"Simpsonite film" on liiga paljastav?

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas fallen » 03. August 2007, 16:20

vabandust, aju töötas juba eesti lainel : P
hell was full so I'm back
fallen
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas KiiZ » 03. August 2007, 18:42

USAs ongi sellepärast noored mitu korda normaalsemad inimesed, kui siinmail- reeglid on kõik nii karmid. Oregoni osariigis, kus mul enamik usa-sugulasi on, on nii et 13.aastased või nooremad ei või ilma täiskasvanuta koju jääda. suht haige. Ja parim filminäide minu arust on politseiakadeemia, mis on R. Kodus vaatas seda mu õde , kes seda esimest korda nägemise ajal oli viiene, usas osad emmed ei luba oma 14-15. aastastel lastel seda vaadata. see-eest vähem igasuguseid pätte tuleb normaalsetest peredest seal. ütleme nii, et mina ei suudaks sellise eluga enam harjuda, kuna olen siin üles kasvand õlle ja viinaga ja NC-17 filmidega, aga neil on seal tõesti karm värk, kui TILLI näidatakse, mis siis, et animatilliga on tegu. Mõned vanemad teevad sellise numbri sellest seal, et oi-oi. See tundub imelik minu jaoks ja paljude teistegi, aga face it or not-noorus ei ole seal vähemalt hukas.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas fallen » 03. August 2007, 21:19

kuidas seal siis noorus hukas pole?
hell was full so I'm back
fallen
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas KiiZ » 03. August 2007, 22:46

mismõttes kuidas ? et kas ma pean sulle seletama hakkama ,või on sinu arust hukas sellepärast, et nad korralikud on ?
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 04. August 2007, 00:11

Noorus ei ole hukas, sa ütled? Neil on lausa tapatalgud koolis traditsiooniks muutunud!
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 04. August 2007, 00:30

kuule mees, ameerikas elab 300 miljonit inimest, eks nendegi seas leidub veidike üle käte läinud tüüpe ! aastas mõni koolitulistamine on seal, aga tegemist on enamasti immigrantidega, kelle seas on tihtipeale rohkem pätte. sa peaks ise ka usas käima ja üle tsekkima seal, kuidas lood on, sest nii palju, kui ma seal näinud olen, on enamus mingid illikukud. olin sugulasel külas seal, siis mingi sleepover toimus, igast tüübid tulid kohale 16. aastased, hakkasid mingit õudusfilmi vaatama, oi kui hirmus neil oli siis. ma hirnusin herneks ennast ja libistasin õllet. nad olid kõik tavalised usa noored, enamik on sellised. eesti keskmine aga on palju pätilikum.
usa noored on vähemalt stiilsemad ja üldse muhedamad, kui siin nii mõnigi, aint neil on lollid naljad vahepeal.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 06. August 2007, 00:16

Jah, loomulikult tundub USA 300 miljoni elaniku kõrval eesti noor palju pätilikum, meil rahvaarv ju mikroskoopiline. Sa oled kindlasti ka kõigi USA noortega kaugelt tuttav, kuna väidad, et seal on vaid "veidike üle käte läinud tüüpe"? Rõhk sõnal veidike.

Ja kui last teadmatuses (loe: kui laps on illikuku) kasvatada, siis ei saa laps elus kunagi hakkama, kuna arvab, et maailm ongi roosa, ilma vägivalla, narkootikumide ja vihata. Pealegi on pailapsed eriti salakavalad ja egod.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 06. August 2007, 12:41

Wisegirl kirjutas:Ja kui last teadmatuses (loe: kui laps on illikuku) kasvatada, siis ei saa laps elus kunagi hakkama, kuna arvab, et maailm ongi roosa, ilma vägivalla, narkootikumide ja vihata. Pealegi on pailapsed eriti salakavalad ja egod.

niipidi võib öelda, et hukas, sest inimesed näevad seal tõesti elu äbi roosade prillide. aga mitte seda, et igaühel koolis relv kaasas oleks ja pidev tulistamine käiks.
muidugi igale ühele jääb oma arvamus, igas riigis on käestläind lapsi, aga kõik teavad ise, millal nende arust noorus hukas on. ma ei viitsi enam oma arvamust põhjendada, sest tegemist on simpsonite teemaga ja ega ma kellegi arvamust ei muuda siin ja keegi minu arvamust ka mitte. oma silm on kuningas.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hea Aasta » 31. August 2007, 21:23

No Ameerika rahvusest mina isiklikult väga lugu ei pea. Nagu mingiteks maailma valitsejateks ja päästjateks peavad ennast. Aga mis see siia puutub... :pööritus:

Film oli vägagi sobilik kõigile. Koguperefilm.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist