Moderaator: Meeskond
null kirjutas:Larry Clark'i Kids. Väga hea film oli.
Algusest lõpuni naljakas, tempokas ja sada protsenti meelelahutuslik. Ta ei lase kunagi rohkem kui paariks minutiks hoogu alla. See on kõige hullema actionfantaasiaga film üldse. Iga märulifilmide fänn leiab sealt mitmeid noogutusi actionklassikale ning tohutult ajuvabalt vingeid uusi ja naljakaid tapmisstseene. Michael Davis on täielik luunatik ja ta on loonud ikka hullult halastamatud ja leiukad lahingud. Ja seal oli päris mitmeid actionstseene, mida ma pole veel sellistes filmides näinud. Muidugi beebi lisas ka olukorrale pinget.
Kui Clive ja Paul ei olnud hõivatud üksteise tapmisega siis nad tulistasid teineteise poole tohutult one-linereid. Enamus neist olid hullult naljakad, mis lisas filmile mõnusa törtsu huumorit. Mis mulle meeldis Oweni tegelase juures oli see, et Mr Smith on üks esimesi actionkangelasi kellega ma suutsin samastada ennast kõige rohkem. Näiteks talle meeldisid tohutult porgandid, mida minagi päris tihti krõmpsutan, ja ta kandis villaseid sokke. Talle käis närvidele, kui liikluses käitutakse ülbelt ja valesti ning kui kohvi juuakse luristades - jälle samad emotsioonid siin. No ja muidugi Monica Bellucci on üliilus.
Shoot Em Up on nagu The Bourne Ultimatum ilma sisuta ja huumoriga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist