Moderaator: Meeskond
Reinuvader Rebane kirjutas:Corpse Bride´is ta nagu eriti vist ei laulnud. see tähendab, ei.
Reinuvader Rebane kirjutas:ma ei tea miks, aga mulle tundub Benjamin Barker /Sweeney kuidagi vampiirilik. Hääle, pilgu poolest.
ja see ultravärviline maailm on justkui paks meigikord koledal näol. Tim´il on varemgi seda värvilise- hallsünge kontrasti olnud, pea iga kord, aga siin on see hoopis midagi muud. Tekitab selle efekti, et see mida ma näen, ei ole see, mis ta on; et sinna alla on midagi peidetud. Nagu nt see pilt: http://www.deppimpact.com/sweeneytodd/s ... _pub2.html
on tunne et kraabid natuke küünega ja alt tulevad teised värvid välja. et see on millegi peale maalitud.
küllap see iseloomustab ka Sweeney maailmapilti ja hingeseisundit.
Reinuvader Rebane kirjutas:ei, vastupidi.
niimoodi, me burtonite´id, lihtsalt arutleme. Burtoni fännidele meeldib pureda ennast igast küsimusest risti ja põiki läbi ja hirmsasti filosofeerida kuni higipull otsaees.
meile meeldibki vampiirilikus, grotesk, must huumor, süngus, võllanaljad, hullumeelsus. kas sina näed vampiirilikkust millegi negatiivsena?
Sweeney on ju verejanuline. Fakt. Mitte puudus.
see....sina oled Johnny Deppi fänn, sul ei ole Burtonlikkus ilmselt nii kontides nagu mul, seepärast ma ei oska nii hästi seletada mida mina ja teised burtoni fännid ühe või teise väljendi all mõtleme. me oleme pisut *krutib sõrmega meelekohta* niimoodi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 37 külalist