Moderaator: Meeskond
Esimene osa ei ole "inimeste lõikumine", gorefestiks muutus Saw alates teisest osast. Ja kui sa pead "Darkness Fallsi" ja "The Grudge'i" headeks õudusfilmideks, siis ... noh...
pohmell kirjutas:Esimene osa ei ole "inimeste lõikumine", gorefestiks muutus Saw alates teisest osast. Ja kui sa pead "Darkness Fallsi" ja "The Grudge'i" headeks õudusfilmideks, siis ... noh...
Kui sa pead Saw osasid headeks õudusfilmideks siis, sa võiksid minna linna peale inimesi lõikuma.
pohmell kirjutas:Robert kirjutas:Idioot..
Tundub nii, et foorumi moded on sõbralikud ja lasevad inimestel oma arvamust öelda, ilma, et ütleks midagi nii tarka nagu see siin.(sarkasm kui sa pubekas aru ei saa).
pohmell kirjutas:Robert kirjutas:Idioot..
Tundub nii, et foorumi moded on sõbralikud ja lasevad inimestel oma arvamust öelda, ilma, et ütleks midagi nii tarka nagu see siin.(sarkasm kui sa pubekas aru ei saa).
Robert kirjutas:pohmell kirjutas:Robert kirjutas:Idioot..
Lihtsalt see on kõik, mida ma oskan sellise lauslolluse peale öelda. Pole mingit alust arvata, et "Saag"-i sarnaseid filme austavad inimesed peaksid olema psühhopaadid vms. See on ju täielik nonsense.
Vaadakem näiteks IMDB hinnanguid filmile "Saw". Hinnangut 8/10, 9/10 ja 10/10 on andnud 41,288. Ja see on ainult nende poolt, kes kasutavad seda portaali. Nii - ja sinu üldistamise peale peaks arvama, et kõik 41 000 filmisõpra peaksid pärast selle filmi meeldimist kellegi ära tapma? Miks peaks "Saag"-i filmi meeldimine olema ebaterve? Miks sa arvad, et selliseid filme vaatavad ainult mõrvarid?
Ahjaa, ärge arvake, et ma seda filmi fännan vms. Minu arust oli väga keskpärane, kuid mind ajab närvi, kui keegi selliseid mõttetuid üldistusi teeb.
HEllseeker kirjutas:Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf!Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!
Ralf kirjutas:HEllseeker kirjutas:Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf!Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!
No kuule, Filmimängude alla ma näiteks postitan siiski tavakasutaja, mitte moderaatori staatusega ja ma arvan, et mul on õigus natuke torkida küll, kui sa paned aasta parimate filmide hulka filmi, mis linastub alles kuu aja pärast. Ja ülbe pole ma nüüd küll olnud, eks. Samuti pole ma ka "Saw" kohta midagi halba öelnud, esimene film on igati väärt saavutus ja ka teine ning kolmas mulle meeldisid... Kuid on veel natuke vara, et kohe neljandat osa asuda aasta parimate filmide hulka toppima. Ja loomulikult ma panen teema lukku, kui juba vastav mäng olemas on.
Minu arust on "Darkness Falls" ja "The Grudge" kah Oscarit väärivad filmid!
HEllseeker kirjutas:Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf!Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist