Eragon
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Robert
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2873
- LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Eragon
Eragon
Eragon
Üks poiss. Üks draakon. Maailm täis seiklusi!
Alagaesias elav talupoiss leiab täiesti juhuslikult draakonimuna. See avastus viib ta saatuse poolt ette määratud rännakule, kui ta saab aru, et ta on ainuke inimene, kes saab oma kodumaad kaitsta kurja kuninga eest.
Täielikku tutvustust loe siit.
Eragon
Üks poiss. Üks draakon. Maailm täis seiklusi!
Alagaesias elav talupoiss leiab täiesti juhuslikult draakonimuna. See avastus viib ta saatuse poolt ette määratud rännakule, kui ta saab aru, et ta on ainuke inimene, kes saab oma kodumaad kaitsta kurja kuninga eest.
Täielikku tutvustust loe siit.
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- Asko
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 636
- LiitunudCOLON 28. Detsember 2004, 18:39
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Vaatasin ka lõpuks filmi ära. Paraku pole ma raamatut lugenud, seega ei oska öelda, kas sellest väga erines.
Sõrmuste Isandaga pole sellel filmil küll mitte mingit seost. Ainuke sarnasus on selles, et mõlemad on fantaasiafilmid (haldjad, draakonid ja kõik muu). Samas oli täiesti meeldiv filmielamus. Mitte midagi erilist just polnud, kuid siiski üsna hea filmiga on tegemist.
Võib-olla panin ma rohkem tähele, sest olin seda hiljuti lugenud, aga väga torkas mulle silma analoogia Star Warsi vanema triloogia ja just eriti IV episoodiga.
Kokkuvõttes üsnagi korralik fantaasiafilm: 8/10
Sõrmuste Isandaga pole sellel filmil küll mitte mingit seost. Ainuke sarnasus on selles, et mõlemad on fantaasiafilmid (haldjad, draakonid ja kõik muu). Samas oli täiesti meeldiv filmielamus. Mitte midagi erilist just polnud, kuid siiski üsna hea filmiga on tegemist.
Võib-olla panin ma rohkem tähele, sest olin seda hiljuti lugenud, aga väga torkas mulle silma analoogia Star Warsi vanema triloogia ja just eriti IV episoodiga.
Kokkuvõttes üsnagi korralik fantaasiafilm: 8/10
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Will Turner
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 153
- LiitunudCOLON 18. Juuni 2007, 14:02
- Will Turner
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 153
- LiitunudCOLON 18. Juuni 2007, 14:02
kas parimaid filme peab ainult 1 olema ?rezpekt kirjutasCOLONIga sinu postitus suudab mind järjest rohkem hämmastada. POTC pidi ju parim olema?Will Turner kirjutasCOLONmaailma parim film.
Ainult sündmusi oleks võinud rohkem olla.
kui seda filmi vaatad sisi tundub nagu see kestaks ainult 30 minutid