Võluvägi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Storm » 09. September 2006, 17:05

Kahn19 kirjutas:Peale Julian McMahon lahkumist käis sari suht alla,ennem kannatas isegi vaadata

Selles on sult tuliselt 6igus. Nyyd kui see hooaeg algas, olen seda paar korda vaadanud, kuid enam ei planeeri ma oma ajakavasse vaba aega,et just seda vaadata, kuna tuleb t6dada, et see pole enam see mis ta oli vanasti :'( . Oleks hea kui n2idataks seda sarja otsast peale, siis vaataks isegi j2lle ;)
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas blair100 » 17. September 2006, 20:06

Alati on meeldinud. Kõige viimane osa oli nii nutune :p
blair100
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Pixie » 22. Aprill 2007, 23:22

Kunagi kuulus kindlate lemmikute hulka.
Kuid kõik tüütab ära.
Aga kõik see maagia ja värki oli ikka ülilahe. ;)
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Pixie » 27. Mai 2007, 17:22

Phh. :vihane:
Kanal2 on selle toppinud nüüd laupäeva hommikule kl 09.05 !
No kammoon. Mingit reklaami polnud.
Mis üritatakse niimoodi reitinguid tõsta või? Ajuvaba. :?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas JazZ- » 04. November 2009, 21:41

Kunagi oli "Charmed" vaieldamatult my show nr. 1. Vähemalt esimesed kolm hooaega tundusid ülivinged. Paige'i tulekuga käis pisut alla, siis Cole'i lõpliku lahkumisega veel rohkem, kuni lõpuks Chris'i tulekuga muutus jälle huvitavamaks. Pärast Chris'i lahkumist pole enam vaadanud.
Nüüd üsna hiljuti korrati kanal 11'lt esimest hooaega, mida ma siis vahelduva eduga vaatasin. Ühest küljest oli huvitav jälle esimesi osasid, millest eriti midagi ei mäletanud, (peale selle, et ühe teatud koletise pärast sealt ei saanud ma mitu nädalat magada), uuesti näha, aga teisest küljest rikkus see mu mälestuse "Charmed'ist" kui (kunagisest) ülimast seriaalist täiesti ära. Polnud need esimesed osad üldse nii vinged, kui mulle 10-aastaselt tundusid.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 04. November 2009, 22:15

JazZ- kirjutas:ühe teatud koletise pärast sealt ei saanud ma mitu nädalat magada

Wendigo, jah? See libahunt, nii-öelda?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas JazZ- » 04. November 2009, 22:27

Ralf kirjutas:
JazZ- kirjutas:ühe teatud koletise pärast sealt ei saanud ma mitu nädalat magada

JAH!!!
"Selgeltnägijate tuleproovis" osalemist pole kaalunud?
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 04. November 2009, 22:31

JazZ- kirjutas:
Ralf kirjutas:

JAH!!!
"Selgeltnägijate tuleproovis" osalemist pole kaalunud?

Hah. Mind hirmutas see osa ka surmani ära. :D
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Pixie » 23. November 2009, 22:39

Nüüd vaadates tundub seriaal ja tegevustik veidi naiivne, eriti mingi aeg tagasi Kanal 11's kordusi vaadates. Lugesin, et "Võluväele" tehti korralik lõpp. Ei jäänud need õed niisama happily ever after deemoneid jm jahtima, vaid closure oli olemas. Tahaks ise ka ära näha, ehk jõuab kunagi Eestisse.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas JazZ- » 23. November 2009, 23:30

Ma vaatasin "Võluväe" lõpu (ehk siis mingi viimased 10 minutit) näiteks YouTube'st ära. Ei olnud eriti kick-ass, aga samas pole ma ka viimaseid hooaegu näinud, mis võibolla oleks midagi kogu sellele pildile juurde andnud.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Pixie » 24. November 2009, 00:02

Eks sündmustega kursis olemine oleks aidanud. Nt kirjelduses, mida ma lugesin, oli mitu võõrast nime. Ise olen jälginud umbes selle ajani, mil Chris välja ilmus... Kanal 11 kava vaadates tundub, et peaks varsti vaatama hakkama. Loodan ka vahepealsed osad ära näha. Veel YouTube'i vaatama ei jookse. :)
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas JazZ- » 24. November 2009, 00:32

Ausalt öeldes ei ole ma viimaseid hooaegi viitsinud vaadata (ega vist hakkagi viitsima) just sellepärast, et seal pole enam ei Chris'i ega Cole'i. Muidugi on võimalik, et vahepeal ilmub veel mõni uus huvitav tegelane, aga ikkagi.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Pixie » 05. Detsember 2009, 17:56

Reedene episood ei olnud enam üldse tuttav. Tundub, et peale 5.hooaega on kõik nägemata. Kahtlen, et suudan kõik osad ära vaadata, aga kindlasti üritan. :)) Praegu ütleks, et millegipärast ei istu Chris'i tegelane üldse. :? Teadmine, kes ta on, võiks justkui aidata, aga ei. Seni pole mitte miski tema juures muljet avaldanud.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas JazZ- » 05. Detsember 2009, 18:28

Minu arvates tegi Chris just sündmustiku vahelduseks, (nt. viienda hooajaga võrreldes), veidi huvitavamaks. Kuigi ega ei saa öelda, et see tema tõeline identiteet väga suure üllatusena oleks tulnud, jah.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Karoliina23 » 26. Detsember 2009, 00:11

Kui see algselt jooksin olin ma veel päris väike, siis ei mäleta, et ma oleks kunagi seda sarja fännanud. Aga nüüd vaatan Kanal11'lt regulaarselt. Paljud on siin väitnud, et just esimesed hooajad, kus Shannon Doherty oli, et need olid parimad. Mina küll nii ei ütleks. Mulle meeldib Rose MacGowan palju paremini. Paige on meelelahutuslikum tegelane ka, ta on kuidagi, kuidas seda öeldagi ... perky ! Muidugi oli mõndade tegelaste nagu Cole'i ja Chris'i lahkumisest kahju, aga just nende viimased osad imelikuks. Cole'il see võitmatuse asi ja Chris'il see, et ta pidi endast kõigest seitse või kaheksa aastat vanemaid näitlejaid emaks ja isaks kutsuma. See oli imelik. Olen veel seitsmenda hooaja alguses, aga kindlasti kavatsen lõpuni vaadata ja nii tore on, et on jõuluvaheaeg, nüüd ma saan no life'ida Võluvägiseid .. Jei! :D:D[/i]
Muide, kus see Wendigo oli? Ma ei mäleta mingit libahundi moodi tegelast ... Aga mingid nokkadega elukad olid küll, kes olid päris koledad.
"Honey, what are you doing? These guys don't use doors." -Mummy Returns
Kasutaja avatar
Karoliina23
Batman alustab
Batman alustab

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline