Te kõik olete minust vanemad ja teate rohkem jne.
Ma vahest hindan kõike üle, ning eriti on sama Johnnyga.
Weirdo, see "It's good to be called a freak. It's good to be different." on nii kuradima tõsi.

Selleks, et olla http://www.johnnydepp.com ja teistel paljudel teda fännavatel lehtedel, pole mul nii hea inglise keele oskus. Loomulikult aru ma saan enamvähem kõigest, aga ise ma pole eriti hea kirjutaja, grammatika on väga halb.
Storm, selles osas on sul tõsi, et internet ongi selline, et maha tegemine on siin tavaline asi ja et ma ei peaks selles osas solvuma, aga no tähelepanu ma küll ei tahtnud. Ma tahaks lihtsalt seda, et teemat jätkuks Johnny teemadel.
Ning ma tõesti loodan, et ta mõtleb ümber selle, et 50'nendaks eluaastaks lõpetab näitlemise - midagi sellist ta ju vahepeal rääkis, ning et ta ei pruugi enam tööd saada jne, a need on väga vanad asjad.
Ma võin üritada end veidi tagasi võtta sellel teemal, kuigi mu Johnny kiindumus kahjuks ei kao kuskile. See võib aastatega vaibuda, kui temast pole väga uudiseid, aga täiesti tema unustamine ei juhtu mitte kunagi.
Niisiis, teemasse. 28 MAI? See polnud küll hetkel väga hea uudis.

Tõesti meile jõuavad filmid juba kuid, ning ehk ka aastaid hiljem kui ''Maailma lõpus'' välja jätta, aga see oli vist ainult paar päeva varem.
Mhm, Sweeney Todd tuleb kindlalt üli Depilik film. Ja see laulmine ka - can't wait!