Ralf kirjutas:, kui inimesed ei oska kirjutada Freddy Krueger (suur osa tarkpäid kirjutasid Gruger) ja muud iba ajavad.
ma pidin ennast ribadeks naerma kui lugesin mida ralf kirjutas.
Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:, kui inimesed ei oska kirjutada Freddy Krueger (suur osa tarkpäid kirjutasid Gruger) ja muud iba ajavad.
Ralf kirjutas:Kuule, hakkasin seda Õudusfilmide klubi põhjalikumalt uurima ja kuul pähe mulle, need tegelased on sellised idioodid, kes ei tea õudusfilmidest ööd ega mütsi ja julgevad seal kelkima tulla, rääkimata sellest, et 95% neist ei oska midagi õigesti kirjutada. V***u küll noh.
Teema: Mis õudusfilmi viimasena vaatasid?
Resident Evil , Apokalüpsus .
16.07.2007 - 21:26 Trintzu96
okei...aga kirjutatakse acoplypse
27.08.2007 - 12:28 caroly1
---
ma ei tea selle filmi nime aga ma vaatasin seda mõned päevad tagasi
13.07.2007 - 13:25 Krizzukaz120
oki;)
13.07.2007 - 13:32 caroly1
Peaasi, et sellised pätakad ja muidu ajugeeniused, kes ei tea isegi selle filmi nime mida nad vaatavad/vaatasid filmiveebi ei koli, muidu on kuri karjas
Peata Ratsanik kirjutas:Peaasi, et sellised pätakad ja muidu ajugeeniused, kes ei tea isegi selle filmi nime mida nad vaatavad/vaatasid filmiveebi ei koli, muidu on kuri karjas
Ära ütle teglikult! Äkki muutuvad siin natuke haritumaks siis. Inimese arvamused muutuvad ju aegade jooksul.
Vanadesse filmidesse, nagu umbes 90-lõpu ja 00-algusaastate filmidesse suhtuvad nad põlglikult.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist