Ämblikmees 3

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Ämblikmees 3

PostitusPostitas Robert » 01. Oktoober 2006, 12:26

Ämblikmees 3
Spider-Man 3

Peter Parker (Tobey Maguire) on viimaks ometi saanud tasakaalu oma suhte MJ-ga (Kirsten Dunst) ning superkangelase kohustused. Aga eemalt on lähenemas torm. Samal ajal, kui rahvas imetleb Ämblikmeest, püüab Peteri tähelepanu Gwen Stacy (Bryce Dallas Howard), kellest saab tänu poisi liigsele enesekindlusele MJ jaoks tõsine rivaal.

Ämblikmees peab samas astuma vastu kahele eriti ohtlikule vastasele (Thomas Haden Church ja Topher Grace), kelle tohutu jõud ja piiritu tasumisjanu seavad ohtu Peteri ja kõik, kes talle kallid on.

http://WWW.SUPERKINOD.EE

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Ralf » 14. November 2006, 22:52

Internetti on lekkinud poolik treiler.
Sony on ahastuses.
Video levib.
Fännid on pöördes.
Venom! Viimaks ometi! :)

Clicky, Clicky 2

Võimas näeb välja, truly.
Venomit näeb lõpus, hetkeks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Ralf » 05. Mai 2007, 01:34

Täna käisin suure elevusega muidugi vaatamas, ootused olid taevasse tõstetud ja mõtlesin, et tuleb üks vinge film, mis esimesele ja teisele osale pika puuga ära teeb. Võta näpust: nii ei olnud. Üks paras junn oli. Noh, iseenesest kinofilmina ja muidugi "Spider-Man" seeria kolmanda osana igati kõlbas, aga kui seda vaadata filmina ja filmikunsti ühe osana, siis ei kõlvanud ikka kusagile. Esimene ja teine osa olid igatahes tunduvalt korralikumalt tehtud, kolmandas leidus mitmeid tobedusi ja oleks saanud kasvõi 30 minuti võrra lühemaks lõigata, sest ebavajalikku leidus ohtralt.

Muuhulgas häiris mind ka Venomi väljanägemine, sest see musklites jõujunn, keda nägime koomiksis ja multikas, oli asendatud Ämblikmehefiguuriga tolvaniga. Ja alati, kui ta midagi ütles, siis tegi seda Topher Grace'i, mitte teada-tuntud ulmelise multikahäälega. Pealegi ei näidatud tema lõusta piisavalt, alati ilmus Grace välja, kui selleni jõuti. Oleks võinud piirduda ainult Sandmaniga ja keskenduda 250 miljoni dollarise CGI asemel hoopis stsenaariumile ja muule, mis vajas kõvasti täiustamist.

4/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas DjD » 05. Mai 2007, 03:27

No mulle meeldis esimene osa, kui teine jäi natukene alla, vist ei yllatanud enam millegi uuega :P ja teise osa puhul hakkas natukene häirima see, kui sygavuti mindi omavahelistes suhetes. Selline asi jätkus ka kolmandas osas, kui seal ta ei olnud enam nii häiriv, kuid ka mitte eriti huvitav, ära kannatas selle vist see tõttu, et muud tegevust selle kõrvasl oli kõvasti. Film oli küll suht pikk ja saalis vilmi vaadates hakkati nagu ikka peale kahte tundi juba omavahe vaikselt sosistama aga arvan, et midagi ülearust seal ei olnud ja usun, et kõik mis seal oli, oli aint ämblikmehe fännidele rõõmuks. Alguses treilerit vaadates, oli küll selline mõte, et kas neid tegelasi juba paljuks ei lähe, kuid kõik sündmused olid omavahel mõnusalt seotud ja ei olnud hullu ei midagi. Mulle endale meeldis kunagi ämblikmees väga ja ka nüüd seda kolmandat osa vaadates tuli mulle see lapsepõlve ämliku fännlus kõik meelde ja oli väga huvitav ja mõnus kõikke seda näha filmina. Ja kindlasti visuaalselt mu jaoks vägagi nauditav, kui dvdl välja tuleb siis tahax kindlasti kodukinos seda uuesti vaadata :)
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 292
Liitunud: 27. Jaanuar 2006, 18:42

PostitusPostitas kigents » 05. Mai 2007, 18:40

jäisin täna vaatamas:D
ootasin muidu midagi muud aga see oli muidu ka hea:D
8/10
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 741
Liitunud: 02. Jaanuar 2007, 17:10
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Ralf » 06. Mai 2007, 01:40

