Moderaator: Meeskond
Mihkel kirjutas:Kõik mida crackhead räägib pole tõsi, aga osaliselt kül, sest motosport on tõesti ohtlik ja kui sporti teha liiga palju, siis on see kahjulik.
kkssuur kirjutas:1. ei usu, et serginho seda ütles
2. keegi ei rääkinud motospordist
hau kirjutas:Peata Ratsanik kirjutas:Kevad ja suvi...
Trennnis ei käi, kuid väga tihti käin ujumas, sõidan jalgrattaga või mängin jalgpalli.
sama siin
Ralf kirjutas:Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
Storm kirjutas:Ralf kirjutas:Samas no kui paari aasta pärast jalad enam üldse ei kanna, siis tuleb end ümber häälestada. Viimati tegin trenni miski 2 aastat tagasi ja sellest saati toolil istunud. Annab tunda ka tasapisi...
Kui sa juba praegu sellise suhtumisega oled, siis vaevalt paari aastap2rast suudad sa enda 1-packile selgeks teha, et ou on aeg ennast natuke liigutada![]()
Mina arvan, et iga endast lugupidav inimene peaks tegelema kasv6i niipalju spordiga, et rasva/6llek6ht yle pyksiserva ei t6llendaks. Muidugi v6ib see raske olla, kui t66p2evad on 10h pikad, kuid siiski...Ma ei tea, ma lihtsalt ei saaks ilma sportimata olla. See v2simus, mis p2rast treeningut on on nii m6nus. Samuti tuleb uni ka palju paremNii, et tehke trenni ja m6istlikes piirides, sest keha on teil elus k6ige t2htsam asi, ning kui selle eest ei hoolitse, siis jahm..."Terves kehas terve vaim"
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline