Kihu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kihu

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 28. August 2007, 14:34

Kihu
Body Heat

Florida väikelinnas töötav jurist Ned Racine (Hurt) kohtub kuumalaine ajal abielus naise Matty Walkeriga (Turner). Sealt saabki alguse nende kuum suhe, peagi aga hakkab naine hauduma plaani oma rikka abikaasa tapmisest.
Ta veenab Nedi, et too asja ära korraldaks. Pärast mõrva aga Ned reedetakse ja ta saab aru, et naine oli teda vaid petnud...

Täielikku tutvustust loe siit.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2036
Liitunud: 02. Märts 2005, 19:30

Re: Kihu

PostitusPostitas Forzelius » 14. Juuli 2013, 06:08

Võib öelda, et meeldis. Sain alles peale vaatamist aru, et kui mõningased muudatused kõrvale jätta, on tegemist Double Indemnity ümbertöötlusega :P. Võttes arvesse, et DI on mu lemmik noir ja et see depalmalik atmosfäär on pea perfektne 80-ndate neonoiri jaoks, siis sain hea elamuse. Tegelased olid intelligentsed (viimati nägin nii tarku tegelasi vist A Simple Planis), teadsid enamjaolt, mida nad teevad. Isegi, kui teine arvas, et nad teevad midagi muud. Hästi planeeritud ja veekindlaks tihendatud lugu.
William Hurt on alati sümpaatne olnud ja kuigi ta pornstache tegi ta siin vb natuke koomiliseks ja mõtlesin, et palju ägedam oleks, kui ta oleks umbes samasuguses stiilis nagu Dark Citys, siis tegelikult polnud tal viga midagi. Miami kuumalaine jaoks andis täiesti magnumlikku karismat. Turner, vau. Ta oli kunagi ikka kuum tots. Ma olen teda vist mingis 80-ndate filmis veel näinud, aga esimest korda panen ta võlusid tähele siin. Enne oli ainult mulje, et tegemist on võrdlemisi ülekaaluka naisega, kes mängis Friendsis Chandleri isa. Siin filmis oli ta aga suurepärane.
Spoiler :
Pidev femme fatale ja psühhopaadi vahel kõikumine töötas väga hästi, Basic Instinct on ehk üht-teist kõrva taha pannud. Mulle meeldis, et kordagi polnud avalikku vastuseisu kahe peategelase vahel. Kõik tähtis informatsioon, mida Hurt avastas, avastas ta üksi. Isegi paadimaja plahvatuse stseeni eelne jutt ei jõudnud sinna, kuhu tavaliselt säärastes filmides. Paha pääses täiesti puhtalt ja sai noosiga plagama. Btw, lõpukaader meenutas täiega Nip/Tucki 3. hooaja finalet :))

Veidi ebakonventsionaalne neonoir, aga kuradi hästi teostatud. Armastan filme, kus tegelased plaanivad asju hoolikalt ning mõtlevad iga pisiasja peale.

P.S. Kõige totakam tõlge filmiveebi ajaloos.

8/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 58 külalist

cron