Laskur

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Laskur

PostitusPostitas Kaido » 14. Veebruar 2007, 23:44

Laskur
Shooter

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) on erakust meistersnaiper, kes elab üksilduses vahejuhtumist, kus tema süü läbi hukkus süütu kõrvalseisja. Mees meelitatakse aga endiste kolleegide poolt tagasi tööle, et ära hoida võimalikku atendaati presidendile. Tegelikult aga lavastatakse Bob Lee kogu kremplis ise süüdlaseks. Nii ei jäägi mehel muud üle, kui leida tõelised kurikaelad, et tõestada oma süütust.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2223
Liitunud: 28. Detsember 2004, 23:57

PostitusPostitas suslike » 22. Juuni 2007, 22:30

Vaatasin seda filmi suure huviga. Võibolla sellepärast, et mulle meeldis juba näitleja. Mulle on alati peale läinud sellise põneva natsa mõtliku sisuga filmid.
Erinevaid ameerika murdeid oli küll väga huvitav kuulata.

Üldiselt kiidusõnad!!!
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
Kasutaja avatar
suslike
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 89
Liitunud: 12. Oktoober 2006, 20:41
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Soprano » 02. Märts 2008, 02:19

Shooter jätsin eelmine aasta vaatamata. Võtsin vist mõndasid negatiivseid arvamusi liiga tõsiselt. Mina küll midagi halba ei näinud ja eks paljud nõustuvad minuga. Nüüd isegi kahetsen, et kinno vaatama ei läinud. Peaosas ikkagi Mark Wahlberg. Režissöör on Antoine Fuqua, kes on teinud häid filme (Training Day), aga ka päris halbu (Tears of the Sun). Shooter on tal päris hästi õnnestunud.

Bob Lee Swagger (Wahlberg) on parimatest parim snaiper, kes pärast ühte ebaõnnestunud missiooni erru läheb. Riigil on aga tema oskusi jälle tarvis. Presidendile tahetakse teha kuskil avalikul esinemisel atentaat ja tema oskaks seda ennetada. Ma vist ei reeda eriti midagi, kui ütlen, et tegelikult lavastatakse tema hoopis süüdi. Kuna kellelegi poleks ta enam elusana kasulik ja kõik niidiotsad üritatakse kinni siduda siis tahetakse ka tema tappa. Mees pääseb põgenema ja peab elus püsima, et lugu päevavalgele tuua ja reeturitele (kõrgetele ametnikele) kätte maksta.

Shooter oli põnev ja adrenaliinirohke. Verd oli üllatavalt palju. Selline pool Rambo võiks isegi öelda. Pommid, lendavad jäsemed, tappev nuga ja muu taoline. Hollywood läheb väga tihti presidentide kallale või keskendub muudele conspiracy teemadele. Aga nii see päriselt ju ongi, kas pole? Kõik ametnikud on sead, kes tahavad ainult rohkem raha ja võimu. Millal nad õpivad, et halb alati ei võida. Õiglus võidutseb õnneks ka Shooteris. Päris verine õiglus, aga kui muud moodi ei saa, mis sul siis ikka üle jääb. 7/10
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas LiveForThis » 20. Aprill 2010, 23:14

Kuidagi väga tavaline, liiga tavaline. Fuqua Training Day, King Arthur ja Tears of the Sun on igati arvestatavad, aga Shooter on rohkem nagu õpikunäide konspiratsiooniteooriat sisaldavast filmist.
Ütleme nii, et klišee klišee otsa, aga vähemalt teostus ei olnud nadi, vaid pigem asjatundlik. Mitte uudne ega midagi sellist, aga siiski igati vaadatav.
Wahlberg oma kivinäoga käis kah, sümpaatne vähemalt.
6/10

Siiski vihaleajavalt tüüpiline. Kuidas siis nii saab? :pööritus:
Õnneks see ei olnud Edge of Darkness.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 21. Aprill 2010, 09:40

Parem kui oleksin osanud arvata. Hoidis põnevil, oli actionit. Nõustuks eelpool kõnelejaga - suht "poolrambo" :D
A la "Elan metsas - I'm a man of peace and done with killing - lõpuks ikkagi peksab kõik kasti" jms klisheed - nohjah...mis sa teed..

Normaalne actionpõnevik.

7/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Ralf » 21. Aprill 2010, 12:02

Mis värk on, et järsku kõik "Shooterit" vaatavad? Eile ütles mulle üks tuttav, et oli seda vaadanud ning Kate Mara olevat seal "ilge püss" olnud, siis nägin, et LiveForThis postitas selle filmi teemasse ja täna näen, et ka DayDreamDiamond on seda vaadanud. Samuti räägiti sellest viimase The /Filmcasti After Darkis.

Et värskele "Shooteri" maaniale kaasa aidata, vaatasin ka ise täna hommikul filmi uuesti ja kui välja jätta absurdselt magedad viimased 20 minutit, mulle täitsa meeldis.

Vaadake ka "Shooterit" ja rääkige sellest! Spread the word!

6/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Forzelius » 21. Aprill 2010, 12:12

Ralf kirjutas:Mis värk on, et järsku kõik "Shooterit" vaatavad?


See oli telekas
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 57 külalist

cron