deemoniteks muutunud metssead, aga tegelt on see kõigest väike osa filmist. Lemmikud olid just kaks peategelast, see hunt/inimene printsess ja loomulikult teine peategelane Ashitaka.Muidu ma jäin väga rahule, ning vaataks Jaapani animamultikaid teinekordi. :)

http://youtube.com/watch?v=k4tIuHKtAqY
Veidi üle minuti klipp filmist.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 30. September 2007, 16:40

LauraOlen kirjutas:Printsess Mononoke
Esimene Jaapani animafilm. Üldiselt esimene selline Jaapani film üldse. Varem olin ma seda näinud umbes 5 aastat tagasi, aga ma mäletasin sellest filmist ainult seda, et seal olid mingid õudsad deemoniteks muutunud metssead, aga tegelt on see kõigest väike osa filmist.

Ise nägin ka seda ammu kunagi väga ammu ETV-lt ja mäletan samuti ainult seda, et seal olid mingid hiiglaslikud koletistest metssead. :D
Aga kus sa seda nägid? Olen saatnud ETV-le isegi kirja, et nad seda korra uuesti näitaksid!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 01. Oktoober 2007, 00:50

Peata Ratsanik kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Printsess Mononoke
Esimene Jaapani animafilm. Üldiselt esimene selline Jaapani film üldse. Varem olin ma seda näinud umbes 5 aastat tagasi, aga ma mäletasin sellest filmist ainult seda, et seal olid mingid õudsad deemoniteks muutunud metssead, aga tegelt on see kõigest väike osa filmist.

Ise nägin ka seda ammu kunagi väga ammu ETV-lt ja mäletan samuti ainult seda, et seal olid mingid hiiglaslikud koletistest metssead. :D
Aga kus sa seda nägid? Olen saatnud ETV-le isegi kirja, et nad seda korra uuesti näitaksid!

Onupoja juures vaatasin, neil oli see salvestatud ja siis ma mõtlesin, et pole aastaid näinud ja eelmine kord väga meeldis. :D
Uuesti võiksid ikka näidata, tahaks sõbrannadelegi soovitada.
Üldiselt oli seal põhiline teema ikka metsavaimu, ning selle ümber et inimesed ja mets koos saaksid elada. Ja muidu oli ka selline fantaasia/seiklus.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas KiiZ » 01. Oktoober 2007, 19:57

rewatched: Fargo (9/10)
esimest korda: The Big Lebowski (8,5/10)
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas albski » 01. Oktoober 2007, 21:00

"Broke" (5/10)
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Cagefactor » 01. Oktoober 2007, 21:24

Collateral , olen seda thatnud vaadata aastast 2004 kuigi pole saanud ja t2na vaatsin 2ra. ootasin paremat.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Cagefactor » 04. Oktoober 2007, 21:37

t2na vaatasin Sin City-t uuesti. mulle meeldib v2ga loodan et teine osa tuleb veel parem. but unfortunely i doubt that.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Jolt » 04. Oktoober 2007, 22:31

Milleks kahelda selles, et Sin City 2 tuleb kehvem kui esimene osa? :? Ainult see on teisiti, et see pole enam esimene film, mis üks-ühele nii lahedalt koomiksigraafika suudab filmana voolama panna.
Kõik Sin City lood on eelnevalt kirjasaanud, seega ei tule mingit pastakast väljaimetud "oh, teeme kiiresti midagi, rahvas läheb eelmise hea asja mõjul mida iganes vaatama" kräppi.

Aga viimati vaatasin - Ghost World'i. Aluseks oleva koomiksi kohapealt tean vaid seda, et see on olemas. Aga film meeldis mulle väga. Võiks vist öelda, et suisa üks lemmikuid (mitte superkangelaste) koomiksifilme. Suuresti täna Thora Birchile, kes näeb isegi erinõmeda soengu ja lisakilodega kuidagi pagana muhe välja. Ja American Beauty ning Ghost Worldi põhjal võiks küsida, et miks ta hetkel nii kaheldava väärtusega asjade tootmisel kaasa lööb. Aga asjakohane küünilisus, hea muusikaline taust, lahedad karakterid, soe kiiksuhuumor.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 06. Oktoober 2007, 15:45

Arizona Dream.
väga omapärane. väga elulähedane ja samas täiesti sürrealistlik.
Emo.

kohati tekkis täiesti skisofreeniline tunne, stseenis kus Grace tahab end üles puua ja kasutab selleks sukapükse..... see oli nii koomiline ärardunud enesetapukatse et ma naersin end ribadeks. samal ajal jutt käib ju sügavast hingelisest kriisist ja soovist surra ja mis kõik, aga mina ei saa midagi parata istun ja irvitan. et kõigel mis toimus oli selline tragikoomiline nüanss juures, vaataja jaoks, aga filmi tegelastel kaasesid toimuvaga hoopis mingid teised emotsioonid. ma ei tea, kas ma suudan end arusaadavaks teha.
mulle meeldis. Kusturicaga on nii et vahel kukuvad tal superhead asjad välja ja vahel mingi segapudru. siin oli see oht olemas, aga ta suutis seda fantaasiamängu ja visuaalseid efekte ikka kontroll all hoida.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 09. Oktoober 2007, 16:18

La Mome / La vie en rose / Edith Piaf - Elusse Armunud

Selle filmi puhul võib ausalt öelda, et Marion Cotillard oli Edith Piaf. Nii iseloomult ja olekut, aga ennekõike ikka välimuselt. Oma keha hoiaku, grimasside, meigi, juuste ja ennekõike oma enda näoga ta suutis olla väga sarnane Edithile. Ühtegi hetke polnud kus oleks ta ehtuses kahelnud. Nii noor näitleja ja nii suurepärane sooritus - vau! Kahju, et parima naispeaosa Oscarile teda ei nomineerita. Loodab, et film võtab revanši. Cotillardi roll läheb mu märkmikus kõige paremaks ja ehtsamaks biograafiliseks esituseks. Ma ei tea ühtegi filmi kus näitleja oleks nii üks-ühele päris inimesega olnud.
Film ise mulle eriti peale Marioni esituse ei meeldinud. Aga objektiivselt oli väga kõva film.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 09. Oktoober 2007, 16:48

Mul on nii raske meenutada neid viimati vaadatud filme miskipärast.
A see oli see kanal2'est, romantiline komöödia ''2 nädalat armumiseks'' .
Ma ei tea kust alustada. Ehk sellest vist, et romantilised happy end komöödiad on minu silmis ammu ära ammendatud, kui tõesti ei tehta midagi väga uut ja huvitavat. Ma ei tea miks isegi vaatasin, enne ju ei plaaninud seda vaadata. Rääkimata veel sellest, et pole eriline Hugh Grant'i fänn. Selline tore oli, erilisi tundeid ei jätnudki. Hindeks paneks 5/10.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Jolt » 10. Oktoober 2007, 23:33

Cashback
Film räägib sellest, kuidas pärast päris rabedat lahkuminekut (kogu selles suhte purunemise anatoomias oli hea hulk äratundmismomente, minu arust ülihästi tabatud), suutmata suhte purunemisest ülesaada, tekib peategelasel insomnia. Peale seda, kui ta on kõik mõeldava, mille jaoks tal enne aega ei jagunud, ärateinud otsustab ta oma uneaja arvelt võidetud 8 tundi raha vastu välja vahetada, hakates tööle kaubamajas.
Mitmeid nädalaid magamata olles, kõikudes unenäo ja reaalsuse vahel, avastab ta, et suudab aega soovi korral seisma panna.
Andekatest kaadritest, muhedast koloriidist, toimivast huumorist, üliheast taustamuusikast ja meeldejäävatest näitlejatöödest sulas kokku midagi väga meeldivalt mitmekihilist. Ise vaatan veel korduvalt, et tabada momente, mis võisid esimesel korral silmist lipata.
Eestikeelsed subtiitridki olemas, nii et kõige tundmatuma filmi tiitlit just ei saa, kes näinud pole, siis mina omaltpoolt julgen soovitada.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 11. Oktoober 2007, 16:54

"Kill Bill: Vol. 2". Hea oli. Esimene meeldib siiski rohkem, aga eks see sõltu ka tujust.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Soprano » 11. Oktoober 2007, 18:10

Planet of the Apes (2001). Teada värk. :?
Õnneks olin originaali enne näinud.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 14. Oktoober 2007, 13:04

Eile telekast "The Astronaut's Wife". Polegi vist varem Johnny Deppi seksistseenis näinud... :D
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline