Poesellid II

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Poesellid II

PostitusPostitas Ralf » 29. August 2007, 23:38

Poesellid II
Clerks II

Kümme aastat peale esimese osa sündmusi on hooletu Randali apsaka tõttu Quick Stopi pood maha põlenud ning peatselt tulevase abikaasaga Floridasse koliv Dante (Brian O'Halloran) ning Randal (Jeff Anderson) töötavad Mooby's kiirtoidurestoranis, kus nende igapäevaseks hädaks on taas tülikad kliendid ja peale taastusravi usklikuks muutunud Jay ja Vaikne Bob, kes restorani ees jõlguvad - rohket vaba aega kulutavad sõbrad kõikvõimalikel teemadel vaidlemisele. Dantes on säilinud vana armastus Mooby's kauni juhataja Becky vastu ning see tekitab temas dilemmat, kas jätta hüvasti sõpradega ning kolida Floridasse uut elu alustama, või jääda New Jersey'sse ning jätkata oma endist elu.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas hau » 03. September 2007, 20:06

See on teine(peaaegu kolmas) hea Kevin Smithi film. Esmapilgul ei meeldinudki see nii palju nagu esimene osa, aga järelemõeldes oli ikkagi päris hea film. Dialoog on muidugi väga hea, LOTR vs SW, Transformers jne, kuigi mitte nii kõva nagu oli Dante ja Randal esimese filmi dialoog, siis nad olid ju noored ja ropud, aga iseloom on tüüpidel, kuigi nad on juba vanemad, ikkagi sama. Jay ja Bob on ka koomilised nagu ka cameod Jason Leelt ja teistelt. Rosario oli hea, aga mulle ei meeldinud eriti Kevin Smithi naine.
hau
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4195
Liitunud: 12. Veebruar 2006, 17:22
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Ralf » 04. September 2007, 14:44

See on vist peale "Clerksi" mu teine lemmikfilm Smithilt, "Dogma" nii väga ei meeldinud ja "Chasing Amy" ka mitte. Palju muhedat dialoogi (ehkki, nagu hau juba mainis, niisugust kulda nagu esimeses osas oli, enam ei pakutud), head muusikat (minu meelest polnud tantsunumber Jackson 5 looga sugugi ülepingutatud) ning lahe reference "The Silence of the Lambsile", mis punkte minu silmis kõvasti tõstis. TOP 3's oleks kolmandal kohal "Jay and Silent Bob Strike Back", lööge, kui tahate. :pööritus:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 71 külalist