Willis on valmis uueks "Visaks hingeks"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Robert » 09. Juuni 2007, 10:47

Näitleja Bruce Willis on valmis osalema ka põnevusfilmi ĢVisa hingģ viiendas osas, vahendab contactmusic.com. 52-aastane Willis on 29. juunil Eestis esilinastuva neljanda ĢVisa hingeģ filmiga nii rahul, et tahab osaleda veel ühes märulifilmi osas. Staari tingimuseks on aga see, et režissööritoolile peaks ka viienda osa filmimisel istuma Len Wiseman. ĢFox räägib juba järgmise filmi tegemisest. Ma ütlesin neile, et ma olen sellega nõus ainult siis, kui Len samuti projekti kaasatakse,ģ sõnas Bruce Willis.

T?ielikku uudist loe siit
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 09. Juuni 2007, 17:42

Härra Willis, jäta kriitika meie hooleks. Die Hard triloogia on üks neist vähestest, mida ma ei soovi, et ära rikutaks mingite keskpäraste järgedega.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DjD » 10. Juuni 2007, 12:27

täna vist on nii et kui neid tegema hakkatakse sis vist ikke kolme kaupa :D
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ralf » 10. Juuni 2007, 14:27

Tore, vähemalt nüüd olen ma otsustanud kindlalt filmi näha. Wisemani oskustes ma eriti ei kahtle, actionfilmi oskab ta teha küll (mõlemad "Underworldid" on head näited, ehkki seal oli ka õudus- ja ulmeelemente), siiski ma kahtlen, kas ta ikka väga tabava kolmanda osa lavastanud McTiernani suudab üle trumbata. Mulle Harlini tehtud teine osa kohe üldse ei meeldinud, aga esimene ja kolmas olid väga priimad. Neljanda osa suhtes olen endiselt skeptiline, kuid seda suutis see uudis tsipa varjutada. Ikka hea, kui Bruce ise rahule jäi. : )
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Nowitzki » 10. Juuni 2007, 18:23

Alles oli ju kui mees ei tahtnud 4-osagi teha nüüd juba räägib viiendast :D aga 4-osa ootan küll kannatamatult ja eks siis pasitab kas tasub ka viiendat oodata )
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas stefu » 13. Juuni 2007, 12:01

Jeah :)) Go Die Hard...
Esimesed kolm osa olid juba super head, ootan ärevusega neljandat. Bruce Willis lihtsalt on super.
PiltPilt
Kasutaja avatar
stefu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist