Moderaator: Meeskond
crauly kirjutas:Seitsmes taevas on kõige inimlikum ja tõepärasem sari, mida ma siiani näinud olen. Tahan vaadata seda just nii kaua, kui kaua seda tv3 eetris lastakse. Mul pole mingit kobisemist selle üle, nagu mõnel, et liiga dramaatiline ja pärast kõik jälle korras. Aga päris elus, ka oma perekondades, lepitakse lõpuks, sest see on perekond. Ja paljud asjad ka seal, tiirlevad teiste ümber ja kaua. Väga hea ja super sari! Armastan seda lausa, noh.![]()
See EI olnud räpivastane liikumine. Selles osas keskenduti sellele, kuivõrd mõjutatavad on noored, ja kuidas võivad esmapilgul süütud (kuid mõttetud ja lollid) laulusõnad muuta lapse käitumist ning suhtumist. Antud juhul suhtumist naistesse. Vot sellel oli põhirõhk.KiiZ kirjutas:mingi mula on suht.
ühte osa olen kogemata näinud ja see jäi silma kui räpivastane liikumine ning sellel oligi põhirõhk, nii et mingit sisu nagu polnudki. näidelda ka ei osatud, loodan, et tegelikult on see sari ikka parem .
Ralf kirjutas:Tänud märkuste eest, viisin sisse parandused. Ja muuseas, sari jooksis tegelikult üllatavalt kaua, kui ma ei eksi, siis alles selle aasta maikuus lõpetati keset 11. hooaega ära.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist