Vaim võrgus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Vaim võrgus

PostitusPostitas Ralf » 02. September 2007, 20:55

Vaim võrgus
Ghost in the Machine

Karl töötab päeval arvutipoes ning tegutseb öösiti sarimõrvarina, kes tapab inimesi varastatud aadressiraamatutes leiduvate aadresside ja telefoninumbrite põhjal. Peale autoõnnetust viiakse mees haiglasse ning juhtumisi tabab just tema elustamise hetkel asutust elektrikatkestus, mille mõjul paisatakse Karli vaim elektrisüsteemi, kus ta saab kontrollida kõike, alates telefoniliinidest ja lõpetades mikrolaineahjudega.

Võrgus tegutseva kummitusena kavatseb ta oma tööd jätkata ning peagi avastab lahutatud ema Terry (Allen) oma õuduseks, et kõik tema lähedased inimesed hakkavad järjest kummalisel moel surema. Selgub, et tema aadressiraamat on salvestatud arvutisse, mida Karl oma ohvrite valimisel kasutama hakkab ning nüüd peab Terry koos oma poja Joshiga (Horneff) ja kurikuulsa häkkeri Bram Walkeriga (Mulkey) mõrtsuka peatama, enne kui nemad võrguvaim Karli teele ette jäävad...

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Ralf » 02. September 2007, 20:59

Üks neist B-õudusfilmidest, mida mulle noorena ikka ja jälle vaadata meeldis - TV3 kord ammu näitas ja mina võtsin linti. Täitsa cool film on tegelikult. Mõnusalt odav ja verine meelelahutus.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 63 külalist

cron