DjD kirjutas:No mulle meeldis esimene osa, kui teine jäi natukene alla, vist ei yllatanud enam millegi uuega :P ja teise osa puhul hakkas natukene häirima see, kui sygavuti mindi omavahelistes suhetes. Selline asi jätkus ka kolmandas osas, kui seal ta ei olnud enam nii häiriv, kuid ka mitte eriti huvitav, ära kannatas selle vist see tõttu, et muud tegevust selle kõrvasl oli kõvasti. Film oli küll suht pikk ja saalis vilmi vaadates hakkati nagu ikka peale kahte tundi juba omavahe vaikselt sosistama aga arvan, et midagi ülearust seal ei olnud ja usun, et kõik mis seal oli, oli aint ämblikmehe fännidele rõõmuks. Alguses treilerit vaadates, oli küll selline mõte, et kas neid tegelasi juba paljuks ei lähe, kuid kõik sündmused olid omavahel mõnusalt seotud ja ei olnud hullu ei midagi. Mulle endale meeldis kunagi ämblikmees väga ja ka nüüd seda kolmandat osa vaadates tuli mulle see lapsepõlve ämliku fännlus kõik meelde ja oli väga huvitav ja mõnus kõikke seda näha filmina. Ja kindlasti visuaalselt mu jaoks vägagi nauditav, kui dvdl välja tuleb siis tahax kindlasti kodukinos seda uuesti vaadata :)

Minu arust oli seal just mõttetut jura niipalju, väiksematest asjadest oleks võinud jätta selle "ülemteenija räägib Harryle tõtt" stseeni ja selle, et Flint Marko tegelikult tappis Peteri onu. Niiviisi solgiti ära esimeses osas juhtunu ju?! Ja mina oleks üldse Gwen Stacy, Eddie Brocki ja symbiote välja jätnud. Kui mind oleks sunnitud sümbiooti kasutama, siis oleks kasutanud hoopis multikavarianti, kus Jamesoni poeg kosmoses käib ja selle Maale toob, mitte nii, et meteoriit juhuslikult Peteri võrri kõrvale sajab. Hmmh!

Ma võiks veel vinguda tuhande asja üle, sest see film oli niivõrd läbimõeldamatu, vigane ja tobe. :x

Aga hea meelelahutus sellegipoolest. :D
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas DjD » 06. Mai 2007, 05:23

järelikult on sis kogu spaidermänni olemus läbi mõtlematu .. kuigi ämblikmehe looja oli kõigega ise väga rahul :P ja ei usu et mõtlematuse ja mingitsorti suurema tobeduse alla hakataks selliseid summasi panema :P
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 292
Liitunud: 27. Jaanuar 2006, 18:42

PostitusPostitas Turboorav » 06. Mai 2007, 20:02

Ootan juba kui saaks filmi näha. 1 oodatumaid filme see aasta.
Pilt
Turboorav
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 2
Liitunud: 06. Mai 2007, 19:58

PostitusPostitas Cochrane » 08. Mai 2007, 23:55

Kopeerin oma postituse Planetist, ei viitsinud uueti trükkida. See pisut pikem tekst küll rohkem Planetis öelduga seotud, aga äkki pakub mõnele huvi.

Film oli väga hea, meeldis. Kolme vastase kohta oleks ehk märulit rohkem saanud olla, kuid siis oleks võinud kõik muu liigselt tahaplaanile jääda.

Mis puudutab kriitikat, et venom polnud tõetruu ja ei vastanud koomiksile jne..., siis küsiks, et milline eelmistest ämblikmehe filmidest oli täiesti tõetruu algmaterjalile? Oluline on ära märkida, et ämblikmehe koomiksist on kaks peamist versiooni. Üks neist algas 60ndatel Amazing Spider-Man sarjaga millaga kaasnesid hiljem paralleelselt teised (Spectacular, Peter Parker, mõned veel + lühisarjad). Aastal 2000 alustati sarjaga Ultimate Spider-Man, mis jutustas lugu otsast peale, muutes seal mitmeid asju. Filmides on kasutatud elemente mõlemast sarjast.

Mõned asjad, mis koomiksites oli teisiti (viitan antud juhul Amazing Spider-Man sarjale):
Peter kohtus Gwen Stacyiga enne Mary Jane'i, nad olid armunud, kuid Green Goblin tappis Gweni, heites ta sillalt alla. (Hiljem aeti seda lugu segasemaks kloonide saagaga)
Goblin hukkus küll näiliselt sarnaselt filmile, kuid nagu hiljem selgus, oli siiski elus ja mõjutas pikemat aega sündmusi Peteri ja tema lähedaste elus.

Dr. Kaheksajala ja Ämblikmehe vahel katusel toimunud võitluses purunes suur müüritükk vms ja langes alla pealtvaatajate suunas. Kapten George Stacy lükkas ühe poisi eemale, kuid jäi ise rusude alla. Kuna filmis nähtu järgi pole 100%, et Dr. Ocotpus suri, võidakse ta mõnes hilisemas osas muidugi tagasi tuua ja seega seda kasutada.

Venom:
Marveli mitut koomiksisarja hetkeks ühendav sari Secret Wars: ülivõimas olend, Beyonder, viis kangelased ja kurjamid kaugele planeedile või teise dimensiooni (ei mäleta hetkel enam), kus nad pidi üksteise vastu võitlema. Seal leidis Peter sümbiondi ja tõi selle Maale kaasa. Esimest korda vabanes ta sellest Reed Ricardsi, ehk Mr. Fantastic abiga. Sümbiont põgenes Fantastilise Neliku peakorterist ja liitus Peteriga taas. Alles siis järgnes juba tuntud kellatorni stseen.
Ultimate Spider-Man: Peter kohtub Eddie Brockiga ja saab teada, et tema ja Peteri isa püüdsid koos vähile ravimit leida. Selle tulemusel tekkis inimesega sümbioosi asuv mass. Peter kannab seda, kuid tapab sümbiondi tekitatud agressiivsuse tõttu peaaegu ühe röövli ning hävitab pärast sümbiondi. Brock saab sellest teada ja kasutab üht allesjäänud näidist sümbiondist enda peal.

Väide, et "Topher Grace ei viitsinud filmi nimel trenni teha" on ka suht mõttetu, sest et kujutada Venomit sellisel kujul, nagu teda mitmes koomiksis erinvate joonistajate poolt kujutatud, jääks ka parimas vormis Arnold Schwarzeneggerist väheks. CGI peale oleks nad pidanud igatahesm minema.
No lohutuseks oli hiiglaslik Sandman üsna võimas vaatepilt.

Nii et ei tasu väga selle pärast nutta, et pole selle ja sellega sarnane. Suhtuge varasematesse koomiksitesse-sarjadesse rohkem kui algmaterjali ja inspiratsiooni allikatesse ja saate filme ka palju rohkem nautida.

PS: Hetkel meenus üks asi, mida kritiseerida. See Peteri laiamise stseen tänaval ja baaris oli naljakas ainult mõned sekundid, pärast seda muutus tüütuks. Tema iseloomu muutumist oleks saanud kuidagi süngemalt näidata. See jättis pisut ahviliku mulje.

Kuid tõesti, neljandas võiks piirduda ühe vastasega ja selle ümber mingi tugevam lugu kokku kirjutada.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

PostitusPostitas keiu » 20. Mai 2007, 01:05

mulle julmalt meeldis :D.
annaksin 100 punkti 10nest :).

maitea, hästi tehtud ja kõik.
no kindlasti oli miinuseid, kuid film oli liiga põnev, et neid märgata! ;).
keiu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 1
Liitunud: 20. Mai 2007, 01:01

PostitusPostitas stefu » 03. Juuni 2007, 18:34

Esimene osa oli selline normaalne põnevik (6/10), aga teisi pole näinud. See triloogia on puhtalt maitse asi. Mõnele meeldib palju, mõnele natuke, mõnele üldse.
Kasutaja avatar
stefu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 206
Liitunud: 19. Aprill 2006, 15:55
Asukoht: Tabasalu

PostitusPostitas j22lind » 12. Juuni 2007, 00:16

Minul tekkisid külmavärinad kui film algas :)

Ja kogu film oli nauditav, mul ükskõik, mida kriitikud oma leiva eest kirjutavad.
j22lind
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 54
Liitunud: 01. Märts 2005, 20:40
Asukoht: Valga

PostitusPostitas prayer » 18. Juuni 2007, 17:23

Üks mu lemmikfilmidest. Olen suur Ämblikmehe fänn ning esimeses 2 osa on mul VHS näol kodus olemas.
Filmi sai seekord vaadatud kinos ning arvatavasti kui raha palju, siis ostan sügisel ka DVD.
Endale meeldis ning midagi negatiivset eriti ei oska öelda. Pigem mõne koha peal tekkis küsimus, miks vastased on Spidey'st tugevamaks saanud. Hea on see, et tegemist pole mingisuguse Batmani või Supermaniga, kus kõik keerleb rohkem nende ego ja suurepärasuse üle, Spiderman 3 näitas, et kõik kangelased võivad olla võidetavad.

Hinne: 10/10
Kasutaja avatar
prayer
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 7
Liitunud: 18. Juuni 2007, 16:59

PostitusPostitas ringooo » 19. Juuni 2007, 00:25

Pettusin.Mitte väga palju,kuid siiski.
Stsenaariumile oleks ikka pidanud kõvasti rohkem tähelepanu pöörama.
Mulle see meeldis,et toodi sisse palju erinevaid liine ja tegelasi,kuid nad oleks pidanud need liinid siiski huvitavamaks kirjutama.
Tobey Maguire'i osatäitmine Spider-mani kolmest osast meeldis mulle ta kõige rohkem just siin filmis.
Ülejäänud kamp olid ka kõik väga head.
Venom mulle meeldis,kuigi teda on suhteliselt palju kirutud.Ma arvan,et see oli parem ja mõjuvam varjant kui musklis Venom.
Selles osas nõustun täielikult Ralfiga,et palju ebaolulist oleks saanud välja lõigata ja film venis mõtetult pikaks.
Aga ikkagi,film kannatas vaadata küll.
7/10
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 635
Liitunud: 12. November 2005, 22:23
Asukoht: Rakvere

PostitusPostitas suslike » 22. Juuni 2007, 22:27

Filmi sisu mulle meeldis, isegi väga. Aga kuidagi lühikeseks jäi, midagi jäi kõvasti puudu. Ei oksa küll öelda mis see on, aga kui filmi ära vaatan, siis saan aru, et midagi on puudu.

Ikkagist on I osa parim ;)
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
Kasutaja avatar
suslike
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 89
Liitunud: 12. Oktoober 2006, 20:41
Asukoht: Tartu

Järgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 110 külalist

cron