jenskaidar kirjutas:on need s*tad ja vanaks muutunud ja siis pole enam midagi teha nendega.
Irw.
Moderaator: Meeskond
Priit kirjutas:jenskaidar kirjutas:on need s*tad ja vanaks muutunud ja siis pole enam midagi teha nendega.
Irw.
jenskaidar kirjutas:Priit kirjutas:jenskaidar kirjutas:on need s*tad ja vanaks muutunud ja siis pole enam midagi teha nendega.
Irw.
mis seal naljakat on?
onju praeguseks on nt gta III ja gta vice city naeruväärsed mängud.
isegi San Andreas on juba suht saast praeguseks. nii ära mängitud
Milenko kirjutas: Ning piraatluse yks plusse on, et netist on palju suurem v6imalus hankida m6ni "old school movie" kui poest / videolaenutusest
Sigma kirjutas:Ja tavaline avi rip jääb DVD kvaliteedile ikka oma jagu alla, teine lugu on muidugi dvd image ripid.
Lazerest kirjutas:Pealegi ma ei saa aru inimestest kes raiskavad oma 20 tuhhi et osta DvDsi mida sa niikuinii väga palju ei vahi, hakkavad toas tolmu koguma. 1 DvD peale saab panna oma 5 700megast filmi ja need DvDd omakorda laduda "torni" või kuidas seda iganes nimetatakse, võtab palju vähem ruumi. pealegi mul hakkaks piinlik kui sõbrad näeks et mul on 1k suurune DvD kogu(peavad veel friigiks). selle eest saaks juba täitsa korraliku auto.
Milenko kirjutas:Viitsid kirjutada, mis su kogus leidub?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist