Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.
Ralf kirjutas:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.
LadyBug kirjutas:Soprano kirjutas:Tema bändi P plaati olete kuulanud? Päris huvitav erinevate stiilide kasutus.
Kus seda leida võib?
LadyBug kirjutas:Ralf kirjutas:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.
Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Kariibi mere piraadid
Charlie ja šokolaadivabrik
Corpse Bride
Private resort
Avastades Eikunagimaad
Edward käärkäsi
Salajane aken
Cry baby
Ükskord Mehhikos
Kokaiin
Otse põrgust
Ratastel Las Vegasesse
Legend peata ratsanikust
Donnie Brasco
Ed Wood
Nick of Time
A Nightmare On Elm Street
Don Juan DeMarco (poolenisti)
The Libertine (poolenisti)
Võimalik et rohkemgi, aga praeq ei tule meelde.
Usun et mu fännamine on vägagi õigustatud!
-kathyy- kirjutas:LadyBug kirjutas:Ralf kirjutas:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.
Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Kariibi mere piraadid
Charlie ja šokolaadivabrik
Corpse Bride
Private resort
Avastades Eikunagimaad
Edward käärkäsi
Salajane aken
Cry baby
Ükskord Mehhikos
Kokaiin
Otse põrgust
Ratastel Las Vegasesse
Legend peata ratsanikust
Donnie Brasco
Ed Wood
Nick of Time
A Nightmare On Elm Street
Don Juan DeMarco (poolenisti)
The Libertine (poolenisti)
Võimalik et rohkemgi, aga praeq ei tule meelde.
Usun et mu fännamine on vägagi õigustatud!
mina ei fänna johnny deppi absoluudselt mitte jack sparrowi pärast või selle poolest, et ta väga kena on, ta lihtsalt on nii võrd hea näitleja, ta suuab alati oma rollidega toime tulla, ja vot just selle poolest ma teda imetlengi.
kõigist neist eelnimetatud filmidest, ei ole ma näinud vaid (tema varajasi teoseid) A Nightmare On Elm Street, Cry baby, What's Eating Gilbert Grape ja veel mõni vana film... (mis hetkel meelde ei tule..), ülejäänud on nähtud ja kiidetud...
ja need filmid mida Ralf nimetas... siis jah neis filmides on ta teinud suurepäraselt hästi oma osa![]()
Pixie kirjutas:Vau.![]()
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on?![]()
Oled näind heades rollides,OK. So? Näitleja nagu ikka.
LauraOlen kirjutas:võtsin kooli kaasa ta pilte ja vaatasin neid koguaeg, tundides ma üldse ei õppinud.
Pixie kirjutas:Vau.
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on?
What ever. Kui nüüd hetkeks OT'sse põigata,siis jajaa,of course meeldivad mulle ka mõningad näitlejad.Weirdo kirjutas:Pixie kirjutas:Vau.
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on?
Maitse asi. Sama võiks meie küsida nende inimeste kohta, kes sulle meeldivad.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist