Sin City´st tehakse seriaal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 28. Oktoober 2005, 22:50

Variety sõnul tehakse filmist "Sin City" ka seriaal, mis peaks tulema USA teleekraanidele kohe pärast "Sin City" järge. "Sin City" järge planeeritakse aastaks 2006 ning lavastajateks on taas Frank Miller ja Robert Rodriguez. Kui "Sin City" järjefilmi kohta ei ole kellelgi eriti ütlemist, siis samas teleseriaali kohta on fännidelt kuulda kahinat. Kas ikka on vaja teha sellest TV-sari? Mõned fännid on avaldanud arvamust, et sari võiks olla animatsioon. Sellel aastal välja tulnud "Sin City" film sai kriitikutelt palju kiidusõnu ning tõstis samanimeliste koomiksite müügiedu lakke.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 29. Oktoober 2005, 14:18

Filmi ei jõudnud küll vaatama minna, kuid seriaali hakkan kindla peale vaatama, kui see eesti telekanalitesse jõuab.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas virsikukompott » 13. November 2005, 00:57

Sin City film küll vaadata ei kõlvanud. täielik sürr. tapeti ära keegi järgmisel hetkel oli elus :S:S.
�ge kunagi usaldage looma, kes koguaeg irvitab.Tal on midagi plaanis.
Kasutaja avatar
virsikukompott
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Cochrane » 13. November 2005, 01:16

virsikukompott kirjutas:Sin City film küll vaadata ei kõlvanud. täielik sürr. tapeti ära keegi järgmisel hetkel oli elus :S:S.

Kõlbas küll, kui aru said, et sündmused pole kronoloogiliselt järjestatud. Kui mäletad, siis Dwight mainis midagi uuest näost. Teises filmis peaks tema tegelaskuju nägema, kuid enne plastilist kirurgiat, ehk siis vana näoga. Samuti on seal veel Manute (Michael Clark Duncan) elus.

OT: Et treenida filmidega, kus sündmused ei arene lineaarselt, soovitaks Mementot vaadata. :-)

Väike link koomiksite kronoloogia kohta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sin_City#Chronology
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Taavi » 13. November 2005, 12:47

Memento on jah esmapilgul ikka üsna segane. Enne selle vaatamist mulle juba öeldi, et see jookseb tagurpidi. Kui uus koht tuli siis mõne aja pärast hakkasin mõtlema, et aeg jooksis jälle tagasi ...
Natuke lihtsamast puust on Pulp Fiction. See on Sin City-ga mõnes mõttes sarnane. Kuigi koomikist on seal asi kaugel.
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 22. September 2007, 12:30

ei seriaalist ega ka järjest pole siiamaani midagi saanud :D aga ootan järge küll ja ei mõista, mis rodriguezt nii kaua kinni hoiab. kuna sin city 2 on väga oodatud film ja tooks ropult raha sisse.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 22. September 2007, 13:00

Ehk saan siis mina ka "Sin City" võlule pihta,mis teeb selle nii heaks. :pööritus:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas KiiZ » 22. September 2007, 13:50

kui siiamaani saanud pole, siis ei tasu väga loota. asi on tegelikult väga lihtne - film nagu koomiks. ega selliseid palju ei ole ja lihtsalt sin city koomiksid on sellised, mis paljudele huvi pakuvad ning koomiksifännidele oli sin city ekraniseering väga hea üllatus ning kuna film oli stiilne ja ''cool'', läks see ka neile peale, kes sin city koomikseid ei lugenud. muidugi on inimesi, kellele see ei meeldi, nii on iga filmiga, ega mullegi paljud filmid ei meeldi, mis näiteks sulle meeldivad (ma arvan). aga nii lihtne see sin city võlu ongi lihtsalt :)
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 22. September 2007, 14:00

Ma tean,et "Sin City" põhineb koomiksil. I get that.
Ja ma pole lugend neid. Peale lugemist taban ka storyline'i ära?
No ja ehk oli mul blond hetk,mil ma filmi vaatasin. :))
Mida ma tegema/lugema pean,et filmi pointi tabada?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas KiiZ » 22. September 2007, 15:50

ei ole ju nii keeruline see stoori.
the hard goodbye-kättemaksulugu
the big fat kill-lugu, kus dwight peab jackie boy laibast lahti saama
that yellow bastard-hartigan peab noore tüdruku vägistaja käest päästma ja kaheksa aastat hiljem uuesti
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 23. September 2007, 19:47

Ma lugesin kuskil kevade paiku, et Sin City 2 lükatakse edasi Angelina Jolie raseduse tõttu. R. Rodriquez tahtvat teda kindlasti filmis ja seepärast lükati ette. Mnjaa.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 23. September 2007, 21:14

rodriguez võiks kasvõi oma vana soldatit salma hayekit kasutada. miks ühe vana pärast fänne küll alt vedada , aga noh, las teeb, mis tahab, peaasi, et film lõpuks hea tuleb.
tuleb välja, et pitt on venimises süüdi :D
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist