Nõustun Pixie´ga. Kurat, ma ei saa aru, kas ma olen eriline pohhuist või midagi, aga ma ei saa aru, miks see reit mõnd kohe nii väga ärritab. Või emod vms. Who cares?!
Ma olin ka aastaid tagasi reidis (piltidega) ja siis oli pea kaks aastat "reidivaba" aega ning praegu mul on lihtsalt pilditu konto olemas, aga ainuke asi, mis ma sellega olen teinud - saatsin mõned kirjad. (selle eesmärgiga see konto tehtud saigi, kuna teisiti ei saanud inimestega kontakti) Ja muidugi ma vaatan ikka üsna tihti tuttavate inimeste uusi pilte jne. Kuid see aeg, mis ma netis olles reidis veedan, on suhteliselt tähtsusetu võrreldes muuga. Ainuke, mis mulle reidi puhul alati meeldinud on, ongi see, et sealt saab inimeste kohta suhteliselt palju teada ja pildid muidugi. Edetabelid pole mind kunagi huvitanud, pole jälginud, va. erilised.
Viimasel ajal ma veedan üldse rohkem aega Fotoalbumis, mis on mu jaoks oluliselt huvitavam koht.
Ahjaa...ja seda mainiks ka veel lõppu, et suhteliselt naljakas oli/on alati informaatikatundides, kus kõik esimese asjana reiti "kablutavad"