Mõni koht oli küll täiesti ajuvaba nagu scary movie. Endale meeldis see Jack Sparrowi koht.õigemine jack Swallow i koht. Muidu oli see üldsegi kokkuvõttes hea film.7/10
Ei anna sõnadesse panna kui kohutav see film oli. Täiesti puudulikule huumorile lisaks vaevas seda filmi asjaolu, et kõik need filmid mida parodeerida üritati, on täiesti seosetult kokku keeratud. Scary Movie 3 oli minu meelest viimane film, mis sellega veel kuidagi toime tuli. Arvasin, et neljandast osast midagi hullemat ei tule kuid Epic Movie sai sellega väga hästi hakkama.
Vaatasin ise ka selle ära ja lootsin , et on midagi paremat , aga täiesti ajuvaba. Ja mulle ei meeldinud see koht kus see Jack Swallows oli...valiti liiga vana näitleja minu arust. Mõni koht isegi oli naljakas. Nüüd sain asjale rohkem pihta, sest olin enamus filme näinud mida järgi tehti. Suht hale muidu
Üsna mõttetu film, väga ei meeldinud. Paar kohta ajasid naerma, muidu vahtisin lihtsalt tühja pilguga, mis filmis toimub kah. Igatahes trailerit ma ei kippunudki enne filmi vaatamist tšekkima, nägin telekast lihtsalt reklaami, et kinodes mingi selline pull käib ning silmasin reklaamis ka Boratit, nii et mõtlesin, et kasvõi temaga võib siis nalja saada. Ja mis ma sain - filmi lõpus mingi hale vunts teeb üks-kaks Borati nalja ja kõik. Lihtsalt pidin naeru välja pressima, et olukord väga masendav ei tunduks.
2/10
Last edited by KiiZ on 23. August 2007, 18:11, edited 1 time in total.
Paar head kohta oli, aga üldiselt siiski rämps, mis ei vääri tähelepanu. Läheb samma gruppi filmidega: Date Movie, Little Man ja Norbit. Sitast saia ei tee!
Kole film lihtsalt jube alul mõtlesin et seda lähen kindlalt vaatama aga see oli tõeline raharaiskamine.Mittemidagi huvitavat tavaliselt on must huumor äge aga seekord oli see tõsine rämps.Kahetsen et seda vaatama läksin
Do nOT TyPE liKe Tis... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd.
JUBE film,võiks nagu tõesti lõpetada selliste paroodiate tegemise.Ma ei suutnud isegi päris lõpuni seda filmi vaadata mingi 15min ennem panin kinni. Filmis oli üks naljakas koht küll see Harry Potteri oma
Arvasin juba alguses et see on halb film,aga kui vaatama hakkasin siis oli see veel halvem kui oskasin ette kujutada.Elu halvim film mida näinud.scary movied olid veel head aga see oli ikka jummala jama.