Olen täiesti nõus.Kahn19 kirjutasCOLONFilm ise oli päris reaalne kui välja jäta see rannas toimunud ja see lõpu tulistamine on ikka rohkem USA koolide teema,kuid samas sobis selle filmi lõpetamiseks hästi.
Meenutab liialt igapäeva elu koolis.
ModeraatorCOLON Meeskond

Ei mitte seda. Poisid näitasid ikka üles head taset. Päris hea oli vaadata kuidas enne esimest lasku silmad läksid suureks nagu tõllarattad. Kõik see oli väga efektne. Pidasin silmas rohkem seda, et Kaspar näiteks tegi oma relvast palju rohkem laske kui tal algselt padruneid oli, ning kui näiteks tulistada seina, siis juhtub natuke rohkem kahjustusi kui lihtsalt joonistuse katkiminemine seina peal.Pixie kirjutasCOLONKas sa mõtled,et koolipoisid oleks pidand paremini tulirelvi käsitsema?Sepateus kirjutasCOLONFilm ise oli hea, kuid lõpuosa oleks võind nats paremini teha. Hr. Raag ise on ju reservohvitser oleks võinud vormielementide ja relvade suhtes paremat taset üles näidata.

Sepateus kirjutasCOLONkuid nii jõhkraks küll ei mindud kordagi.

Ma veidi kirjutasin enda ootustest ja lootustes DVD asjus: http://rez.twstr.ee/2007/07/12/klassifi ... ma-loodan/seeru1980 kirjutasCOLONigatahes väga reaalistik, ega pole teada millal dvd-le tuleb?